Mogoče bi šlo s tiso bombico, ki vzame kisik?Kot tista Tesla par let nazaj v Avstriji, ki jo niso mogli pogasiti in so čakali 3 dni, da neha goreti.
Prve opcije ne poznam, za drugo sem pa slišal.Mogoče bi šlo s tiso bombico, ki vzame kisik?
drugače pa to
Smouldering BMW i8 dumped in water by firefighters
Smoke was coming off the BMW i8, so the dealer called firefighters. They used a crane to pick the car up and drop it in a giant vat of water.uk.motor1.com
Nima efekta, ker litijeve baterije za gorenje ne potrebujejo kisika iz okolice.Mogoče bi šlo s tiso bombico, ki vzame kisik?
Današnje povprečno novinarstvo v vsej svoji veličini.simbolne slike zmagajo
Potem pa to iz posta #322Nima efekta, ker litijeve baterije za gorenje ne potrebujejo kisika iz okolice.
Ni ravno povezano. Ce prav razumem, poizkusa v tem primeru zastopati domacine in pomagati udejanjiti sodbo vrhovnega(?) sodisca. Slucajno sovpada z vetrnimi turbinami?Po novem protestira proti vetrnim turbinam
Greta Thunberg, activists block Norway’s energy ministry
They were protesting against wind turbines built on land traditionally used by the Sami indigenous people.www.politico.eu
Ko bi ti pogledal vsaj en post višje...Ni ravno povezano. Ce prav razumem, poizkusa v tem primeru zastopati domacine in pomagati udejanjiti sodbo vrhovnega(?) sodisca. Slucajno sovpada z vetrnimi turbinami?
Namesto, da kam gledam, sem rajsi prebral clanek...Ko bi ti pogledal vsaj en post višje...
Dej no pogruntaj komu je namenjen post. Sej bo šloNamesto, da kam gledam, sem rajsi prebral clanek...
Dej no pogruntaj komu je namenjen post. Sej bo šlo