Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
jah mene nebo zal sem na odpiranju sezone v dolomitih
Citat:
'Lustriran sem'
Kangler je sicer prepričan, da njegov mandat ni sporen. "V tem trenutku lahko le to sporočim, da sem bil tukaj pred vami lustriran," je dejal v nagovoru svetnikom še pred glasovanjem. Spomnil je na podporo, ki jo je dobil na volitvah v DS, ko je sam dobil 25 elektorskih glasov, preostali trije kandidati pa skupaj devet.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://www.rtvslo.si/slovenija/foto-kangler-ni-postal-drzavni-svetnik/297888
Lepo se deda znogirali
To je moral biti presenečen, ko se je moral spokati, po moje se v Duplek vozi preko Ptuja, ker skozi Maribor nima več prehoda.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Nekje sem pobral tole:
Citat:
Kangler je šel na kosilo v gostišče Agata pred Lenartom. Natakar mu je prinesel juho. Ko je prišel lastnik gostilne in spoznal Kanglerja, ga je nagnal iz gostilne.
Drži ali je to k'r neki?
ne vem če strežejo tukaj juhe. Pizze pa so meni 1A.
Citat:
16:42:
Po razglasitvi rezultatov glasovanja je Kangler vnovič poudaril, da so danes vsi priča "lustraciji, ki so jo organizirali levičarji v državnem svetu". To, kar se je zgodilo danes v državnem svetu, je označil kot absurd. Predvsem so po njegovih besedah absurdno ravnali predlagatelji v mandatno-imunitetni komisiji, ki niso predlagali potrditve vseh mandatov v paketu, čeprav da z njegovim mandatom in tudi z mandatom Verbiča ni bilo nič narobe. "Ustavno sodišče bo sprejelo svojo odločitev," je napovedal Kangler. Ob tem pa je poudaril tudi, da so predvsem z levice dva dni nanj pritiskali, koga naj podpre za predsednika. "Očitno sem danes tukaj plačal svojo ceno, ker si nisem pustil zviti roke, da bi glasoval za njihovega kandidata," je dejal Kangler.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pol pa je res Gotof!
Naj ga sedaj policija s helikopterjem vozi do Zimice, namesto da trošijo gorivo nad protestniki.
12.12.2012 = datum je res napovedal nekaj zanimivega
Citat:
Je pa za današnje Delo Kangler dejal, da je presenečen nad medijskimi pritiski, naj odstopi tudi kot državni svetnik, in da ne razume, zakaj se ti pritiski izvršujejo samo nad njim. Povedal je, da čuti velik pritisk tudi z levice, čeprav ne ve, česa je osumljen, in dodal, da se ob morebitnih preiskavah na imuniteto ne bo skliceval. "Prepričan sem, da sem bil izvoljen legitimno," je še poudaril Kangler.
18:19 torej je šlo za lasCitat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Še vedno se je našlo 18 folka ki mu je hotelo pomagat z imuniteto
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Priznati pa je treba, da je ded posvoje kar faca. Toliko gneva se ni zlilo še na nobenega politika, v seh 21 letih obstoja Slovenije.
Pa še kar ne kloni. Še vedno ne dojame, koliko je ura.
Enako, vendar je pozornost sedaj uperjena v Kanglerja. Saj zato se ga je Popovč želel znebiti iz državnega sveta, da nebi bil v njegovi bližini.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
je moral nekaj reči Popoviču, sicer se slednji ne bi obrnil. Kaj pa Popovič? Za njega ne velja enako kot za Kanglerja?