Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tu na forumu si omenjal kocke še preden se je začelo! Mogoče se narobe zastopimo, jaz vas podpiram, saj je treba vsak gnoj počistiti,, naj si bo lev ali desen, žal pa boste padli zopet pod levico, katera vas je spravila na poden, seveda s pomočjo tega goljufa.

Ja kaj je s kockami? Vsepovsod po Mariboru so.

Me zanima kdo od alter uporabnikov je metal kocke in bil napeljan iz mojih prispevkov.

32@ da ne boš kakšnega plavega pisma dobil oz. belega z vročilnico.

Če si ti razumel, da sem jaz svoje someščane napeljeval, da mečejo kocke, potem je čas, da se preseliš na RKC forum in si tam administrator.

Tam imaš same pravljične in fantazijske prispevke.

Tu zdaj na vsak način eni iščete krivca v ljudeh, ki vsaki mesec redno plačamo "dupleške" položnice, čeprav ne vemo kaj vse plačamo in smo nasploh zgledni občani.

Zdaj smo občani krivi, da nekdo koruptivno vodi občino (sem izbral res mili izraz), ljudje pa imajo vedno manj.

Pokazal sem ti slike kako Kangler zaradi "gnezdenja ptic" ni uspel urediti skor 2 leti ribnika v parku, ceste v Mariboru so porazne, a takoj je našel posluh za radarje in priložnost za polnjenje blagajne, iz katere smo jemlje.

MAKSA tudi ne bo, zdaj žli tam postaviti galerijo, saj jo že imamo, vsi so proti.
Azil je polomija.
Deponije ni.
Univerzijade sploh ne bi smeli met.
EPK, ok, ok, nekaj je za turizem.

Ostali projekti pa na papirju ali na sodišču.

Pa če sam ne vidi, mu občani ne smemo to na ulici povedat?

Potem pa ga še njegovi priskledniki izvolijo za elektorja.

Pa kdo se zdaj tu norca dela iz folka.

p.s.
99% zadev sem pozabil našteti, samo skoz okno pogledam pa vidim propadle objekte

Aja, še pohvala. Franca hvala, da si vzpenjačo popravil tak hitro...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Citat:
— Sebastjan Erlah (@SebastjanErlah) November 26, 2012
Protesti v MB so še en dokaz, da ima pri nas policija, kar se strelnega orožja tiče, premajhna pooblastila. #gotofje

priden.gif

Ta tip je eden najhujših katolibanov, resnični skrajnež iz RKC, ko malo gledaš njegov blog, ne tisto kar piše ni šala.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, dejstva navajam, kaj se lahko zgodi, če se obtožuje po nemarnem.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
@jado ti pa se vedno civkas iza tipkovnice, mi pa smo sli na ulice. vceraj so prisli ljudje iz cele slovenije, ki si bil ti pezde? aja tocno, se vedno si jokal za tipkovnico kaj vse bi se moglo in kaj ne.
nasemu lokalnemu policajcku tukaj pa sporocam da pridi drugic k nam na obisk, spravi se v kavbojkah na naso stran in potem bodi pameten kako je policija vse super delala.

Jaz sem Kranj, ti si MB...ko bo v Kranju 100% grem. Morda tudi v LJ če se bo šlo proti Vladi. V MB pa res ne morem priti?
Pa tudi kolenske vezi in hrustanec imam zjeban pa ravno tečt ne morem, kaj meniš? Sem vsaj za tipkovnico in v mislih z vami?
Šteje vsaj malo no? Ne vem kaj imate vsi proti meni? Imam jaz kaj proti tebi, Steve? Sem kdaj imel?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.024
1.235
113
42
Če bi se ljudje umaknili od dogajanja ko so eni debili začeli metat petarde in se od njih distancirali do vsega skupaj nebi prišlo. Žal.Težko je podpirat proteste ko pa veš da se vmes najdejo debili. Na umu posnetku gotofsi2, pr 2 minuti folk meče stvari tja v policaje, pol pa še una opica ka se dere Ajde ajde ajde pa nakazauje da bi se rad tepel. Če bi se ljudje os takih distanciral bi bilo vse skupaj bolj prijetno, tko je so pa protestniki izpadl kot največja gamat.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če bi se ljudje umaknili od dogajanja ko so eni debili začeli metat petarde in se od njih distancirali do vsega skupaj nebi prišlo. Žal.Težko je podpirat proteste ko pa veš da se vmes najdejo debili. Na umu posnetku gotofsi2, pr 2 minuti folk meče stvari tja v policaje, pol pa še una opica ka se dere Ajde ajde ajde pa nakazauje da bi se rad tepel. Če bi se ljudje os takih distanciral bi bilo vse skupaj bolj prijetno, tko je so pa protestniki izpadl kot največja gamat.

467716-post_slo.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
@jado danes imas protest ob 17:00 v LJ. Proti policijskemu nasilju, glavno sporocilo je seveda proti vladi. je LJ tudi predalec?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:

Zaradi "ajde ajde" je treba narediti rampage nad celo mesto in zapliniti vse ulice ter premlatiti mimoidoce?

Si ti cisto ok?
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
ne morem urejt sporocil!? v glavnem, ne bodi prevec bister in ne sodi vse skupaj po par posnetkih, ce te ni bilo tam!! ljudje so se se kako distancirali od teh bedakov! ampak ko so pa se kasneje policaji vsipali na nas, pa smo vsi postali "bedaki"!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Steve: bi šel a imam zobarja ob 16:45
smile-1.gif

Če bo kaj v Kranju proti smotanemu županu ([cenzura] od kretenov) bom šel in posnel kar se bo posneti dalo. Stati in laufati pa ne morem,
imam kolenske vezi in hrustanec zjebano že leta.....

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Ker je bila večina protestnikov mirna, se nimajo kaj umikati pred posamezniki, ki so delali "štalo" In če je bilo tako, kot pravite, bi bilo delo policistov to, da locirajo, indetificirajo takšno osebo in jo odstranijo. Ampak, očitno se je zgodilo enako tudi na njihovi strani (kar krivijo narod), da pojma niso imeli kdo, kaj, koga...itd. in so se spravili na vse skupaj. Držali so se skupaj, špricali s solzivcem folk, ki je sedel na tleh in to samo zato, ker niso znali ugotoviti, kje so in kdo so te posamezniki. Kaj šele, da bi jih prijeli. In niso protestniki izpadli kot največja gamad, temveč policisti (če se že tako izražaš) oz. policijsko vodstvo in posamezniki iz policijskih vrst, ki so komaj čakali, da bo mal lahko legalno s tondo mahal in porabil star solzilec. Verjamem oz. vem, da je bilo veliko policistov, ki jim ni bilo do tega, da tolčejo in špricajo po tistih, ki so sedeli na pločniku..... zaradi dveh..treh (v tem primeru)... je pa komplet policija izpadla kod gamad (če se že tako izražaš)

zoki se je pa tud že mali usral:
http://www.24ur.com/novice/slovenija/v-ljubljani-bi-ukinili-lisice-za-nepravilno-parkiranje.html

Nazadnje urejeno: