Citat:
Uporabnik Steve pravi:
prosim te ne sanjaj. v nepravni drzavi se boris z nepravnimi sredstvi. amen.
Jaz pa tega ne sprejemam. Sej nismo živali.
Kje boš potem postavil mejo? Kdo jo bo postavil? Ulica?
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
prosim te ne sanjaj. v nepravni drzavi se boris z nepravnimi sredstvi. amen.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
En primer mi povej al misliš v bodoče?
V nepravni državi pravna sredstva sicer ne delujejo.
Nimam nobenega primera v trenutni situaciji, ampak a se je treba spraviti na nivo likvidacij, tudi osebnih? Tukaj govorim o njegovih razmerjih znotraj družine. Imate ljudje kaj dostojanstva ali je potrebno človeka zgristi do konca za vsako ceno?
Sej, demonstracije svoje dosegajo. Kot župan je že odstopil, kot svetnik ni bil potrjen. Kaj bo naslednje; se spraviti na njegovo družino?
Kot pravnik bi moral zagovarjati pravna sredstva, tudi če pravna država ne deluje v celoti.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
po ulici se govori da sta z astrid baje zdaj uradno ljubimca, žena na psihiatriji ... mamo koga tam ?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Mislim, da ti diplome ne morejo razveljaviti, samo mag. in doktorat...ali pač?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Res? Koliko ste se kaj poglabljali v Tuerkovo afero s Vasilijko?
Kaj vse se je govorilo o Kresalki?
Imamo lahko enaka merila za vse?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj se samo meni zdi ali se ga res sistematicno unicuje? to v smislu da bo zrtveno jagnje, da se mi divjaki pomirimo
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ena stran nazaj:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
po ulici se govori da sta z astrid baje zdaj uradno ljubimca, žena na psihiatriji ... mamo koga tam ?
Nič nimam proti ulici, imam pa proti nasilju.
Prosim, povej, do kakega konca? In ne obračaj mojih besed, ker nikjer nisem govoril o nagradah. Povedal sem, da demonstracije imajo svoj učinek in vam v MOM uspeva. Človek bo politično mrtev, če mu bo dokazano na sodišču, tudi pravno.
Ampak povej, kje je meja?
Citat:
4. decembra 2006 so ga občanke in občani mesta Maribor izvolili za župana Mestne občine Maribor. Funkcijo od 1. julija 2007 opravlja profesionalno. 10. oktobra 2010 so mu občanke in občani Maribora znova izkazali zaupanje za vodenje mesta, tokrat že v prvem krogu volitev.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Lej, ne da podpiram Franca, ker ga ne, ker tudi nisem iz Maribora in ne morem objektivno ocenjevati, ampak... sej ste si ga sami izvolili... in menda celo 2x!
Ni res?
Citat:
Župan je zaplet v zvezi s šolnino Financam pojasnil takole: ker ima veliko županskih obveznosti, njegova tajnica zanj pogosto ureja pisemske in druge storitve na pošti ali banki. Ker je tistega dne ni bilo v službo, je župan vprašal svoje uslužbence v kabinetu, ali bi mu lahko kdo izmed njih odšel plačat šolnino. Po njegovih besedah se mu je ponudila Urška Treven, ki ji je dal gotovino.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Lej, ne da podpiram Franca, ker ga ne, ker tudi nisem iz Maribora in ne morem objektivno ocenjevati, ampak... sej ste si ga sami izvolili... in menda celo 2x!
Ni res?
Torej nekdo, ki je postal izvoljen, lahko dela kar se mu zljubi?