Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Kakšna se vam pa kaj zdi someščani nova fontana?

Meni je lepa. Kolk je stala, raje ne vem, samo lepo so naredili, vsa čast, celotna ureditev Titove mi je všeč.

Pa brezvezni rondo s tistimi robniki, da ne moreš lepo notranjega kroga vozit...

Kolko gleam majmune, jim ti robniki ne pomenijo kaj dost, ker svigajo med pasovi tudi med njimi, jebes pravila uvrstitve pred rondo. Slovencem pomaga verjetno samo betonski zid med pasovi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Spet so obesili sporočilo
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Informacijsko ploščo ob Fontani EPK 2012 pri krožišču na Titovi cesti so zaradi pravopisnih napak umaknili, v kratkem pa bodo namestili novo, ki je že v izdelavi. Po družbenem omrežju Facebook je že kmalu po slovesnem odprtju omenjene fontane oziroma krožišča zakrožila fotografija, na kateri so z rdečo barvo označene oziroma popravljene slovnične napake besedila na plošči - med njimi manjkajoče vejice, izpuščene besede, napačna raba vezajev oziroma pomišljajev ... Napake so se pojavile tako v slovenskem tekstu kot tudi v angleškem prevodu (beseda welcome je bila na primer zapisana z dvema črkama L).
"Predlog besedila za ploščo so pripravili na Fakulteti za gradbeništvo Univerze v Mariboru, zunanji prevajalec pa je korektno opravil prevajanje v angleški jezik," so prepričani na mariborski občini, a priznavajo nekatere napake. "Zaradi časovne stiske pred otvoritvenim dogodkom je pri pripravi in izdelavi plošče žal prišlo do več napak oziroma težav, na katere je vplival tako človeški faktor kot tudi sam proces tehnologije," so sporočili iz službe za odnose z javnostmi. Kot pojasnjujejo, je bila tako po pomoti oblikovalcu poslana delovna verzija teksta, ki še ni bila ustrezno pravopisno pregledana, hkrati pa je pri kopiranju teksta v drug program prišlo do združevanja nekaterih besed brez presledka, brisanja nekaterih besed in dodajanja drugih, zato so ploščo odstranili. (aka)

hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem, če si ti s svojima avatarjem in nickom primeren, da jih komentiraš
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Mene ne moti, zanimivo se mi zdi, tebi ne?

Kaj je bolj neokusno, da napihnjena lutka visi z mosta al da oplenjeno gospodinjstvo dobi visoko Nigradovo položnico?

I

Izbrisan uporabnik #488

Lutke so 32@, samo lutke. Je pa res, da manjkajo tvoji, ki se ob teh dogodkih držijo nazaj in ne sodelujejo z občani. Majo dovolj dela s svojim milijardnim problemom.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Kaj je bolj neokusno, da napihnjena lutka visi z mosta al da oplenjeno gospodinjstvo dobi visoko Nigradovo položnico?

bolj neokousno je ko lutka visi dol...
Položnice plačujemo pa vsi... ne samo v MBju.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

bolj neokousno je ko lutka visi dol...
Položnice plačujemo pa vsi... ne samo v MBju.

Ampak vsi ne plačujete visokih položnic.

Povej koliko plačaš za smeti, vodo, komunalo...