Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Cilj je bil dosežen, ti so pa kolateralna škoda pa še dokazali smo kako sodstvo deluje
hysterical-1.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravilno, ker to so vandali, ne protestniki. Protestnik ne zažiga ali razbija tuje lastnine.

Potem si vandal tudi ti. Verjetno si kdaj sedel v gostilni v času kake javne prireditve. Razlika je samo v tem, da si ti šel normalno domov, nekdo drug pa s plačilnim nalogom ali pa je v najslabšem primeru preživel večer na hladnem...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
Robi! za enega so že dokazali da je nedolžen! ker je bil v času "incidenta" na pijači.. .seveda je policist PRIČAL (pod prisego) da je njega videl metati kamne...

tako da je to samo zastrahovanje ljudi...

no tole so pa res čisto komunistične metode;)

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.147
113
blizu močvirne prestolnice
Kako ne, Zokija hvališ da se kar net trese. Kar se tiče demonstracij je meni vseeno če jih je na tisoče, sovražim pa vandalizem, sedaj če je policaj lagal to ne vem, bi moralo sodišče ugotavljati, ker pa so sodniki v vsaj 90% rdeči pa delajo tako kot jim rdeča oblast govori!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
No zoki je neki naredu v centru bodiva poštena... konc koncev tudi tebi dobro plača pozimi;))Pa tudi drugje celonekaj dela... čeprav ima "hišne" izvajalce in zravn posla ne prideš...

demonstracije niso problem... to da je policaj lagal so dokazali! sodnica bi tudi v ostalih primerih pač morala soditi oprostilno (ker je obstajal dvom, da je policaj tudi za druge prav povedal)

to te pa mora motiti... to moti tudi mene...

pa da sva si na jasnem. zoki itd niso "moji"

moji ne kradejo in ne lažejo...

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.758
6.147
113
blizu močvirne prestolnice
Kot prvo Zoki mene čisto nič ne plača, temveč podjetje v katerem menda nima delež, ali veš kaj o tem pa ne smeš povedati. Kot drugo nihče ne zanika boljše pogoje življenja v centru, da pa še pol mesta nima kanalizacije... o tem pa drugič.
Kar se tiče sodišč sem svoje že zdavnaj povedal, najprej bi morali začeti pucati pri njih, šele nato drugje in če so dokazali potem bi sodnik - sodnica morala leteti, ker je obsodila nedolžnega, vsekakor pa so med njimi tudi vandali za katere pa ni milosti.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
Zoki je naročnik ti si podizvajalc... [cenzura] ga dnar je "njegov"... drugač pa feeejst dobr prebrski kje vse so povezave cpl-ja...

no sej kanalizacijo kar pošpešeno rihtajo na kar dosti odsekih sedajle... je pa res da jih jebe večja poseljenost kot pred npr 40 leti... pa še ko se začne delat traso se hitr najdejo kkšni pametnjakoviči ki pa tega nebi.

žalostno je pri meni, da gre kanalizacija cca 50m stran pa ne morm bit prklopljen... ampak za to pa nekako ni zoki kriv.

sevada so bili med protestniki vandali. ampak izmed 120 so na sodišče prvlekl samo 6? hmm...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
amislš da so povezave javne;)

drugač pa... odstopit bi mogu če že zarad stožic... ker nekako niso dokončane.. in dosti podizvajalcev ni blo poplačanih..ampak ni...

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Ko je Opankar naročnik

ti lahko Energoplan odgovori, kako je.....

vidim, da si od včeraj...
Kere firme se prime je v rdečem, kot Pankrta in dolžna vsepovsod....

ampak važno da Zoki dela...tko delat zna tud majmun, pa še to bi cnej skoz pršu..

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Kakšna pritlehnost. Pravi "slovenceljni" ste. Od vsega tega so ravno radarji najmanj škodljivi. Na to namreč lahko vplivaš (z svojo vožnjo), na ostalo pa ne in ravno to povzroča največ škode (korupcija, zaposlovanje nesposobnih ljudi, prirejeni razpisi itd...)

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne moreš vplivati z vožnjo, razen da si nastaviš omejevalec na 50 km/h.

Eno je zaposlovanje ljudi, ki jih župan rabi okoli sebe, tu je jasno, da bo mel vsak svoje, ki jim zaupa, drugo pa je potem zaposlovanje po občinskih firmah.

Največji kiks je Jager, nekoč "uspešen" podjetnik, danes na občinskih jaslih farmacevtske firme.

Ampak to je še najmanj, ni škodljiv človek, ampak posli, ki jih sklepa, tega pa zaenkrat še ni bilo.

Zato je nervoza odveč, Ibiza ti pa spet nekaj na splošno pišeš.