Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.665
15.712
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Tako je, še vedno je ta novica na Pop TV

Od veselja sem tako skočil v zrak, da sem skoraj luster dol vrgel
grin1.gif
Čestitam vsem Mariborčanom.
cheer.gif

Upam, da Kanglerja ne bo nasledil podoben patron.

+1
zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Carski post iz FBja, javno seveda
hysterical-1.gif

Citat:

Aljoša Dragaš TO JE KOMAJ ZAČETEK-

naslednji na LISTI ZA ODSTREL
(saj ima "dupleški wannabe duče" rad jago, a ne?! ) so:

1.) SS MILICA

2.) DUŠKA JURENEC

3.) ASTRID BAH

4.) MILAN MIKL

5.) BOŠTJAN VIHER

6.) jebala JEŽA MOTORNEGA vedeževalskega

IN VSI OSTALI, ki so

DUHOVNO, MATERIALNO in MORALNO-ETIČNO POTOPILI MESTO

v blato, kaj blato- mulj, ki je težek več kot vsi izropani milijoni/ milijarde....

Bridko usodo DUPLEKIJE sem napovedoval že skozi vso leto
in - čeravno zasmehovan- SKRBNO BELEŽIL VSAK AVTOGOL firme "DUPLEX, d.o.o.", ki nam je ugrabila mesto !!!

VENDAR POZOR !!!

Zdaj moramo OBRAČUNATI ŠE S TISTIMI, ki so NAM UKRADLI

DRŽAVO

in so "dupleškega wannabe dučeja" zavestno žrtvovali,
da POMIRIJO JAVNOST in SI REŠIJO RITI !!!

Mednje sodijo:

1.) ČELAVI FIRER v Ljubljani

2.) JANEZ UJČIČ "UJO" iz kabineta čelavega firerja
(katerega DeSuSovce, ups!- ovci, so poklonili Kanglerju I(z)MU(z)NITETO, ko so mislili, da upor ne bo takih razsežnosti in se kupčkali)

3.) mestna ekipa "SDS" (Stalni Drkaroši Slovenije);
brez akcije, brez vizije, zmeraj s primerno teorijo zarote, enako sokrivi za vse že navedeno

in vsi ostali, ki so se priskledili po sistemu

"ZNAJŠO SN SE!"..."ZNAJT SE JE TREBA!"..."KA' 'M PA JAS MEU OT TEGA?!?"

(beri: priležnice; "proračunska sisa podjetniki"; "zrikto mi službo" izbranci z "raspisof"; kulturniško- managerska mafija (vsi vemo, kdo je to), gostinsko- turistična mafja (to vemo še bolj); nekdanje narkomanke, ki so diplomirale iz javne uprave in še in še....) Na nas pa ostane, da razvijamo SOLIDARNOST, EMPATIJO, USTVARIMO DRUŽBO ENAKIH MOŽNOSTI (ne samo na papirju), PODPREMO in OJAČAMO CIVILNO INICIATIVO, podpremo ZDRAVO, SOCIALNO PODJETNIŠTVO, perspektivne NAGRADIMO (in ne podkupujemo) in še in še!!! BRAVO MARIBOR, a imeli so nas za mesto brez duha, ki ga tvorijo ljudje, ubogi na duhu...

aplauz.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
pa koji si ti k? Neka nadrasa da boš sodil? Lepo si se pokazal, pa kot je že nekdo rekel, ne prvič. Ostalo so ti pa že drugi povedali.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
No ja, čestitke protestnikom, zdaj pa je treba še spucat mesto. Veliko talentiranim krvosesom bi bilo treba pokazati vrata. Ta spisek s FBja je odločno prekratek, tudi pri kapitalcih.

Superdirektorja in par prokuristov bi bilo tudi treba zamenjat. In seveda, šolnine vračat.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Carski post iz FBja, javno seveda
hysterical-1.gif

Citat:

Aljoša Dragaš TO JE KOMAJ ZAČETEK-

naslednji na LISTI ZA ODSTREL
(saj ima "dupleški wannabe duče" rad jago, a ne?! ) so:

1.) SS MILICA

2.) DUŠKA JURENEC

3.) ASTRID BAH

4.) MILAN MIKL

5.) BOŠTJAN VIHER

6.) jebala JEŽA MOTORNEGA vedeževalskega

IN VSI OSTALI, ki so

DUHOVNO, MATERIALNO in MORALNO-ETIČNO POTOPILI MESTO

v blato, kaj blato- mulj, ki je težek več kot vsi izropani milijoni/ milijarde....

Bridko usodo DUPLEKIJE sem napovedoval že skozi vso leto
in - čeravno zasmehovan- SKRBNO BELEŽIL VSAK AVTOGOL firme "DUPLEX, d.o.o.", ki nam je ugrabila mesto !!!

VENDAR POZOR !!!

Zdaj moramo OBRAČUNATI ŠE S TISTIMI, ki so NAM UKRADLI

DRŽAVO

in so "dupleškega wannabe dučeja" zavestno žrtvovali,
da POMIRIJO JAVNOST in SI REŠIJO RITI !!!

Mednje sodijo:

1.) ČELAVI FIRER v Ljubljani

2.) JANEZ UJČIČ "UJO" iz kabineta čelavega firerja
(katerega DeSuSovce, ups!- ovci, so poklonili Kanglerju I(z)MU(z)NITETO, ko so mislili, da upor ne bo takih razsežnosti in se kupčkali)

3.) mestna ekipa "SDS" (Stalni Drkaroši Slovenije);
brez akcije, brez vizije, zmeraj s primerno teorijo zarote, enako sokrivi za vse že navedeno

in vsi ostali, ki so se priskledili po sistemu

"ZNAJŠO SN SE!"..."ZNAJT SE JE TREBA!"..."KA' 'M PA JAS MEU OT TEGA?!?"

(beri: priležnice; "proračunska sisa podjetniki"; "zrikto mi službo" izbranci z "raspisof"; kulturniško- managerska mafija (vsi vemo, kdo je to), gostinsko- turistična mafja (to vemo še bolj); nekdanje narkomanke, ki so diplomirale iz javne uprave in še in še....) Na nas pa ostane, da razvijamo SOLIDARNOST, EMPATIJO, USTVARIMO DRUŽBO ENAKIH MOŽNOSTI (ne samo na papirju), PODPREMO in OJAČAMO CIVILNO INICIATIVO, podpremo ZDRAVO, SOCIALNO PODJETNIŠTVO, perspektivne NAGRADIMO (in ne podkupujemo) in še in še!!! BRAVO MARIBOR, a imeli so nas za mesto brez duha, ki ga tvorijo ljudje, ubogi na duhu...

aplauz.gif

Glede na to, da nekoga moti ljubljanska mestna lista SDS je edina možnost, da je tole spesnil Zoki lover. Eden tistih, ki bi demonstracije izkoristili za čistke v svojo korist svoje kandidate pa porinili na vrh.

Si zamišljate, da Zoki zopet pride z idejo, da bo mandatar. Saj grem jaz kocke metat - in to brezplačno!
Po tem, ko se je sprdaval v stilu: jaz bi šel v DZ, ups, bi bil raje župan zopet usps... bi bil nekaj tretjega
...
pa 300.000€ stroškov naredit z vsakimi volitvami. To je zanj seveda bakšiš, saj ima toliko limita (porabljenega) na kartici a za nas, državljane...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
bravo Mariborčani. Zdej pa na obhod po Sloveniji. <<<<<<<<<<< Če vam še tole uspe, olimpija sploh več navijačev ne bo imela .p

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.665
15.712
113
"Jutri bo nov dan, danes so dovoljene sanje"

hmmmm...... been there, done that
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Če tak gledaš.

Danes je MIKLavž, torej bi morali Mikla skinit.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Treba je samo nadaljevat zadevo. Vodilni upajo, da ce Kangler odide, da se bomo pomiril in bojo lahko naprej kradl. Strah jih je. Zatorej...

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Zame to ni dovolj, da je odstopil kot župan. Naj se umakne iz politike. KAJ IMA ZA DELAT V DRŽAVNEM SVETU???????
Kangla skoprumpirana