Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik keber pravi:
In kaj čakate?
Podražitev je tu in za vse občane, radarji pa so bili samo za nekatere.

my point exactly

vse skupaj kaže na to, da je bil takrat proti Kanglerju večji del protestnikov dejansko motiviran s podkupninami po 100 eur al koliko mi je že rekla ena undercover protestnica-novinarka.

To niso samo dvojna merila ampak že višja raven podle politike. Nekaj podobnega je bilo verjetno tudi s protesti tik pred parlamentarnimi volitvami 2011, ko so sindikati protestirali proti Janševi vladi. Od takrat dalje niso bili niti eni tako obsežni protesti po Ljubljani, pa so se od takrat razmere konkretno poslabšale.

Dvojna merila all the way.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Spet (že 19ič) ste najbolj pametni tisti, ki nimate blage veze ne o dogajanju ne o ljudeh, ki so bili na protestu. in to bo spet izvalo eno skupinsko drkanje nekaterih političnih pripadnikov, kot vedno. V vsako temo se 10x privleče enainiste (politične) trditve enainistih (političnih) ljudi, katerih namen je samo zgago delat, ne pa imet neke normalne debate. Če imaš kaj za pripomnit, naredi to tako da bo to baziralo na tvojem znanju ali pa trditev vsaj podpri z nečim.
Kak mate voljo do takega podjebavanja, resno?!

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
podjebavanje? Kje??

Dejstva so da enkrat so protesti, drugič jih ni. Vremenske razmere so iste, politične razmere so slabše, ekonomske razmere še slabše. Protestnikov od nikoder.

Kje tukaj niso dejstva?

p.s.: ne zagovarjam niti enega niti drugega župana, v tej temi niti ne zagovarjam leve ali desne politične opcije. Mi gredo pa konkretno na organ dvojna merila in spranost možgan naroda, ki se obnaša kot horda.

če si že kao pošten in kritičen, potem bodi kritičen do vseh, ne samo do enih. Vse drugo je podlo.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
vse skupaj kaže na to, da je bil takrat proti Kanglerju večji del protestnikov dejansko motiviran s podkupninami po 100 eur al koliko mi je že rekla ena undercover protestnica-novinarka.

Primer...

Si mogoče pomislil na to, da imajo ljudje uničena življenja ker so bili kaznovani za normalno (in mirno) sodelovanje na protestih?
Si mogoče pomislil na to, da si ljudje ne upajo na proteste, ker so ustrahovani z mislijo, da če jih doleti loterija, da bojo sedeli za dejanja ki jih niso naredili, da bojo družino pustili stradat, da službe ne bojo več dobili? Ne, na to tisti ki ni bil tam pač ne more pomislit. Nekateri imajo/imamo celo prepoved udeležbe na protestih.
Veš kdaj bo spet taka ulica? Ko ljudje več ne bodo imeli kaj za izgubit! Takrat pa bo vojno stanje. Ali pa ko bo policistom potegnilo, da se gre za vse, tudi za njih, in ne bodo spedili ukazom tistih, ki sedijo na ritih in pobirajo denar, in pa še bolj pomembno, ko policisti ne bodo več imeli želje po zlorabi položaja in izživljanjem nad drugimi.
Ti lahko tu pišeš kaj hočeš in karkoli verjameš, nekaterim, ki smo vsega tega bili deležni, pa mnenja ne bo nobden tu spremenil.

Nazadnje urejeno:

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Primer...

Si mogoče pomislil na to, da imajo ljudje uničena življenja ker so bili kaznovani za normalno (in mirno) sodelovanje na protestih?
Si mogoče pomislil na to, da si ljudje ne upajo na proteste, ker so ustrahovani z mislijo, da če jih doleti loterija, da bojo sedeli za dejanja ki jih niso naredili, da bojo družino pustili stradat, da službe ne bojo več dobili? Ne, na to tisti ki ni bil tam pač ne more pomislit. Nekateri imajo/imamo celo prepoved udeležbe na protestih.
Veš kdaj bo spet taka ulica? Ko ljudje več ne bodo imeli kaj za izgubit! Takrat pa bo vojno stanje. Ali pa ko bo policistom potegnilo, da se gre za vse, tudi za njih, in ne bodo spedili ukazom tistih, ki sedijo na ritih in pobirajo denar, in pa še bolj pomembno, ko policisti ne bodo več imeli želje po zlorabi položaja in izživljanjem nad drugimi.
Ti lahko tu pišeš kaj hočeš in karkoli verjameš, nekaterim, ki smo vsega tega bili deležni, pa mnenja ne bo nobden tu spremenil.

Koliko natančno je bilo kaznovanih? Še tiste, ki so dokazano metali kocke, so oprostili. Kdo ima zaradi tega uničeno življenje?
Posledično pade tudi tvoja druga in naslednje teze.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Dokazano? Kdo je kaj dokazal, s čim je kaj bilo dokazano?
Tisti, ki so pod prisilo "priznali" so bili oproščeni? Vsi prijeti na javnem seznamu slovenskih novic? Vsi ki so priznali in tisti obtoženi s kartoteko? Tisti, ki so sedeli? Daj, ne si ga bluzit če nimaš pojma.

Nazadnje urejeno:

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Aretiranih pa je bilo 119. Čudno, da niso oproščeni tudi tisti, ki jih poznam, čudno da nikjer nič ne piše o tem če sem jaz bil oproščen ali ne? Zanimivo ne? Ti pa kar verjemi temu, kar ti rumeni mediji natrosijo. Upam, da boš enkrat ugotovil kako te prenašajo okoli prsta.
Večina podatkov iz tega članka je napačnih oziroma zlaganih!

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.151
113
blizu močvirne prestolnice
Problem je, ker so vas anarhisti in levaki okol prenesli, pa si tega ne upate priznati, kje je Popotnik, mu je vseno da ga tako ocurijo? Aja, sedaj so njegovi na oblasti!

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Oprosi ampak ne vem kdo so ti "anarhisti" in "levaki", mi lahko točno poveš kdo in kako nas je kdo okoli prineso?

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Aretiranih pa je bilo 119. Čudno, da niso oproščeni tudi tisti, ki jih poznam, čudno da nikjer nič ne piše o tem če sem jaz bil oproščen ali ne? Zanimivo ne? Ti pa kar verjemi temu, kar ti rumeni mediji natrosijo. Upam, da boš enkrat ugotovil kako te prenašajo okoli prsta.
Večina podatkov iz tega članka je napačnih oziroma zlaganih!

Če te prav razumem, si ti mirno demonstriral. Ko se je začelo uničevanje in nasilje ter je policija pozvala k razhodu, si upošteval policijski ukaz in mirno zapustil oz. zapuščal prizorišče. Pri tem so te aretirali, ti izsilili priznanje in kasneje obsodili?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
In kaj čakate?

my point exactly

To niso samo dvojna merila ampak že višja raven podle politike. Nekaj podobnega je bilo verjetno tudi s protesti tik pred parlamentarnimi volitvami 2011, ko so sindikati protestirali proti Janševi vladi. Od takrat dalje niso bili niti eni tako obsežni protesti po Ljubljani, pa so se od takrat razmere konkretno poslabšale.

Ti si s temi € zamenjal proteste s tistimi za podporu JJ?
Ti slednji so plačani že od vsega začetka, tile v MB niso bili oz, če je že kdo bil plačan so to bili policisti in tistih 10 vandalov katere je policija videla, da imajo granitke pri sebi pa so se frajeri mirno obrnili vstran in čakali kdaj bo zropotalo.

Imam še shranjene slike, ko sem v kotu pri trgu svobode slikal policiste in te bisere s kockami, ko so si jih nalagali v nahrbtnike.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Dejstvo je, da se trenutno dogaja to kar smo nekateri že opozarjali pred drugim krogom županskih volitev. Kangled ni bil boljša izbira je pa bil edina logična izbira. V mestnem svetu nebi zbral večine in bi se pač moral dogovarjat, sedaj pa imamo pravega zamerljivega predvsem pa nesposobnega šerifa.

So mnogi, ki ga bolje poznajo opozarjali kaj se bo zgodilo po volitvah, čistke, zamenjave, šikaniranja, nekompetentnost,...

Da ti po letu in pol županstva izjavi, da je presenečen nad finančnim stanjem,... WTF??

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
In kaj čakate?

my point exactly

Ti slednji so plačani že od vsega začetka, tile v MB niso bili oz, če je že kdo bil plačan so to bili policisti in tistih 10 vandalov katere je policija videla, da imajo granitke pri sebi pa so se frajeri mirno obrnili vstran in čakali kdaj bo zropotalo.

Imam še shranjene slike, ko sem v kotu pri trgu svobode slikal policiste in te bisere s kockami, ko so si jih nalagali v nahrbtnike.

buče buče in še enkrat buče

tistemu, ki se malo višje pritožuje kako se mu je zgodila krivica med protesti, zanimivo je kako so potem vsi taki osebki nenadoma prizadeti in vpijejo o krivici. Vsak normalen, ki je vedel kaj pomeni udeležba takih "mirnih" protestov je ostal doma. Kdor se je tega udeležil je vedel kakšne so lahko posledice. In tudi ta oseba malo višje je dobro vedela kakšne bodo posledice, ko gredo stvari iz kontrole pa se vseeno ni umaknil. Sam si si kriv, še premalo si kaznovan - pa če si metal kocke ali ne. Sooči se s posledicami in prevzemi odgovornost. Zame si še vedno dvoličen, ker danes tudi ne mečeš granitnih kock in obešaš lutk ipd.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Sem napisal dolg post z vsemi info pa sem ga zbrisal, ni vredno. Se umikam iz debate, misli si kaj si hočeš v svojem perfektnem življenju, kjer nisi kriv za nič, tisti ki imajo pa mnenje, ki je drugačno od tistega ki so ti ga vodilni v državi ter mediji vraknili v glavo, pa so krivi za vse.
Mogoče boš nekega dni še obžaloval svoje besede. Lep pozdrav.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
In kaj čakate?

my point exactly

Ni težava v tem, da si bil pred dvema letoma prepričan, da delaš prav in pravično. Tudi ni težava v tem, da si se iskreno, morda na napačen način, boril za to, v kar verjameš.
Težava je v tem, da še po dveh letih ne dojameš, da si bil, skupaj s soprotestniki, zmanipuliran s strani tistih, ki ti danes dražijo življenje.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Narod ima oprane možgane,nekateri z štrajfiksom in zato trajno poškodovane.Našo državo smo napačno gradili,ker so bili prisotni zidarji iz bivšega sistema,tako na vodilnih položajih kot lastniških ali direktorskih ! Tega čez noč ne moramo spremenit ampak čez generacije.In pri nas očitno rabimo več generacij.lp

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
KSZ

Je to uvod, v demonstracije, ali samo alko podprti pretep
smile-1.gif