Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
če to leti name, sem izobražen, sposoben od tebe vsaj 2x
ggggg, predlagam, da ti in moj skoraj-soimenjak predložita slike plačilnih list, fotke zadnje bejbe, ki sta jo dala dol, notarsko overjeno meritev organa, fotke vseh avtomobilov, hiš in stanovanj, podpisano izjavo staršev, da ne đivita pri njih na podstrehi, in nenazadjne, pravi imeni, da lahko malo po netu pobrskamo o dosezkih.
Citat:
točo in ujmami, ki jih povzročajo prav jenkiji s svojim početjem do okolja.
Em, ne. Tema o chemtrails je malo nizje.
Citat:
Zatorej ni potrebmo nikomur se opravičevat, če ti je vseeno...njihova politika j.e.b.i..s.e. evropa se jim bo vrnila.
Presneto, fant, ampak nekateri ste pa resno retardirani. Daj, povej, pri vsej tej "uspešnosti" in "sposobnosti" in "izobraženosti" (tole zadnje skoraj da ne verjamem - kazes pa idelano sliko povprecnega zagovedanega Alabamca z 11 razredi sole)... Anyway...
Daj, povej, kaksno vezo ma en orkan, ki bo drzgic v parih letih razfukal eno od bolj revnih zveznih drzav, in, recimo "Jane Smith", upokojenka ki dobi 800 USD na mesec, ali pa folk, ki bi sicer sel iz mesta, pa ne morejo, ker nimajo dost denarja za avtobus? Ja, jasno, zaradi tega ker so izvolili tepca so pa zdaj vsi americani krivi. KUL! "Naj nad njimi strašna burja se le znese, skala poka, dob se lomi, zemlja naj se strese!"
Pri nas je tud folk za Jelincica pa Bajuka pa JJ-ja volil - sami desnicarji! - a jih gremo kar takoj postrelit? Saj fojbe so se tam, pa na toco ne bo treba cakat? In jasno, ko bomo ravno na delu, gremo se Haiderja in njegove malo pogledat, da, spet, ne bo treba cakat na kaksno ujmo, potem mamo tamle pri Hrckih Thompsona in njegove, ki jim tudi ne bi skodila kaka nevihtica, pa...
[censored] mi je nerodno, da mamo take schadenfreude tepce naokoli :S A grem pogledat v avtomobilizem ce uzivas tudi ob tem ko se kdo fenta?