Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
KSZ....

Jutri in pojutrišnjem zna biti špica okrog vsega dogajanja. Polna luna bo.
grims-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.878
6.961
113
Pri 24 ur sem zasledil, da je bilo govora o protestih naslednji teden.

Je komu znano kaj več ?

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Heh, zdaj ga novinar sprašuje o projektih... Gospodarska kriza je kriva, on je nedolžen. Nima več ambicij, da bi bil župan... Pa odstopi no, tele.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Nekaj se govori o protestih 6.12.2012 in takrat je tudi tekma Maribor - Lazio in to zna bit huda pizdarija. 12k folka na stadionu + folk, ki pride protestirat. To bo eskaliralo brutalno hitro. Franca naj raje prekine dopust pred 6.12. in odstopi, ker drugače si bomo pizdarijo zapomnili za celo življenje.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.345
2.712
113
A je sploh sposobna Policija shendlat stadion jeznih Stajercev. Ce Kangla ne odstopi do takrat bo prehudo vse skupaj.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.511
1.225
113
Citat:

Župan Kangler se je glede na vse večjo nezadovoljstvo v mestu odločil, da se preobleče v klošarja, dokler vsi skupaj malo ne pozabijo na to. Tako se potem preoblečen sprehaja po ulici, ko pride mimo njega stara ženica in ga ogovori:

“Kangler, si to ti?”

Kanglerja zagrabi panika in odhiti domov, kjer se še dodatno zamaskira. Vendar malo kasneje spet naleti na isto babico, ki ga ponovno vpraša:

“Kangler povej no, si to res ti?”

Kangler se še enkrat obrne in steče nazaj v Duplek ter se še dodatno zamaskira. Obleče še bolj strgana oblačila, po obrazu se namaže z umazanijo, na glavo pa si povezne še star klobuk. Pomirjen se spet poda v mesto, a glej ga zlomka, babica ga spet prepozna!

“Kangler, daj no, si al nisi?” ga vpraša.

Kangler se naposled vda v usodo in zašepeta: “Ja sem babica, samo kak pa te veste?!”

Babica se mu še približa in zelo potihem odvrne: “Pa nisem jaz nobena babica, to sem jaz Barada!”

hysterical-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.345
2.712
113
Drzi, sam ne bodo dopustili tega. Ne vem no, si ne predstavljam tega, da do takrat Kangla ne odstopi. Hkrati pa mislim, da bi morali kar dodat na spisek vse lakaje njegove, ne sam vabilo na sestanek.

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje ga je Ivan že poklical in vsi ga prosijo, da v 10 dnevih odnese fascikle na varno ter nato odstopi, da rešijo oblast Vlade.