KSZ...
Vidite, to je qrac zaj.
Kje so bli s to reportažo 4 leta nazaj, ko se je nabijal Vice City, ki je kot ta čisto enak.
Identičen. Tu je grafika malo boljsa, fizika, malo bolj realno, ampak neke osnove so ostale.
Nasilna igrca myass!
Špilovje nabijam od leta 89 ko mi je foter ubodel prvo konzolo. Nato so prišli računalniki, in kup
konzol, od televizijskih, do računalniških, do ročnih drkalic (PSP) vse sem mel, ATARI, komodorca,
nintendo, super nintendo, sega game gear, psp, PS1, PS2, imenujte konzolo imel sem jo, al pa
vsaj nabijal špile na njej. Tolko špilov ko sem zasukal in pozabil eni nebodo nikoli videli, medtem ko
jaz nabijam NBA in tazadnjega GTAjovca. Pobil sem ze tolko golazni od alienov, do mutiranih medvedov,
porabil tolko streliva, da bi blo za četrto svetovno dovol, pa sem čist kul. Naf00kaval sem špile
odkar sem shodil, po več ur dnevno, pa sem vseeno normalno bil odličnjak celo osnovno in kasneje
pravdober celo srednjo, zdaj pa normalno študiram, pa sem zamislite si v drugem klasu bil prisoten
v drugi svetovni vojni v igri WOLF. Sem švabote kolinil. A takrat pa se noben ni obremenjeval, pravtako so
špricali možgani, le v drugem grafičnem zapisu, ki je bil pa vseeno razumljiv.
Dajte folk no, eno je igrca eno je RL. Sej pa če jaz v super duper dirkalni igrci letim 300 čez mesto,
to ne pomeni da bom podobno poskušal medtem ko se peljem v trgovino po nov del tega špila.
Ok, igra je nasilna, ampak kje so s temi reportažami bli ko se je vseskupaj začelo leta 97' z
prvim GTA? Pa drugim. Pa nato Vice City ki je identična igra tejle! Ista! Le recimo da je grafika izbolšana,
ampak to nima veze. Avto je isto hiter kot prejšni, le druge barve je, zakaj zdaj to vlačit po medijih.
Pa nalašč sem pisal v "adult" language-u, da bodo razni novinari meli za pisat, kako sem psihično mutiral
čez vsa ta leta. Butli! Mojemu 4 letnemu nečaku, ki ga mam izredno rad bom dal ta špil za nabijat,
boljše da nabija špile pa je samoustvarjalen in preizkuša svoje ročne in umske spretnosti medtem ko
z najnovejšo šibrovko tolče po navideznih policajih, kot pa da gleda jebene Ninja Turtlese, in me v
jebenem akvati-terariju vpraša, zakaj te želvice nimajo pisanih trakov tako Donatelo in prijatelji, in
zakaj njegova bela miška ne govori tako mojster splinter.
Ko sma pa nažigala Toca rejs drajverja na volanu, pa mi nikoli v avtu ni rekel naj "dirkam". Ker loči
virtualo od reale. Je pa res da ga pa kaj vidi po televiziji (ker tam so resnični ljudje) pač včasih kaj
zbega.
Jebeni novinarji, se odfukano opravičujem mojemu zajebanemu pisanju, samo dajte malo
premislit s temi presneto malimi možgani, ta igrca ze obstoja 11 let, 5 let je že enaka, identična,
zdaj ko je prisla ven (ker je pač najbolj kul špil) ste si jo pa najdli za reportaže, da bote upravičli tistih 800€
neto plače ki jo dobite. Niste nikol nabijali špilov kot otrok? Vam so tut rekli ne igrajte se z ognjem, pa danes
niste jebeni piromani.
Šit kaj mediji delajo.