I
Izbrisan uporabnik #488
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tu na forumu si omenjal kocke še preden se je začelo! Mogoče se narobe zastopimo, jaz vas podpiram, saj je treba vsak gnoj počistiti,, naj si bo lev ali desen, žal pa boste padli zopet pod levico, katera vas je spravila na poden, seveda s pomočjo tega goljufa.
Ja kaj je s kockami? Vsepovsod po Mariboru so.
Me zanima kdo od alter uporabnikov je metal kocke in bil napeljan iz mojih prispevkov.
32@ da ne boš kakšnega plavega pisma dobil oz. belega z vročilnico.
Če si ti razumel, da sem jaz svoje someščane napeljeval, da mečejo kocke, potem je čas, da se preseliš na RKC forum in si tam administrator.
Tam imaš same pravljične in fantazijske prispevke.
Tu zdaj na vsak način eni iščete krivca v ljudeh, ki vsaki mesec redno plačamo "dupleške" položnice, čeprav ne vemo kaj vse plačamo in smo nasploh zgledni občani.
Zdaj smo občani krivi, da nekdo koruptivno vodi občino (sem izbral res mili izraz), ljudje pa imajo vedno manj.
Pokazal sem ti slike kako Kangler zaradi "gnezdenja ptic" ni uspel urediti skor 2 leti ribnika v parku, ceste v Mariboru so porazne, a takoj je našel posluh za radarje in priložnost za polnjenje blagajne, iz katere smo jemlje.
MAKSA tudi ne bo, zdaj žli tam postaviti galerijo, saj jo že imamo, vsi so proti.
Azil je polomija.
Deponije ni.
Univerzijade sploh ne bi smeli met.
EPK, ok, ok, nekaj je za turizem.
Ostali projekti pa na papirju ali na sodišču.
Pa če sam ne vidi, mu občani ne smemo to na ulici povedat?
Potem pa ga še njegovi priskledniki izvolijo za elektorja.
Pa kdo se zdaj tu norca dela iz folka.
p.s.
99% zadev sem pozabil našteti, samo skoz okno pogledam pa vidim propadle objekte
Aja, še pohvala. Franca hvala, da si vzpenjačo popravil tak hitro...