Oni bi imeli četrto varijanto: hebte se, ne plačamo pufa, bi pa imeli še kakšnih 200 miljard pufa.Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Nej mi en objasni kaj zdaj to pomeni.
1. A bojo plačal puf?
2 .A bodo dobil nov puf?
3. Al so izvolil hebte se vsi me plačamo pufa in ne rabimo novega.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Sej z nadalnim pufanjem in "pomočjo" bodo ravno tako na podnu. V primeru, ki so ga izbrali, se bo vse skupaj samo vleklo manj časa in na koncu bodo celo manj zapufani.
Pa ti to resno?Citat:
EU jim je enako kot nam nudila možnost da se brez hujših posledic "skopljejo ven
Citat:
Sej mogoče se bo enkrat vse obrnilo na bolje. Bravo Grki!
renica je takaCitat:
Sej mogoče se bo enkrat vse obrnilo na bolje. Bravo Grki!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dejstvo je, da tale kapitalizem ne deluje več, dosegel je vrh, nova recesija je v pohodu, Kitajska je pred zlomom.
Potrebujemo nov nenategunski sistem, ki ne bo zasužnjeval
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Dej vsaj prav citirej.
Sicer pa puf bo dražji če bodo furali po starem. Če bo res reset in padec na poden(kar slej kot prej bo), bodo potrebe po pufih manjše
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Pa ti to resno?Citat:
EU jim je enako kot nam nudila možnost da se brez hujših posledic "skopljejo ven
v informacijski dobi, ko se ne moreš izgovarjat na nepoučenost in nerazgledanost.....resnično verjameš, da ti bodo veliki dali možnost da se izvlečeš
....pa ne morš bit tulk zahojen noooo
....v dobi ko se v svetovnem merilu vsem na očeh kapital pretaka od večine k manjšini..........ti pa na foro da hočejo pomagat...ko naiven otroček....
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Zdaj, ko je uspel referendum je lepo finančni minister stisnil rep med noge. Lepo je gonit populizem brez idej.Mene bolj skrbi, da je narod tako naiven, da mislijo da jim bodo drugi vračali pufe.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Grški finančni minister Janis Varufakis je danes sporočil, da je odstopil.