Citat:
Uporabnik tomi pravi:
glih berem pigaca na fb, bogi si je, eni ga obtožujejo da je kanglerov plačanec, zaj pa še to, nemoreš da verjameš kake gluposti
slike, video?
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
glih berem pigaca na fb, bogi si je, eni ga obtožujejo da je kanglerov plačanec, zaj pa še to, nemoreš da verjameš kake gluposti
Fora je, da je ta aktualni posnetek star že vsaj par let.Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
http://www.mojvideo.com/video-franc-kangler-radio-ga-ga-20-12-nov-27/f9faee91c64c6d4da2ab
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
[OBOJE ODLOČNO ZAVRAČAM. Vem iz katerega naslova je prišla ta "informacija" in tudi vem zakaj je bila lansirana. Da se mi povzroči poslovna škoda.
Marko PIGAC
mercatoriCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
LOL, giani je poleg, znan iz mobisuxa se mi zdi, uporabnik ki je nategnil enga drugega userja da je prišel v mb iskat ljubezen
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@Snecer
V ponedeljek grem malo pogledat po trgovinah in če boš imel čas bi se lahko dobila na kaki pijači pri Florjanu ob 16h, lahko pa še pride kak drug Alterjevec glede na to, da je Miklavž pred vrati in gremo skupaj nakupit darila, potem pa še k Majoliki na Trg Svobode na kako pizzo, da ne bomo hodili lačni domov
Ja, vreme bo lepo, ker bo hladno bom vzel poleg še masko za obraz in očala. Pri Florjanu je kar ok ob 16.00.
Me zanima kak bo mesto okrašeno, lučke pa to
FSI PRIT
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Zakaj nam bi morali vladat drugi ? Aja točno, ker smo vedno bili hlapci.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:ja, nekaj se sliši, da imajo kadrovske težave.
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Mah glej, nimamo še dve leti časa, da pokrade še preostale. Trenutno ustanavlja energetski holding, v katerega bi združil vse mariborske javne gospodarske službe; iz razloga, da krije izgubo marporma, se dobo dobički drugih družb pretakali v tega izgubarja. Potem pa bodo višali položnice za potrebne investicije.
Tak nekak.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Zakaj nam bi morali vladat drugi ? Aja točno, ker smo vedno bili hlapci.