Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Kolega mi je pravkar poslal sliko, da v Maribor pride na izlet tudi vodni top.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Očitno so slišali, da bi naj padal dež in bodo prišli napolnit cisterno
hysterical-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.802
5.914
113
Baje 25 "preventivno" priprtih v MB koncu, Stalin/Hitler od veselja organizirata zabavo na zadnjem naslovu.

Nič mi jasno, kaj policaji po medijih nakladajo, naj bodo protesti mirni in dostojanstveni, takih protestov je bilo v 20 letni zgodovini že dovolj, na boljše se z njimi ni spremenilo nič, jebeš ti dostojanstvo če nimaš kaj v lonec dati...

Levi , desni, zeleni in plavi, gotofi ste !
video za osvežitev spomina:
http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=173889

I

Izbrisan uporabnik #488

Danes je bilo dokaj mirno, prišla je spet lepa številka ljudi, 21.12.2012, ko je vsesplošna vstaja moramo priti fsi.

Nekaj malega sem posnel, ko je bilo še na trgu, kasneje je povorka krenila po mestu, vendar nisem bil poleg, sem se "izgubil"
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj češ
smile-1.gif

Ko sem šel tam mimo, je bilo vse mirno, samo miličniki.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Vam povem žalosten konec?

Francu bo US pritrdilo, da je državni svetnik, vse svoje kompanjone pa bo do 31.12. spravil v Farmadent.

Žal.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Auer je bil menda ogorčen, poznavalci pa so čez palec izračunali njegov čisti dobiček od prodaje vstopnic, ki naj bi znašal več kot 60.000 evrov. Nekdanji televizijec, zdaj pa član Koordinacijskega odbora za državne proslave, je za prestavitev koncerta okrivil mariborske demonstrante, ki naj bi mu grozili z metanjem granitnih kock, kar pa po naših podatkih ne drži.

hysterical-1.gif

Res je pravi bebec.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Samo stojkoje bedak brez primera. Vsi ostali kanglolizniki so tiho in v ozadju. Stojko pa neutrudno tolce po nasprotnikih in vsakokrat se mu bolj mascuje