Gustav prihaja....sranje za New Orleans, again...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.968
-8.669
113
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Glede na dolgoleten pogled, sta bila Katrina in Gustav časovno zelo blizu. To dokazuje ekstremne naravne pojave in spremembe.
??
Povprečna moč orkanov se je v zadnjih letih zmanjšala

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
če to leti name, sem izobražen, sposoben od tebe vsaj 2x

ggggg, predlagam, da ti in moj skoraj-soimenjak predložita slike plačilnih list, fotke zadnje bejbe, ki sta jo dala dol, notarsko overjeno meritev organa, fotke vseh avtomobilov, hiš in stanovanj, podpisano izjavo staršev, da ne đivita pri njih na podstrehi, in nenazadjne, pravi imeni, da lahko malo po netu pobrskamo o dosezkih.
smile-1.gif

Citat:
točo in ujmami, ki jih povzročajo prav jenkiji s svojim početjem do okolja.

Em, ne. Tema o chemtrails je malo nizje.
smile-1.gif

Citat:
Zatorej ni potrebmo nikomur se opravičevat, če ti je vseeno...njihova politika j.e.b.i..s.e. evropa se jim bo vrnila.

Presneto, fant, ampak nekateri ste pa resno retardirani. Daj, povej, pri vsej tej "uspešnosti" in "sposobnosti" in "izobraženosti" (tole zadnje skoraj da ne verjamem - kazes pa idelano sliko povprecnega zagovedanega Alabamca z 11 razredi sole)... Anyway...

Daj, povej, kaksno vezo ma en orkan, ki bo drzgic v parih letih razfukal eno od bolj revnih zveznih drzav, in, recimo "Jane Smith", upokojenka ki dobi 800 USD na mesec, ali pa folk, ki bi sicer sel iz mesta, pa ne morejo, ker nimajo dost denarja za avtobus? Ja, jasno, zaradi tega ker so izvolili tepca so pa zdaj vsi americani krivi. KUL! "Naj nad njimi strašna burja se le znese, skala poka, dob se lomi, zemlja naj se strese!"
Pri nas je tud folk za Jelincica pa Bajuka pa JJ-ja volil - sami desnicarji! - a jih gremo kar takoj postrelit? Saj fojbe so se tam, pa na toco ne bo treba cakat? In jasno, ko bomo ravno na delu, gremo se Haiderja in njegove malo pogledat, da, spet, ne bo treba cakat na kaksno ujmo, potem mamo tamle pri Hrckih Thompsona in njegove, ki jim tudi ne bi skodila kaka nevihtica, pa...

[censored] mi je nerodno, da mamo take schadenfreude tepce naokoli :S A grem pogledat v avtomobilizem ce uzivas tudi ob tem ko se kdo fenta?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Sam res ejga kere fore mate. Jst osebno sem res proti ameriki in ja sem komunist sam ne privoščim pa tem ljudem smrti. Itak je večina črncev v New Orleansu. Ljudje se še niso opomogli od Katrine (slaba pomoč od vlade in od Busha) in že jih čaka nova groza. Kako bi se počutil zdej naši prizadeti konci če bi ta teden ko so nekateri na novo spet streho zidal še enkrat udarile nevihte...

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
avta ne uporabljam, ker imam že enga, mel sem tri, pred kratkim prodal vse, zaradi cen goriva in neuporabe vozil. ....

Praviloma se izogibam takih retardiranih debat, ker se poskusam drzat tistega pravila
Citat:
Never argue with an [censored]. He'll drag you down to his level and beat you with experience.

Kljub temu pa ne morem mimo, brez da bi vprasal..kako tocno si to mislil? Avta ne uporabljas, ker ze imas enega?
confused-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
če to leti name, sem izobražen, sposoben od tebe vsaj 2x

ggggg, predlagam, da ti in moj skoraj-soimenjak predložita slike plačilnih list, fotke zadnje bejbe, ki sta jo dala dol, notarsko overjeno meritev organa, fotke vseh avtomobilov, hiš in stanovanj, podpisano izjavo staršev, da ne đivita pri njih na podstrehi, in nenazadjne, pravi imeni, da lahko malo po netu pobrskamo o dosezkih.
smile-1.gif

nebo potrebe, ker mu verjamem in priznam, da je najmanj 2x sposobnejsi
tongue-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Evrofil,

ne bit otročji, to sem nazadnje delal v vrtcu..

Kiri,

avto delim s punco v skupnosti.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Evrofil,

ne bit otročji, to sem nazadnje delal v vrtcu.

Reče oseba, ki malodane odvali "moj oči ima pa večjega kot tvoj, pa bolj pameten je".

cheer.gif
To mi deli. Še prosim.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Evrokrat,

če to leti name, sem izobražen, sposoben od tebe vsaj 2x, mar mi je za naše, dovolj skrbi mamo s točo in ujmami, ki jih povzročajo prav jenkiji s svojim početjem do okolja.

Pravjo, da človek rad svoje negativne lastnosti preslika na druge, tebe že poznamo, zato ni potrebe po pokroviteljstvu.

hysterical-1.gif
Kakšne nebuloze

Nazadnje urejeno: