Gregor Preac popotnik o migrantski problematiki!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
se najbolje ga opise izraz attention whore... lastne statuse re-posta dnevno zaradi lajkov
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Kaj praviš pa na tole?

Citat:
Totalitarizem in dogma je način razmišljanja, ki je povsem enostranski, zakodiran, zaslepljen. In v islamu, se mi zdi, da je ključno za nasilje, ker moški ni uravnotežen, oziroma ni uravnoteženosti - beri enakopravnosti - spolov. Mislim, da je to največji dosežek evropske kulture in s prihodom milijonov muslimanov se bo to zgubljalo. Ker je nek običaj, razmišljanje v družini, človeku, socializaciji in se pokolenja ne bo spremenilo. Se ne more. Z integracijo ali brez. V bistvu si sami spodkopavamo temelj našega razvoja, razmišljanja, miru, vsega napredka.

Ko sprejemamo ljudi, ki imajo žensko za neenakopravno, podrejeno. Ki imajo svojo vero za večvredno. Ker so potem drugi manjvredni. S psevdo človekoljubjem in nelogičnim nepragmatizmom (idealizmom) nam neizobraženi ali enostransko izobraženi v evropo vabijo ljudi totalitarizma. Če ženska in moški nista enakovredna, če ni pluralnosti mišljenj (ker je dogma), kako naj bi potem delovala demokracija? No, v nobeni islamski državi demokracija ne deluje. Niti človekove pravice. Niti gospodarstvo. In od tod seveda vojne in migracije.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kaj praviš pa na tole?

Citat:
Totalitarizem in dogma je način razmišljanja, ki je povsem enostranski, zakodiran, zaslepljen. In v islamu, se mi zdi, da je ključno za nasilje, ker moški ni uravnotežen, oziroma ni uravnoteženosti - beri enakopravnosti - spolov. Mislim, da je to največji dosežek evropske kulture in s prihodom milijonov muslimanov se bo to zgubljalo. Ker je nek običaj, razmišljanje v družini, človeku, socializaciji in se pokolenja ne bo spremenilo. Se ne more. Z integracijo ali brez. V bistvu si sami spodkopavamo temelj našega razvoja, razmišljanja, miru, vsega napredka.

Ko sprejemamo ljudi, ki imajo žensko za neenakopravno, podrejeno. Ki imajo svojo vero za večvredno. Ker so potem drugi manjvredni. S psevdo človekoljubjem in nelogičnim nepragmatizmom (idealizmom) nam neizobraženi ali enostransko izobraženi v evropo vabijo ljudi totalitarizma. Če ženska in moški nista enakovredna, če ni pluralnosti mišljenj (ker je dogma), kako naj bi potem delovala demokracija? No, v nobeni islamski državi demokracija ne deluje. Niti človekove pravice. Niti gospodarstvo. In od tod seveda vojne in migracije.

bedarija

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Globoko sem preprican, da so zenske pri muslimanihv podrejenem polozaju.

Vendar je zadnji na svetu, ki bi mi lahko to razlagal nekdo, ki ima desnicarsi, katoliski pogled na svet.
Ker za njih velja enako.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Gotovo so v podrejenem položaju? Kdaj že so ženske v Švici dobile volilno pravico? Če se dobro spomnim, pred kakimi tridesetimi leti. Pa to ni bog ve kaj vplivalo na njihovo gospodarstvo in demokracijo.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Več kot očitno dejstvo je, da je Islam kulturno za prb. 400 let v za ostalim svetom. No pa bodimo iskreni, ni zaostal, samo 400 let kasneje je prišel ven. Čeprav menim, da se muslimani počasi a vztrajno prebujajo, še par generacij pa bo nekaj.

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Ti znaš ziher KuRaN na pamet...boš stresu iz rokava če se laže v odsekih!
wink-1.gif

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Spremljam ga odkar sem prebral intervju z njim v Reporterju......zanimiva spoznanja!

Predvidevam da ga v levih medijih ne navajajo...ali se motim
sprasujem se.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Pw7dHAwpcCM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

V Reporterju je imel 4 potopise kjer je razlagal islam vsakič v drugi državi bližnjega vzhoda....

Vir: Gregor Preac članki

Zanimivo da mu vladni mediji ne namenjajo nobene pozornosti

1. zakaj bi nekdo prav njemu namenjal pozornost? je mogoce islamski teolog, vrhunski vojni analitik, poznavatelj cesarkoli?
2. zakaj bi njemu posvecal pozornost glede na to kaksne debilizem objavlja, pa ne samo o Islamu ali beguncih....

Odgovoril ti je v intervjuju vendar ne poslušaš. Prepotoval je toliko držav kot jih najbrž nismo vsi skupaj na Alterju in ja poporovanja ti dajo veliko več kot katerakoli šola, ali pa majhna skupnost v kateri živiš. Mediji so pa spet ena cvetka o kateri sploh nebi govoril.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Spremljam ga odkar sem prebral intervju z njim v Reporterju......zanimiva spoznanja!

Predvidevam da ga v levih medijih ne navajajo...ali se motim
sprasujem se.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Pw7dHAwpcCM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

V Reporterju je imel 4 potopise kjer je razlagal islam vsakič v drugi državi bližnjega vzhoda....

Vir: Gregor Preac članki

Zanimivo da mu vladni mediji ne namenjajo nobene pozornosti

1. zakaj bi nekdo prav njemu namenjal pozornost? je mogoce islamski teolog, vrhunski vojni analitik, poznavatelj cesarkoli?
2. zakaj bi njemu posvecal pozornost glede na to kaksne debilizem objavlja, pa ne samo o Islamu ali beguncih....

Odgovoril ti je v intervjuju vendar ne poslušaš. Prepotoval je toliko držav kot jih najbrž nismo vsi skupaj na Alterju in ja poporovanja ti dajo veliko več kot katerakoli šola, ali pa majhna skupnost v kateri živiš. Mediji so pa spet ena cvetka o kateri sploh nebi govoril.

on ni k. K. Kolumb... Danes potovanje ni kvalifikacija ni za vojne/politicnega analitika. Britney Spears je verjetno obiskala vsako drzavo na planet pa zaradi tega ni doktor znanosti, kajnede. Danes lahko potuje kdorkoli. Btw, ce grem 10x v bolnico sem verjetno kirurg...

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Nov članek
zmaga.gif

G. Preac: Psevdo človekoljubje je nova religija

Citat:
Imamo psevdo svet, s skrito ideologijo v vsem, cenena psevdo razmišljanja, posploševanja, dogme - slepo človekoljubje - reševanje ptice, potem pa umre cela jata - zahod se ukvarja z enim človekom, ga na vse načine ohranja pri življenju, pravice, pomoči. Islam pa samo rojeva in rojeva. In nadomesti tega, ki ni preživel, večkratno.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Nov članek
zmaga.gif

G. Preac: Psevdo človekoljubje je nova religija

Citat:
Imamo psevdo svet, s skrito ideologijo v vsem, cenena psevdo razmišljanja, posploševanja, dogme - slepo človekoljubje - reševanje ptice, potem pa umre cela jata - zahod se ukvarja z enim človekom, ga na vse načine ohranja pri življenju, pravice, pomoči. Islam pa samo rojeva in rojeva. In nadomesti tega, ki ni preživel, večkratno.

nov? vsak clanek reciklira zaradi lajkov vsaj 10x
bonk.gif
hraniti ego z "lajki" na beguncih & revscini je mizerno....

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
nov?

grims-1.gif

G. Preac: Ograja okrog bolnišnic?

Citat:
Čudovita novica, pravzaprav novica leta, vlada je sporočila, da bo dobilo novo zaposlitev 40 ljudi - v migrantskih centrih. Migrantstvo je nov poganjalec slovenskega gospodarstva, če verjamemo slovenski vladi. Ko bo čez Slovenijo šlo še pol milijona ljudi, bomo vsi zaposleni v in z migrantstvom. Morda kdo dobi službe tudi ob morebitni epidemiji. Pa kdo s čiščenjem za migranti. Na koncu bodo službe, ko bo država že vsa izmozgana, brez turizma, v kaosu in epidemiji, dobilo še tisoč ljudi s postavljanjem ograje. Okrog bolnišnic.

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Ker vem da si ga prebral ŠE PREDEN je on to napisal.....
smile-1.gif
Me zanima predvsem ta odstavek:

Citat:
Kam to vodi? Ali ne vodi v novo leto 1933, v nove spopade, pogrome, nasilje? Govorim o naslednjih 100 letih. In še enkrat, meni je za Evropo znanja, razmišljanja, svobode! Je napredek možen z večjim in večjim dotokom neizobraženosti, srednjeveških mišljenj, totalitarne vere, ki ne priznava demokracije, pluralizma, enakosti ver, enakopravnosti ženske, torej spolov, istospolne ljubezni, svobode, modernosti, spreminjanja, umetnosti, znanosti ...?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Ker vem da si ga prebral ŠE PREDEN je on to napisal.....
smile-1.gif
Me zanima predvsem ta odstavek:

Citat:
Kam to vodi? Ali ne vodi v novo leto 1933, v nove spopade, pogrome, nasilje? Govorim o naslednjih 100 letih. In še enkrat, meni je za Evropo znanja, razmišljanja, svobode! Je napredek možen z večjim in večjim dotokom neizobraženosti, srednjeveških mišljenj, totalitarne vere, ki ne priznava demokracije, pluralizma, enakosti ver, enakopravnosti ženske, torej spolov, istospolne ljubezni, svobode, modernosti, spreminjanja, umetnosti, znanosti ...?

In kaj tocno si nasel v tem stavku? Razen da si avtor podaljsuje tica na zelo ociten nacin?

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
V tem stavku sem našel bistvo problema...se ti ne zdi
sprasujem se.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
V tem stavku sem našel bistvo problema...se ti ne zdi
sprasujem se.gif

Ne, samo kup nesmislov. Edini cilj je "provokativnost". Smisel tega je pa hrana za ego oziroma podaljsevanje tica. Ucinek taksnega pocetja je vsakic manjsi je potrebno stalno povecevati "dozo". Zaradi tega vsak post na FB 100x re-posta.

Pogooglaj NPD in ucinek na clovesko psiho.