Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če bo kangler ponovno župan, se bo po hitrem postopku obnovila pogodba z Iskro.
Letos je bilo slabo vreme in ni mogel pridelat veliko 6.000€ vrednih bal sena
smile-1.gif
pa je potrebno postati ponovno župan, da si napolni žepe.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Da ni tebe sram, da si Jankoviæa volil, ki je pokradel in naredil več škode Ljubljani kot pa vsi ostali župani v Sloveniji skupaj.
Kar je fištravec naredil je vsaj kvalitetno in narejeno za manj denarja kot je Kangler naredil nekvalitetno.

Sedaj vidim zakaj ti je Kangler tako všeč, ker je isti lopov kot Jankovič, le da vas zna Jankovič z enim prozornim mostom kupit, da ga ponovno volite.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Iz radovednosti me zanima, kaj je Fištravec naredil, ker po medijih zadnje čase ne piše veliko o MB županu. Zadnje kar sem zasledil, je bilo, da je pozabil, da je obljubil nek denar za ekstra socialne programe. Seveda je to obljubil v žaru predvolilne borbe. Ko je prišel na oblast je moral delati malo bolj realno, tako da to ni ravno slabo.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Rihta ceste kot po tekočem traku, Kangler se tega ni spomnil.
Obnavljajo se vrtci in šole ampak to očitno ni zanimivo za medije in zaradi tega nisi o tem obveščen.

p.s.
Drva bi naj šla za uničenje vendar je raje prvo dal možnost, če jih kdo želi.
Boljše vejica v pei katera bo dala vsaj ogenj kot pa prazna peč, ljudje so preveč razvajeni.
Sem pa takrat po TV videl dve osebi, ki imata denarja na pretek in mi ni jasno zakaj sta šla po drve, oba imata firme, ki dobro poslujejo.

Se je kateri vprašal po čigavem gozdu je Kangler lomastil in žagal drva?
Da nebo kdo mislil, da po svojem.
Ni težko iti v državni gozd in na črno podirat in razžagat drevja in ga potem nekomu dat samo za to da ga podkupiš, da bi te volil.

Ves tisti denar, ki ga je pognal v svoje žepe in za sumljive posle, če bi jih namenil za drva, bi se celi Maribor lahko grel celo zimo zastonj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.463
10.695
113
Zdaj kangler utruja, da naj preverijo radarje ce vseeno ne snemajo..LOL in on se meni.. Banana republika.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Franca je pomoje zelo bolan clovek. Ze to da sploh gre kandidirat, po tem ko je bil nasilno izgnan iz obcine, nakazuje na to. Potem pa se da plakate z napisom radarjev ne bo. Kdo voli njega? Prvo seveda vsi ki so imeli posredne in neposredne koristi od njega. In takih je nebroj. Baje je v dolocenih primerih kadroval vse od direktorja do cistilke. In poten se surprise surprise: volivci sds. Ti imajo ocitno preference za kriminalce. Bolj je pokvarjen, bolj ga bodo volili. Verjetno so tudi med najbolj glasnimi kako je vse v kurcu.