Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ja res kulturno in umetniško
zmaga.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
EPK 2013

Povsem okusno.

psi1958.jpg

psi1991.jpg

Boljš kot tapravi vseeno.

No vsaj na zunaj. Bi spet bilo na prvi strani časopisov, kot smo bili z Ambrusom. Je ena kolegica rekla, ko je bila v parizu, da je bil pa ambrus na prvi strani povsod
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako kot ti ne visečih lutk iz mosta, kjer je nekoč stal Hitler.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
to pa je umetnost, ki je ti ne boš nikoli razumel
priden.gif

Za razne jurise, osmice ipd razumem da serjejo tu, ker so pac dusevni bolniki. Kaj tocno pa tebe grize da tako obozujes moraliziranje v temah ki se franceja ticejo?

I

Izbrisan uporabnik #488

V rokometnih tekam si precej prisoten vidim, no vsekakor je bolje na kakšno Godino kot pa na malo deco.

I

Izbrisan uporabnik #488

Da ne skrenemo preveč, čeprav se nekateri iz okoliških vasi precej trudijo.

new-2.jpg

Jutri fsi prit, še daleč je do zmage in očiščenja občine, dejansko nismo še nič dosegli.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Kak ne, iz franceja smo iztisnili odstopno izjavo. Zdaj je na vrsti pucanje za njim. Jutri bo pomoje lusno in verjetno napeto. V tisto kuglo na trgu se nobenemu ne da dret, pred obcino pa je vedno pestro
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Problem je, ker preko hobotnice še vedno obvladuje sistem.

Treba jih je ven spucat, lopove.

Absolutno bom tam, najbrž tudi z metlo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tudi jaz in moja ekipa prostovoljcev.

BTW, moj brat pozna Astrid. Pa sreča zadnjič njeno najboljšo kolegico. Pa moj bruder kot bruder, se fukjenega naredi..pa vpraša..kak te to, da vidve več nič nea vun hodita..Pa ona njemu, da Astrid ne upa kaj dost glih zvečer okoli hodit.

[cenzura], to pa je sranje. Da se tak zameriš folku, da zvečer ne upaš v lajf, pr teh letih.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Saj jaz si tudi ne bi upal skupaj s Francejem vun hodit ....
smile-1.gif

Malo sneži zdaj vuni, no bomo že.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.917
6.975
113
Danes bo zgleda spet vreme krojilo proteste, škoda da niso bli v soboto, je bilo tako lepo vreme
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ulica kliče in ne izbira vremena
smile-1.gif

Sobota je bila pa res lepa, škoda za proteste, hehe.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.935
572
113
So ti stebricki zlati ??????

Kot so sporočili s PU Maribor, so policisti konec minulega tedna podali kazensko ovadbo zoper 34-letnega moškega iz Maribora. "Moški je utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari po členu 220/I Kazenskega zakonika, s tem, da je 23. 10. 2012, okoli 0.05, v križišču Ceste Proletarskih brigad in Ljubljanske ulice v Mariboru, na kovinskem ohišju stacionarnega radarskega sistema poškodoval kovinska vratca. Na zunanji in notranji strani ohišja je zanetil ogenj in tako poškodoval stacionarni radarski sistem, s čemer je povzročil za več kot 12000 evrov premoženjske škode," so zapisali mariborski policisti.