Gustav prihaja....sranje za New Orleans, again...

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
To bi šele bil žur.
cheer.gif

Najprej bi bilo treba vsake pol ure vreči najmočnejšo atomsko bombo, kar jih je bilo kdajkoli narejenih, da bi bilo energijsko približno kos energiji orkana.

Potem sploh ni zanesljivo, če se ne bi s sproščeno energijo orkan le še ojačal.

Da ne omenjam, da bi pol zemeljske oble zastrupil s strupenimi radioaktivnimi delci.
(Černobil je malenkost proti temu)

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
upam da jim new orleans zravna z zemljo. kolko mesto so oni zravnali, še verjetno sami ne vedo

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
ksz...

po moje preveč dramatizirajo.. za vsak orkan rečejo da je "nevihta neviht"

res pa da bo naredil Gustav spet precej škode....

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Spomni me prosim na to, ko bomo na plano (spet?) potegnili tisto temo "Neurja 2008"...
rolleyes-1.gif

Očitno so se tud pr nas dogajale hude stvari.
grin1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ja, so se.

Očitno še nisi doživel, kako izgleda, ko se cela bajta trese in samo čakaš, da ti bo odneslo streho.
Ko boš, boš razumel, da je to zadeva, ki je ni dobro nikomur privoščiti.
Ker narava je slepa in hitro se zgodi, da jo fašeš prav ti.
In ti ne bo preveč fino, če ti bo nekdo to celo privoščil.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Nism reku, da komu prvošm (čeprav imam pri njih mešane občutke) ampak oni vedno delajo cirkus iz vsega kar se jim zgodi in poročajo (po možnosti v živo) kaj strašnega se jim dogaja. To, ko pa pobijajo nevem kok ljudi po svetu je pa pač normalno, ker si to lahko privoščijo. jebeštrga tuki je pol tud sam davek narave pa gremo dalje.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Tudi o tem, kako pobijajo, poročajo.
Nekak je pa običajno, da je "prime news" tisto, kar se neposredno tiče tudi zadnjega reveža.
Tudi pri nas je isto.
Itak bo na koncu narod pošizil (tale evakuacija je že dovolj grozen ukrep), veliko ljudi bo naj.ebalo, ker so sprejemali napačne odločitve (projektanti, gradbena podjetja, mestna uprava...), dogajale se bodo kraje (kot vedno v izpraznjenih mestih),... Skratka situacija, ki se je nikomur ne privošči.

Če hočeš biti boljši od njih, se ne smeš spuščati na tak nivo.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Simpatizerji moji, blesavi ste do amena!

Visi mi za jenkije, tko kot njim visi za slo oz. celo evropo, če bi nas pometel orkan oz. celih 2 milijona, da umre, večina jenkijev neb vedla, druga večina bi nam prvoščla, ker mislijo da smo itak rusi al pa nekje bliz iraka in jih ne podpiramo, sam določeni pussyji bi izrazili sožalje, ti itak jokajo, ker majo probleme sami seboj, pa uni k majo korist.

Zatorej ni potrebmo nikomur se opravičevat, če ti je vseeno...njihova politika j.e.b.i..s.e. evropa se jim bo vrnila.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Evrokrat,

če to leti name, sem izobražen, sposoben od tebe vsaj 2x, mar mi je za naše, dovolj skrbi mamo s točo in ujmami, ki jih povzročajo prav jenkiji s svojim početjem do okolja.

Pravjo, da človek rad svoje negativne lastnosti preslika na druge, tebe že poznamo, zato ni potrebe po pokroviteljstvu.

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
Glede na dolgoleten pogled, sta bila Katrina in Gustav časovno zelo blizu. To dokazuje ekstremne naravne pojave in spremembe.
Vprašanje, ki se zdaj poraja je, ali se sploh splača obnavljat tiste domove po katastrofi glede na to, da je verjetnost za prihod naslednjega orkana zelo visoka.

sass

Guru
1. sep 2007
5.220
857
113
predvidevam, da nimaš avta, ker se voziš s kolesom, doma imaš peč na biomaso, namesto žarnic pa si ponoči svetiš s svečami. v nasprotnem primeru zadnji odstavek, ki si ga napisal, velja tudi zate
smirk-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
sass,

do neke mere mas prov. Namesto sveč, uporabljam varčne žarnice, avta ne uporabljam, ker imam že enga, mel sem tri, pred kratkim prodal vse, zaradi cen goriva in neuporabe vozil. Vozim kolo in dva mopeda in imamo centralno napeljavo.. :)

V prihodnosti nameravam kupit avto, ki manj pokuri in razmisljam o el. kolesu, zaenkrat so predragi/performance.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Ne se kregat. Ostanimo pri temi.
Sicer pa so prvotni prebivalci Amerike "Indijanci", ki niso krivi za zablode kasnejših imperialistov.