Gostilna z morsko hrano v LJ

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Cubo.

Definitivno
cheer.gif
In pa hiša kulinarike Manna.

Lumpi

Zelenc'
5. sep 2007
27
0
1
Operna klet.
Sicer malo 'kmečki' ambient, kakor tudi oblacila natakaric.
Hrana super, veliko vrst rib. Odlicne morske rizotke in
pa tudi kalamari, za tiste, ki niso glih ljubitelji ribic.

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Morska restavracija je na Vrhniki. Boter. Pav na vratih piše morska restavracija. Garantiram da boš zadovoljen. Jaz sem vedno.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Hazler pravi:
Morska restavracija je na Vrhniki. Boter. Pav na vratih piše morska restavracija. Garantiram da boš zadovoljen. Jaz sem vedno.

Morska pizza je definitivno najboljša pri Botru. Kva sm lačn ratov.
crazy1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Citat:
Uporabnik Hazler pravi:

Morska pizza je definitivno najboljša pri Botru. Kva sm lačn ratov.
crazy1.gif

Obožujem vso morsko hrano
aplauz.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz morske pice tudi že nekaj časa ne smatram ravno pod morsko hrano. Če greš na ribe, potem greš na kovača, romba ali kaj podobnega, v najslabšem primeru, ali če moraš sam jesti, pa greš na kakšnega brancina, orado, črno rižoto, rižoto s škampi, joj, pa hobotnico sem pozabila - to ne sme manjkat, včasih sedejo tudi lignji.
Kar se tiče Asa, mi je nekdo enkrat rekel, da imajo v Cubu (ali pa so imeli) istega kuharja kot je bil (ali je) v Asu. In ker naj bi bila črna rižota v Asu baje prebavljiva, sem jo naročila tudi v Cubu. Zdaj sicer ne vem, kaj je s tisto rižoto delal, ampak meni vsekakor ni bila med boljšimi - nekako kisla je bila. Npr. v Taverni Tatjana je bila odlična (in prav tako vse ostalo). Komaj čakam, da najdem kakšen dober razlog in se grem ponovno pogostit tja.
cheer.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
pri tej Tatjani, kolk pride stat ena romantična večerjica za dva...
za dva morska gurmana....;)

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz sem bila tam še v prejšnjem letu, decembra, pa nas je pet jedlo za cca 80k SIT. Samo se nismo nič šparali pri izbiri, smo jedli vse od predjedi, do (orjaške) ribe s pečenim krompirjem do sladic, aperitivov, raznih vmesnih vin do zaključne pijače.
grin1.gif
Po moje je ceneje, če naročiš kakšno majhno ribo, samo opažam, da je najbolje, če se jih k jedi spravi več in is potem privoščiš več predjedi in kakšno bolj zajetno vrsto ribe, ki jo po možnosti spečejo skupaj s krompirjem.

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Operna klet

Nisem preveč navdušena nad njimi, ne le zaradi precej zastarelega ambienta, ampak ker sem nazadnje tam dobila lignje na žaru,ki so škripali pod zobmi...
crazy1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Akasha pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Operna klet

Nisem preveč navdušena nad njimi, ne le zaradi precej zastarelega ambienta, ampak ker sem nazadnje tam dobila lignje na žaru,ki so škripali pod zobmi...
crazy1.gif

Kriza, samo pa prvič slišim, da so postregli tako katastrofo. Ful veliko ljudi jih hvali ravno zaradi lignjev. Verjetno se se jim kje "valjali" predolgo. Ko smo ravno pri dobrih restavracijah gone bad naj omenim še tri vdove. Maja smo tam jedli hobotnico v solati, lososa, dagnje (buzara) in kovača pečenega skupaj s krompirjem. Zadeva je bila božanska. No, se zapeljemo včeraj v Piran, naročimo enako. Glede predjedi je bilo vse ok, samo kovač in krompir... joj prejoj. Vse postano. Za konec sem dobila še nek zmazek od panna cote.
uf-1.gif