Greta

sad

Guru
24. avg 2007
21.015
9.661
113
Nekaj ''divjakov'' s kroskami, pa lepo po zadnji na polno proti tem lenuharjem. Bi hitro dobili noge.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja no, če je bila slika pod steklom, ni bilo kake večje škode. Pa tudi na okvir se nista prilimali, temveč kar na sliko. Sta pa babnici res usekani.

• Wow
Reactions: visek_izobrazbe

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.276
2.535
113
Temna posla človeštva.

2. okt 2007
3.784
2.264
113
sem letos v Berlinu videl te aktiviste, pi** enih 15 zapre dvopasovice v "rush hour"... pa jebeno, policaji jim ne smejo nič....

maer, bi te brezdelneže nagnal nekam... itak so porit vsemu, jedrski energiji, vetrni, sončni, a vsi jebene iPhone ipd.... odvzet vse, pa naj si sami v gozdu na roke delajo lesen žlice, se prehranjuje z listi... ne pa srat ljudem...

2. okt 2007
3.784
2.264
113
Zakaj jim policisti ne morejo nič?

spodaj lepo piše, da jih v Berlinu lahko zadržijo samo za 48ur... sile pa itak ne smejo uporabit, potem pa jih počasi odstranjujejo. Saj tudi zgornji posnetek iz UK lepo kaže, da jih Policija ščiti, ne pa da bi jih nagnala. Samo čakam, da se bo enemo vozniku spipalo pa bo se polna zapeljal v njih.

• Jezen sem
Reactions: sad

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.361
3.425
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
spodaj lepo piše, da jih v Berlinu lahko zadržijo samo za 48ur... sile pa itak ne smejo uporabit, potem pa jih počasi odstranjujejo. Saj tudi zgornji posnetek iz UK lepo kaže, da jih Policija ščiti, ne pa da bi jih nagnala. Samo čakam, da se bo enemo vozniku spipalo pa bo se polna zapeljal v njih.

No, to meni ni jasno...
Če nekdo (ali pa več njih) pri neprijavljenih prostestih zapre cesto, a ni normalno, da jih policija odstrani?
Motijo promet in...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Nimaš kj,...to je pač podivjana golazen...
1632997511-ljubljanska-obvoznica.JPG

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in MrDaco

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Irska: Da bi dosegli podnebne cilje, razmišljajo o zakolu 200 tisoč goved
Fuknjeno. Ne rečem, če bi med ukrepi imeli, da poskušajo prebivalce "odvaditi" uporabe mleka in mesa, ter tako posledično vplivati na pridelavo. Ampak da na strani potrošnje ne narediš nič resnega, omejiš pa pridelavo, pomeni samo, da si na široko odprl vrata trga za tujo robo.
No, mogoče niti ni fuknjeno. Nekdo bo zaslužil. Upam, da odločevalci. Če dajo kaj v svoje žepe, so sicer škodljivi za svojo državo, niso pa butasti. Če ne zaslužijo, so žal tako butasti kot škodljivi.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.361
3.425
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Fuknjeno. Ne rečem, če bi med ukrepi imeli, da poskušajo prebivalce "odvaditi" uporabe mleka in mesa, ter tako posledično vplivati na pridelavo. Ampak da na strani potrošnje ne narediš nič resnega, omejiš pa pridelavo, pomeni samo, da si na široko odprl vrata trga za tujo robo.
No, mogoče niti ni fuknjeno. Nekdo bo zaslužil. Upam, da odločevalci. Če dajo kaj v svoje žepe, so sicer škodljivi za svojo državo, niso pa butasti. Če ne zaslužijo, so žal tako butasti kot škodljivi.
in kaj bo, če bo Irska to naredila? Nič... Oziroma, nakopali si bodo jezo domačih kmetov...
Ker so Azija, Afrika in sploh ne na prvem mestu ZDA z 92 milijoni krav...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
In verjetno se bo nekje drugje na svetu število govedi povečalo, da zadovoljijo potrošnjo, ki na Irskem verjetno ne bo drastično padla. Atmosfero pa ima naš planet samo eno. Zato pa pravim, da je fuknjeno. Domačine, ki od nečesa živijo zajebeš, da lahko bolj nemoteno deluje uvoz. In naenkrat zaradi transporta nastane še več CO2 in drugih bolj ali manj motečih izpustov v atmosfero.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.225
4.068
113
In verjetno se bo nekje drugje na svetu število govedi povečalo, da zadovoljijo potrošnjo, ki na Irskem verjetno ne bo drastično padla. Atmosfero pa ima naš planet samo eno. Zato pa pravim, da je fuknjeno. Domačine, ki od nečesa živijo zajebeš, da lahko bolj nemoteno deluje uvoz. In naenkrat zaradi transporta nastane še več CO2 in drugih bolj ali manj motečih izpustov v atmosfero.
Ja to je miselnost, globalistov.

Saj če dočakomo to leto, ko bodo IC avti prepovedani, me zanima, če ne bomo vsi peš hodili na koncu.
Ali pa bodo vse zjebali in na koncu bomo v Evropi Kitajske avte vozili.

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Kaj pa če so vodilni samo psihopati, ki jim ni mar za lasten narod in so podkupljeni s strani Kitajske, ZDA, Sorosa, Blackrocka in podobnih, ki samo želijo uničiti Evropo? Zakaj bi se drugače streljali v obe koleni?
Isto kot wilkomen politika, zakaj bi uvažali "trojanskega konja"?
Se mi zdi, da ljudje preveč podcenjujejo politike in jih imajo za neumne.
Jaz pa mislim, da dobro vejo kaj delajo in to delajo, da nas uničijo.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.686
5.865
113
Samo za primerjavo. Če bi banane rasle v Sloveniji, potem Rastoder nebi bil milijonar. V uvozu je biznis, pa še skriva se lahko marsikaj.