GooglePlay Movies

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Od danes dalje tudi pri nas
smile-1.gif

Možnosti:
- izposoja filma (enkratni ogled za nižjo ceno - odvisno od filma)
- nakup filma (večkratni ogled za višjo ceno - odvisno od filma)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a so s slovenskimi podnapisi?

skoraj must have še chromecast ali kak android player, če želimo gledat na tv?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Pri nekaterih filmih so tudi slovenski podnapisi, pri drugih spet ne
rolleyes-1.gif

Glej opis pri ceni filma. Če ni slovenskih podnapisov piše:

"Vsebina ni na voljo v vašem jeziku (Slovenščina). V dodatnih informacijah spodaj si oglejte, kateri jeziki so podprti."

Če pa nič ne piše, pa poglej spodaj kjer ti piše, katere podnapise podpira.

Ja kakšen chromecast bi fajn prišel, ali pa če ti TV že sama po sebi omogoča SCREEN MIRROR funkcijo (in seveda telefon).

Lahko pa je to tudi kakšen alternativni HDMI MIRROR ključek, kot je recimo Tronsmart
cheer.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
jebeštrga tu pa tam podnapisi slovenski nikjer pa še cene da lahko kupiš Bluray,

Brca mimo se bodo mogli popravit da bo to uporabno

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Meni je super, ker me BK za kupovanje blurayev, meni je dovolj rentanje za enkrat pogledat.

Sem pa ugotovil, da se kupljene zadeve vidijo v youtubu in lahko špiljam direkt iz android tablice/telefona na smart tvju z youtubom. Včeraj sem se še nekaj mučil z miracastom.

Uglavnem fina reč, če bom len in se mi ne bo dalo po pašnikih brskat.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Tole je bomba
zmaga.gif

Je pa res, da je cena še zmeraj malo previsoka.

V Ameriki npr. sem si na redbox avtomatu izposoju filme za 1 dolar na dan. Vsak extra dan je prav tako dolar...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Torej cena najema, ki je zapisana je za 24 ur?
Pri nekaterih filmih najem sploh ni ponujen kot opcija, pomeni, da se te filme lahko samo kupi in ne najame?
Nekaj meni ljubih filmov, kar sem preletel, pri nas sploh ni na voljo, eni imajo v "trailerju" kar švabsko sinhronizacijo..., ne vem no...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tole sem si pa par dni nazaj nalozil, ampak moram prej sprostiti pomnilnik na tablici, da bom lahko kaj gledal
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Je pa res, da je cena še zmeraj malo previsoka.

V Ameriki npr. sem si na redbox avtomatu izposoju filme za 1 dolar na dan. Vsak extra dan je prav tako dolar...

To tudi meni ni jasno kaj razmišljajo ob postavitvi cene. Ne rečem v čau videotek, ko pač ni bilo druge možnosti. Sedaj ko pa na pašnikih dobiš film enako lahko/hitro kot kje drugje, pa je cena zelo pomembna.
Za 1€/film sploh ne bi pomislu na pašnike. Klik klik, in adijo. Sicer bi me vrjetno na konc mesca mal stinslo od računa, ampak za njih bi blo boljš, ker bi vsaj nekaj dobil;)
Enako je z aplikacijam. Za tist 1-2€ res ne razmišljam velik in jih dam, če mi je app vsaj malo dober.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Sedaj ko pa na pašnikih dobiš film enako lahko/hitro kot kje drugje, pa je cena zelo pomembna.
to mi tako razmišljamo....
vprašaj mal nemce in podobne....oni še pomislit ne upajo na kak klik-klik....;)

tudi pri nas bo enega dneva tega konec....
frown-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.124
113
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Sedaj ko pa na pašnikih dobiš film enako lahko/hitro kot kje drugje, pa je cena zelo pomembna.
to mi tako razmišljamo....
vprašaj mal nemce in podobne....oni še pomislit ne upajo na kak klik-klik....;)

tudi pri nas bo enega dneva tega konec....
frown-1.gif

Nemci za razliko od balkancev spoštujejo avtorsko delo in pravice in plačajo nekaj drobiža zato da pogledajo film. Sej koneckoncev pri nas tudi ljudje plačujejo 100/100 internet zato da "kradejo" filme pa nobenemu ne pade na pamet da bi za razliko od osnovne hitrosti interneta lahko legalno "najeli" tistih 15 kvalitetnih in popularnih filmov ki se jih splača pogledat v enem letu pa še bu mu ostalo pol denarja. Kdor prenese pa 30 filmov na mesec in jih tudi pogleda je pa še na večji izgubi ker očitno nič ne dela in namesto tega gleda filme, še huje mesečno nas ostale državljane tak človek stane vsaj 280EUR, s tega stališča torej piratiziranje ne dela škode samo filmski industriji!
grin1.gif

Preden se usuje po meni, v življenju sem si zelo redkdo legalno sposojal filme, kar nekaj sem jih potegnil z neta, ampak po drugi strani imam delno mirno vest ker sem 100% več denarja namenil raznim donacijam za SW in zabavno industrijo, kot pa sem povzročil škode filmskim korporacijam.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Dvomim, da nemci spoštujejo kaj bolje avtorsko delo kot mi. Konec koncev je tam gor zelo veliko balkancev;) Samo očitno so pravi ljudje na pravih mestih in so se "prov" zmenli.

Jst že dolgo trobim
ali bi mogli internet, diske, ploščke obdavčit, denar pa razporedit med filmske in glasbene studije, pa imamo vse za đabe.
ali bi se mogel nehat dr..kat z avtorskim pravicam in bi obstajala firma, ki bi skrbela za distirbucijo vseh filmov po celem svetu preko torrent načina, pa cena filma 1€.
Avtorske pravice so vbistvu rasizem, ker kaj sem jst drugačen od američana in tako nekaj ne smem gledat/poslušat?

Vsi bi imel denar in jamrajo, prilagodil se ne bi pa nobe.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Dvomim, da nemci spoštujejo kaj bolje avtorsko delo kot mi. Konec koncev je tam gor zelo veliko balkancev;) Samo očitno so pravi ljudje na pravih mestih in so se "prov" zmenli.

Jst že dolgo trobim
ali bi mogli internet, diske, ploščke obdavčit , denar pa razporedit med filmske in glasbene studije, pa imamo vse za đabe.
ali bi se mogel nehat dr..kat z avtorskim pravicam in bi obstajala firma, ki bi skrbela za distirbucijo vseh filmov po celem svetu preko torrent načina, pa cena filma 1€.
Avtorske pravice so vbistvu rasizem, ker kaj sem jst drugačen od američana in tako nekaj ne smem gledat/poslušat?

Vsi bi imel denar in jamrajo, prilagodil se ne bi pa nobe.
Pa saj to že imamo...
confused-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
ksz....

Včasih so posneli največ 2 spetakla na leto in si tisto šel v kino gledat in je bil mir.

Npr. Ben Hur, Cleopatra, Spartak, Lawrance of Arabia......

Sedaj pa vsak mesec po 10 komadov pa vse je must see, tko da. S CGI sproducirajo tono sranja in potem se človek utopi v vsem. Če, bi plačal potem ko bi film pogledal (simbolično vsoto, če ti je film všeč) se mi zdi, da bi bilo najbolj pošteno. Pa še boljše filme, bi snemali.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Torenti so prepovedani oz. sharanja.

Online pa komot gledaš(vodlocker, putlocker, firedrire), res da je pa malo težje poiskati kaj primernega.