Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.327
15
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
glih berem pigaca na fb, bogi si je, eni ga obtožujejo da je kanglerov plačanec, zaj pa še to, nemoreš da verjameš kake gluposti
bonk.gif

slike, video?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Delo.si - Kdo je organiziral proteste in požige radarjev

Marko Pigac je dolgoletni fotograf, ki deluje za različne medije. »Sodi med tiste, ki so zavajali, češ, da so policiste napadale Viole. Njegova vloga je, da pripravlja fotomontaže in jih distribuira,« piše pisec sporočila.

[/QUOTE]
Slovenske novice - So to mariborski hujskači?

»Dolgoletni fotograf, ki deluje za različne medije. Je lastnik spletnega portala Pigac.si, ki zagotavlja fotografski material, pripravlja posnetke in skrbi za informiranje novinarjev. Sodi med tiste, ki so zavajali, češ da so policiste napadale Viole. Njegova vloga je, da pripravlja fotomontaže in jih distribuira. Pigac redno objavlja svoje prispevke na spletni strani www.pigac.si,« pišejo o Pigacu.

[/QUOTE]
Marko Pigac

GOTOF JE / RADAR REPORT:
Začel se je lov na čarovnice. Menda sem med osumljenci, da vodim stran Franc Kangler naj odstopi kot župan Maribora, v roku ene ure, pa bo po spletu zaokrožil "članek" v katerem piše, da vas hujskam. OBOJE ODLOČNO ZAVRAČAM. Vem iz katerega naslova je prišla ta "informacija" in tudi vem zakaj je bila lansirana. Da se mi povzroči poslovna škoda.

Marko PIGAC

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
ksz

Pa kako se lahko boji za službo, ko bo dal čelado in ščitnik dol? Vrgli ga ne bojo, ker ga ne morjo. S tem bi si oblast pljunila v svojo skledo. Že tako jih krvavo primanjkuje.
smirk-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
sej tud če so... pa kaj pol. Nobeden nikogar ne hujska. Folku je vsega dost. Zdaj hočjo sam na nekoga krivdo zvalit, vlada, pa kot zmeraj nič kriva. S takšnimi potezami si sama sebi jamo koplje. Kot si jo je Gorči ...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
[OBOJE ODLOČNO ZAVRAČAM. Vem iz katerega naslova je prišla ta "informacija" in tudi vem zakaj je bila lansirana. Da se mi povzroči poslovna škoda.

Marko PIGAC

Bolj brezplačna reklama, kot pa poslovna škoda
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.352
10.630
113
LOL, giani je poleg, znan iz mobisuxa se mi zdi, uporabnik ki je nategnil enga drugega userja da je prišel v mb iskat ljubezen
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
831
113
ksz.

Strinjam se, da bi se kompletna izbrana politična vrsta morala zamenjat. Ampak demonstracije ... kdaj pa se je to že obenslo. Če že æivimo v demokratični državi in kjer imamo VOLILNO pravico in tudi možnost kandidature na kakršnihkoli volitvah, se mi zdio demonstracije najslabša in sploh zadnja stvar ki nam je zdaj potrebna. Katera revolucija je prinesla kaj dobrega ? Sam zgodovinsko nisem najbolj podkovan, ampak mislim da dobena.

Če po demonstracijah pade vlada ? kaj se zgodi ? Anarhija, nato pa na hitro sestava "nove" vlade. Ki bo super oh in sploh in poštena. Če/0ko pade kangler, se že ponujajo eni kvazi poštenjaki ki ga bodo nadomestili.
smile-1.gif

moj predlog. Če bi se vsa ta energija, ki se vlaga v proteste usmerila v iskanje novega vodje oz. nekega resnega kandidata in ga potem ustrezno "medijsko" neodvisno spromovirala, bi pomoje dosegli nek rezultat. Zakaj nebi sistema uporabli v svojo korist ?

Zanimivost:
Kot prvo je traba hodit na volitve. Sej to smo si želeli. Kanglerja ste si izvollili 2x, dobil je ~20.000 glasov. Tolko vas je tudi sedaj proti njemu. Dajte poiskat rajega novega protikandidata in bo izvoljen).

Ne zagovarjam kanglerja, levih, desnih, rumenih, zelenih ampak sistem.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.881
6.961
113
Ma kaka anarhija, ne blodit no, saj nismo v arabskem svetu.

Če pade trenutna vlada, pride tehnična vlada pod vodstvom EU, podobno kot v italiji.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
831
113
Zakaj nam bi morali vladat drugi ? Aja točno, ker smo vedno bili hlapci.

Nazadnje urejeno:

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Mah glej, nimamo še dve leti časa, da pokrade še preostale. Trenutno ustanavlja energetski holding, v katerega bi združil vse mariborske javne gospodarske službe; iz razloga, da krije izgubo marporma, se dobo dobički drugih družb pretakali v tega izgubarja. Potem pa bodo višali položnice za potrebne investicije.

Tak nekak.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.310
9.516
113
EU
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@Snecer

V ponedeljek grem malo pogledat po trgovinah in če boš imel čas bi se lahko dobila na kaki pijači pri Florjanu ob 16h, lahko pa še pride kak drug Alterjevec glede na to, da je Miklavž pred vrati in gremo skupaj nakupit darila, potem pa še k Majoliki na Trg Svobode na kako pizzo, da ne bomo hodili lačni domov
grin1.gif

Ja, vreme bo lepo, ker bo hladno bom vzel poleg še masko za obraz in očala. Pri Florjanu je kar ok ob 16.00.
Me zanima kak bo mesto okrašeno, lučke pa to
hysterical-1.gif

FSI PRIT

Povabilo tudi velja, če bo Gorenjak parkiral Patrio pred Florjanom
evil.gif

mb_vijola

Zelenc'
28. nov 2012
28
0
1
Citat:
Uporabnik lanos pravi:ja, nekaj se sliši, da imajo kadrovske težave.

In to je (po rtv slo) povedala že katarina lani ali kdaj in sedaj so državniki vojake povabli na sestanek ali nekaj takega. pa ne mene napadati zaradi tega tako so po tv in radiju povedali.
Tisti ki nasvete talate kako in kaj! pridite sodelujte pokažite nam kako in kaj. mogoče vam jutri v vašem mestu ne bo treba na ulico

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
831
113
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Mah glej, nimamo še dve leti časa, da pokrade še preostale. Trenutno ustanavlja energetski holding, v katerega bi združil vse mariborske javne gospodarske službe; iz razloga, da krije izgubo marporma, se dobo dobički drugih družb pretakali v tega izgubarja. Potem pa bodo višali položnice za potrebne investicije.

Tak nekak.

Res je ampak kdo ga bo zamenjal ? In kje je bila ta 10.000 glava množica pred dvema letoma, ko so bile volitve ? Verjemi da so ga sami izvolli, ali pa se jim ni dalo na volitve.
Protesiralo se je pod prejšnjo vlado, protestira se pod to. Pod EU pa nam bo super in fajn al kak ? levi krivijo desne, desni leve, prste pa imajo v marmeladi vsi.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.881
6.961
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Zakaj nam bi morali vladat drugi ? Aja točno, ker smo vedno bili hlapci.

Sploh se ne gre o tem, da bi nam kdo moral vladat. Gre se enostavno o tem, da če želimo dobit denar, moramo upoštevali EU pravila. Če je klonila italija, ja kaj pa bi mi naredili? Odcep od EU in se spustimo na nivo kot je v bosni, romuniji?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
831
113
Sestavit je treba novo vlado, izvolit nove župane in doma imet pregled nad tem kar se dogaja ? A je EU res najboljša rešitev ?.

Nazadnje urejeno: