Gregor Preac popotnik o migrantski problematiki!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Se ne strinjam s tabo.....

Že ko samo omenjaš NPD (Da bodo še drugi razumeli: https://en.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_personality_disorder )......

Recimo Preac je popotnik....ko potuje po svetu se v muslimanskem svetu prilagodi njihovim običajem......tvojim popotnikom bratrancem iz bližnjega vzhoda pa to ni skupno...

Ostajajo na srednjeveški stopnji.......

Sej je eazy
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Se ne strinjam s tabo.....

Že ko samo omenjaš NPD (Da bodo še drugi razumeli: https://en.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_personality_disorder )......

Recimo Preac je popotnik....ko potuje po svetu se v muslimanskem svetu prilagodi njihovim običajem......tvojim popotnikom bratrancem iz bližnjega vzhoda pa to ni skupno...

Ostajajo na srednjeveški stopnji.......

Sej je eazy
smile-1.gif

Tudi Britney Spears je popotnik. Danes je kdorkoli z dovolj denarja za letalsko karto lahko potnik. To niso vec casi kamel in romanja skozi puscavo. Biti "popotnik" ni kvalifikacija za karkoli. Jaz sem bil 10000x na Jadranu pa nisem mornar. Govoriti o muslimanskem svetu kakor o neki homogeni masi ze v startu kaze nevednost avtorja. Kaj to sploh pomeni? Se obreze na meji al kaj?

Kadarkoli kdorkoli 99% svega FB profila nameni samo eni temi ima problem. Kadar to pocne na taksen nacin (like fishing) je to zelo ociten znak NPD.

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Eno je da kupiš karto za avijon in si potem v Tunizijio v evropskem hotelu en teden na evropski hrani...in greš potem na vodene izlete....drugo je pa da kot on resnično potuješ po islamskem svetu in se zliješ z njim...karkol to zate pač pomeni...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Eno je da kupiš karto za avijon in si potem v Tunizijio v evropskem hotelu en teden na evropski hrani...in greš potem na vodene izlete....drugo je pa da kot on resnično potuješ po islamskem svetu in se zliješ z njim...karkol to zate pač pomeni...

Ne, on gre v Tunizijo na kameli kajnede.... In ce je kebab en mesec avtomaticno postane vojni analitik.
priden.gif
Ce je poleg tega slikal se nove stavbe je tudi arhitekt (preveri profil). Biti "popotnik" (karkoli to ze danes pomeni) pomeni da poznas jezika, zgodovino, kulturo, ozadje, ljudi...

Slikanje nove stavbe v Tunguziji je samo turizem in nic vec. To lahko pocne kdorkoli, kadarkoli in kjerkoli.

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Hm zanimivo.....imaš podobno razmišljanje kot gorenjci......za njih bom vedno ljubljančan
evil.gif

Kolk pa moraš po tvoje potovat da se ti titula spremeni iz amater v rjuhar naprimer
sprasujem se.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Hm zanimivo.....imaš podobno razmišljanje kot gorenjci......za njih bom vedno ljubljančan
evil.gif

Kolk pa moraš po tvoje potovat da se ti titula spremeni iz amater v rjuhar naprimer
sprasujem se.gif

vprasaj "popotnika"....

btw, ce si zaradi turizma "popotnik" kaj si sele ce bivas v tujini dlje casa, sploh v vecih drzavah?

diplomiran popotnik?
zmaga.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Jebo te....kako ne veš ? Pol si gastarbeiter
tongue-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Jebo te....kako ne veš ? Pol si gastarbeiter
tongue-1.gif

gastarbeiter je delavec na zacasnem delu v drzavi (sicer ti to pove ze sama beseda ampak ok).... mogoce ti je nemscina tuja
priden.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Ker vem da si ga prebral ŠE PREDEN je on to napisal.....
smile-1.gif
Me zanima predvsem ta odstavek:

Citat:
Kam to vodi? Ali ne vodi v novo leto 1933, v nove spopade, pogrome, nasilje? Govorim o naslednjih 100 letih. In še enkrat, meni je za Evropo znanja, razmišljanja, svobode! Je napredek možen z večjim in večjim dotokom neizobraženosti, srednjeveških mišljenj, totalitarne vere, ki ne priznava demokracije, pluralizma, enakosti ver, enakopravnosti ženske, torej spolov, istospolne ljubezni, svobode, modernosti, spreminjanja, umetnosti, znanosti ...?
vezano na označen tekst: eno srednjeveško religijo v evropi že imamo, ne potrebujemo še nove
http://www.rtvslo.si/slovenija...n-zenske/377482

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Se ne bi strinjal s tabo...ker sam sem tudi proti temu...AMpAK samo v delu ko se gre za posvojitev otrok ki jo hocjo izsilt v kompletu z ostalimi zahtevami.....

Nej se te posvojitvi odpovejo in sem preprican da bodo slovenci podprli njihove ostale zelje....

Ker to drekanje z otroci...je na ravni muslimanskega porocanja z 12 letnicami....pac nad nekom ki se nima svoje volje...moci...uma uveljavis svojo (egocentricno in egoisticno) voljo...

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Nisem del RKC zato ona nima nekega vpliva name....ja? Zato tudi nimam RKC fobije kot jo ima 3/4 prebivalcev slovenije.....pa čeprav sploh niso verni
bonk.gif

To je moje mnenje.....in sem prepričan da ČE nebi driskal s temi posvojitvami otrok (V PAKETU Z OSTALIM) da bi že zdavnaj mel bolje urejen "status"

Tko jim pa očitno inteligenca ni najboljša vrlina.......in je tud bolje za otroke da se jih ne dotikajo
smile-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
no no, ne se razburjat, samo vprašam. ker moje mnenje pa je, da se tekst "... ki ne priznava ... enakopravnosti ženske, torej spolov, istospolne ljubezni, ..." kar lepo nanaša tudi na RKC.
btw, ko si se že pohvalil, da nimaš RKC fobije, kot jo ima 3/4 prebivalcev slovenije. kaj pa islamo-fobijo?

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:
btw, ko si se že pohvalil, da nimaš RKC fobije, kot jo ima 3/4 prebivalcev slovenije. kaj pa islamo-fobijo?

Imaš občutek da se RKC hoče nasilno "uvaliti" v tvoje življenje
sprasujem se.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
imaš ti občutek, da se pe*ri in lez*ijke vmešavajo v tvoje življenje?

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
V moje ne.....imam svojo voljo....sam odločam o svoji usodi....itd....

Lahko to trdiš za osebe katere si hočejo pe.ri in le.bijke lastit
sprasujem se.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
to lahko trdim v enaki meri, kot za osebe, katere si hočejo obojespolni starši lastit.

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Se pravi nek 4leten otrok VE da on bi mel pa istospolna starsa...on to hoce pri polni zavesti...to trdis...upam da sem te pravilno zastopil
sprasujem se.gif