Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Citat:
Predsednik vlade Janez Janša se je v večernih urah na delovnem sestanku srečal s predstojniki in predstavniki ministrstva za notranje zadeve, obrambo, njunih organov v sestavi ter varnostnih obveščevalnih služb.

Zgleda, da so se usrali.... Zdej bojo racije, pa oprezanje za blogi in gledanje facebooka...
Tiho so tako levi kot desni...

se razume, ve kaj jih čaka!

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Je več kasno petek bo kmalu tu, če bo folk res po celi sloveniji štrajkov bodo tenko piskal.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Sej pravim koritnike je postalo strah, ker se stvar širi in najbolj kar jih lahko štihne, da folk stopi skupaj in potem jim dejansko ni več pomoči. Zato še enkrat kapo dol Mariborčani, ki so pokazali, da niso ovce.......

mr_

Guru
20. sep 2007
9.345
2.712
113
HA HA HA HA HA HA HA gleda kdo viteza malteskega kriza al karkoli ze, na odmevih... pa pravi, ce le ljudje ne bodo nasilni in ne pride do vladavine ulice, bomo v mesecu, dveh strli najtrse orehe in bo pocasi slo na bolje....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja gledal sem predstavnika ene najbolj nedemokratičnih organizacij v zgodovini človeštva.

Prebral je pravljico iz ustave o mirnih prostestih, a pozabil na določbe, da je Slovenija pravna država.

Žal ni, roka pravice ne deluje!

mr_

Guru
20. sep 2007
9.345
2.712
113
Sem prav rekel, to pa mora Snecer gledat... a se ti je kaj kolcalo.
smile-1.gif

lolypop000

Pripravnik
24. mar 2009
75
0
6
Dvignil se je Maribor, dvignila se je Ljubljana, dviguje se Prekmurje, Koroška in Gorenjska, ki bodo prišli v vsako mesto na proteste kot opora, sedaj gre zares.
Vlada ima krizni sestanek, to me nekako spominja na učbenike iz zgodovine, pa ne da bo treba spet v gozdove, da obranimo svojo domovino.