Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Whatever, vedno se najde kdo. Zaj bo Kangla lahko cele dneve lovil divje pujčeke, prodajal kapitalce in bale sena
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

'Lustriran sem'

Kangler je sicer prepričan, da njegov mandat ni sporen. "V tem trenutku lahko le to sporočim, da sem bil tukaj pred vami lustriran," je dejal v nagovoru svetnikom še pred glasovanjem. Spomnil je na podporo, ki jo je dobil na volitvah v DS, ko je sam dobil 25 elektorskih glasov, preostali trije kandidati pa skupaj devet.

hysterical-1.gif

Ja, kar na luster se naj obesi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pol pa je res Gotof!

Naj ga sedaj policija s helikopterjem vozi do Zimice, namesto da trošijo gorivo nad protestniki.

12.12.2012 = datum je res napovedal nekaj zanimivega

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Nekje sem pobral tole:

Citat:
Kangler je šel na kosilo v gostišče Agata pred Lenartom. Natakar mu je prinesel juho. Ko je prišel lastnik gostilne in spoznal Kanglerja, ga je nagnal iz gostilne.

Drži ali je to k'r neki?

ne vem če strežejo tukaj juhe. Pizze pa so meni 1A.

So prenovili lokal, nimajo več samo pic ampak strežejo tudi testenine, malice ipd. Moram preverit to, poznam lastnika in kolega je pizzopek tam
zmaga.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
16:42:
Po razglasitvi rezultatov glasovanja je Kangler vnovič poudaril, da so danes vsi priča "lustraciji, ki so jo organizirali levičarji v državnem svetu". To, kar se je zgodilo danes v državnem svetu, je označil kot absurd. Predvsem so po njegovih besedah absurdno ravnali predlagatelji v mandatno-imunitetni komisiji, ki niso predlagali potrditve vseh mandatov v paketu, čeprav da z njegovim mandatom in tudi z mandatom Verbiča ni bilo nič narobe. "Ustavno sodišče bo sprejelo svojo odločitev," je napovedal Kangler. Ob tem pa je poudaril tudi, da so predvsem z levice dva dni nanj pritiskali, koga naj podpre za predsednika. "Očitno sem danes tukaj plačal svojo ceno, ker si nisem pustil zviti roke, da bi glasoval za njihovega kandidata," je dejal Kangler.

Vir

Ta pa še kar rine z glavo skozi zid in ne razume, da si s takimi izjavami samo nabira minus točke še pri tistih, ki so po nekem čudnem naključju na njegovi strani.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.536
9.794
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pol pa je res Gotof!

Naj ga sedaj policija s helikopterjem vozi do Zimice, namesto da trošijo gorivo nad protestniki.

12.12.2012 = datum je res napovedal nekaj zanimivega

ufff, zimico ma on prek ... bo baje objavljeno v prihodnjih dneh ... videonadzor sponzoriran by iskra okoli njegove hiše in pa specialne enote policije skrite v grmih ki legitimirajo mimoidoče
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Je pa za današnje Delo Kangler dejal, da je presenečen nad medijskimi pritiski, naj odstopi tudi kot državni svetnik, in da ne razume, zakaj se ti pritiski izvršujejo samo nad njim. Povedal je, da čuti velik pritisk tudi z levice, čeprav ne ve, česa je osumljen, in dodal, da se ob morebitnih preiskavah na imuniteto ne bo skliceval. "Prepričan sem, da sem bil izvoljen legitimno," je še poudaril Kangler.

Kak butl, ravno legitimno ni bil izvoljen, samo skozi okno bi pogledal...

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Priznati pa je treba, da je ded posvoje kar faca. Toliko gneva se ni zlilo še na nobenega politika, v seh 21 letih obstoja Slovenije.
Pa še kar ne kloni. Še vedno ne dojame, koliko je ura.
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Priznati pa je treba, da je ded posvoje kar faca. Toliko gneva se ni zlilo še na nobenega politika, v seh 21 letih obstoja Slovenije.
Pa še kar ne kloni. Še vedno ne dojame, koliko je ura.
priden.gif

Kas samo kaže na stopnjo njegove razvitosti... = vrsta črni kozel
Upam da nisem kakšne živalske vrste užalil.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Preberi si tisti clanek, ko je neki psiholog pisal o njemu. Tip je dejansko res tak hudo moten da verjame v to kar govori.
Imam 2 vprasanja: Kaj je to lustrascija in kaj je zimica?

Ki ste zdaj vse brihte ki ste govorili da z ulico in nasiljem nic ne dosezes in da bi si morali rozice talat?
V petek bo noro v mb
smile-1.gif
malo bomo nazdravljali na zmago, pol pa dalje nad preostalo nesnago

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
hysterical-1.gif
je moral nekaj reči Popoviču, sicer se slednji ne bi obrnil. Kaj pa Popovič? Za njega ne velja enako kot za Kanglerja?
Enako, vendar je pozornost sedaj uperjena v Kanglerja. Saj zato se ga je Popovč želel znebiti iz državnega sveta, da nebi bil v njegovi bližini.
Bi pa bila ukinitev DS bližja, če bi v njem sedel Kangler, tako da so bolj brihtni svetniki glasovali proti kanglerju in si s tem reševali tudi svojo kožo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Samo je popo dobro rekel da kak lahko gnojboy zastopa interese mesta, ce ga noben razen prisklednikov ne podpira