GR LJ, kje se da kaj parkirat?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pohištveni sejem
cheer.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Parkirišča je še vedno. Je pa za plačat. (včasih je bila 1 ura zastonj vsaka nadaljna 1€).
Je pa res da so bila včasih pravtako zadaj parkirišča zastonj vedndar nam je zoki zrihtal travco.... na enem delu pa nekaj gradijo(baje sodišče)
Drugače imaš možnost še na vilharjevi...
Free bi se dalo najti zadaj za Delovo stolpnico.
Drugače sem bil pa danes tam(pohištven) in pazi kako boš parkiral ker sem videl listek (v obsegu parkirišča za gr) od redarjev, je pa res da ga je tip pustil skoraj sredi ceste.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.477
449
83
Ampak na tisti parking spraviš koliko - 30 vozil?

Sicer je za GR več plačljivih parkirišč ampak so ob sejmih vedno nabito polna. Lahko pokruzaš ulice med GR in Zupančičevo jamo za free parkiranje. Longshot je tudi Dunajska (pred vhodom, smer center) ali Vilharjeva - v obeh primerih so boksi na cesti, Dunajska plačljiva, Vilharjeva free.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Saj bi plačal, nisem tioliko škrt
smile-1.gif
bomo videli kje bo SPLOH kaj fraj

Hvala vsem

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Okrog GR zaparkirano VSE!! Parkiral pod Bežigrajskim dvorom
rolleyes-1.gif
super biznis

Sejem kot tak me pa ni najbolj navdušil...ampak jaz iščem pohištvo za nakup, na sejmu pa ponujajo ideje in novosti, tako da nisem merodajen za pripombe.

Le pojdi pogledat, če te zanima.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Mejduš, pejte vsaj Ljubljančani s trolo, vsako leto zaradi tega kurčevega sejma (pa še oni Dom in gradnja ali kaj je že) cel teden sploh ne morem parkirat niti blizu svojega bloka.
10.gif

(ali pa če pridem nekje ob 10 zvečer)