Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

tomi

Guru
1. sep 2007
18.511
9.789
113
40
MB
Citat:
Uporabnik mb_vijola pravi:
Če je res kar eni pišete in med policaji se vedno bol govori, potem naslednji četrtek nebo nobenega policaja v mestu. pa še gd bodo vrnli obisk

6. 12. ni nobenih protestov v mb, pa nehajte širit to dezinformacijo, razn če mate namen it na zmenek z gorenakom!

I

Izbrisan uporabnik #488

Marice pa so prišle iz smeri LJ, zanimivo
smile-1.gif

mb_vijola

Zelenc'
28. nov 2012
28
0
1
to si milil mene?
Na posnetku s kamero povezava na dnevnik se me lepo vidi
smo se v lj pogovarjali o četrtku, so tudi pri poročilh omenili (ko smo menda šili z vlakom ki so ga ustavili kot je eden napisal)
večina tu pa vas piše o stvareh, ki se sploh niso zgodile, ker ste opazovali iz foteljev iz gostilne

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Če je res kar eni pišete in med policaji se vedno bol govori, potem naslednji četrtek nebo nobenega policaja v mestu. pa še gd bodo vrnli obisk

6. 12. ni nobenih protestov v mb, pa nehajte širit to dezinformacijo, razn če mate namen it na zmenek z gorenakom!

Ljudje naj bi se mirno zbirali dne 03.12.2012 ob 16.30 uri, tako je zaslediti na fbju, kjer se glasuje o terminu.

http://www.facebook.com/kangler.naj.odstopi

Samo ta stran je genuine, ostale so nastavljene s strani miličnikov ali plačancev.

mb_vijola

Zelenc'
28. nov 2012
28
0
1
ja je tudi možno, verjetno sem bil preveč opit ali pa zabit, da bi si prav zapomnil

sem mislil da me glava od čizme boli še iz maribora (da nebo keri kaj nalagal)

in snečer: za novi datum se je zdaj pojavlo 3 ali 4 prej pa se je govorilo o 6. dec

Nazadnje urejeno:

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Ob gledanju kako eni mečejo granitne kocke na policaje, ne ostanem ravnodušen.

dejte pazit, da protesti ostanejo mirni, ker brez tega sporočilo demonstracij izvodeni. Sploh, če bi radi, da tudi kepsi snamejo čelade dol in se vam pridružijo. (vidim, da imajo eni mokre sanje o tej ideji, ampak bodimo reallisti, zahtevajmo nemogoče)

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Ob gledanju kako eni mečejo granitne kocke na policaje, ne ostanem ravnodušen.

dejte pazit, da protesti ostanejo mirni, ker brez tega sporočilo demonstracij izvodeni. Sploh, če bi radi, da tudi kepsi snamejo čelade dol in se vam pridružijo. (vidim, da imajo eni mokre sanje o tej ideji, ampak bodimo reallisti, zahtevajmo nemogoče)

100-tič.

A je tebi slučajno jasno, kako težko je preprečit, skoraj nemogoče, da se veliki množici pridruži 20 idiotov, ki začnejo metat kocke?

mb_vijola

Zelenc'
28. nov 2012
28
0
1
pa kaj sploh preberete kaj je prej napisano in kaj sami napišete. zdaj vidim zakaj mi brat ne dovoli več pisat pod njegovim geslom. kdo je metal kocke pa drugo šaro. v mariboru se vsi poznamo, poglejte posnetke.
Niti eden iz naše skupine ni imel kapuce vsi že od prvega shoda stojimo v prvi vrsti in se samo deremo pa še dopust smo eni vzeli
Ampak policaji večino na tej strani motijo, ne mene, mene po imenu poznajo. Vse kar sem pokasiral sem sam kriv ker sem mislil da vidijo kdo kaj dela ampak je bila prevlka gužva pa živci.
da pa v bodoče nebi bilo več dovolj policajev na teh shodih pa že po poročiloh govorijo ali samo imam jaz neke prisluhe. mogoče ker sem videti opit ali zabit kot je eden za štajerce napisal

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor
Zdaj ne vem, ker je tolko sranja tu gori napisanega, da več enostavno ne moreš sledit. Je že kdo pomislil, da bi oblast beri kangler namerno poslal par kretenov med množico, da naredi sranje. Pri nas je vse možno. Ne razumem zakaj se skrivajo za masko.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
GORENAK!! NAŠEL SE JE POBUDNIK SHODOV!
"Spomladi se vidimo na ulicah in trgih" je pozval ivan in ljudje so začutili, da je sedaj pravi trenutek in so izpolnili poziv ivana, torej, gorenak, sedaj veste, kdo stoji za tem in lahko ga vprašate če bo te prihodnje proteste, ki jih je zahteval, tudi prijavil?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
p
da pa v bodoče nebi bilo več dovolj policajev na teh shodih pa že po poročiloh govorijo ali samo imam jaz neke prisluhe. mogoče ker sem videti opit ali zabit kot je eden za štajerce napisal

ja, nekaj se sliši, da imajo kadrovske težave.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
PROTESTNIKI!! Predvsem pazite na zamaskirance in jim po možnosti strgajte maske, ker bo možno, da bo seveda ivan poslal svoje jurišnike in veliko snemajte

tomi

Guru
1. sep 2007
18.511
9.789
113
40
MB
glih berem pigaca na fb, bogi si je, eni ga obtožujejo da je kanglerov plačanec, zaj pa še to, nemoreš da verjameš kake gluposti
bonk.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Recept je zelo preprost:

Tisti ki želijo mirne demonstracije, naj si kupijo nageljček in ga držijo v vidno v rokah. Zamskiranci bodo težko zdržali z njim.

In kot so zapisali v DELU : Za policaje so rože in ne granitne kocke!!!!!!