Google Press Event (Android 4.3 in Nexus 7 2)

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Danes je prisel
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Dobil iz game.co.uk. Super igračka.
grin1.gif

Starega bi pa mogoče menjal za 3G, da ga dam v avto.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Se strinjam fajn zadeva, 2 ali 3 force closi so se zgodili, ampak nic kriticnega. Bug je ocitno ko kliknes v podmeniju uporabnik na uporabnika, se za vsako zgodi force close. Pa se najbolj uporabna stvar razlicni uporabniki, super deluje. Ce pa bo v enem izmed naslednjih iOS se ta opcija se pa najverjetneje vrnem nazaj. Na aplikacijah/igrah se sepajo vsaj 4 ki sem jih imel na iOS mi na androidu manjkajo. Priporocal bi se tudi bolj za razmerje 4:3 ali pa sem se prevec navadil na ipad minija.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Sem ga tudi jaz dobil. Mislite da bo vse ok ce ga polnim z adapterjem od S3, ki ima na izhodu 5V/1A od nexusa ima pa 5.2V in 1.35A?

I

Izbrisan uporabnik #488

res je, meni s kodak polnilcem ne napolni ok.

Software pa ima isti nexus 2 napram enki? mam enko in 4.3

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz sem na Ebayu naročil enega, ki podpira magneti On/Off.
Pa nevem, če se nisem nasral, ker me čedalje bolj mika wireless charging, katerega pa ta etui ne podpira (predebela zadnja stran)...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Se strinjam fajn zadeva, 2 ali 3 force closi so se zgodili, ampak nic kriticnega. Bug je ocitno ko kliknes v podmeniju uporabnik na uporabnika, se za vsako zgodi force close. Pa se najbolj uporabna stvar razlicni uporabniki, super deluje. Ce pa bo v enem izmed naslednjih iOS se ta opcija se pa najverjetneje vrnem nazaj. Na aplikacijah/igrah se sepajo vsaj 4 ki sem jih imel na iOS mi na androidu manjkajo. Priporocal bi se tudi bolj za razmerje 4:3 ali pa sem se prevec navadil na ipad minija.

glede na to kako pocasi iOS caplja zadaj, pricakuj multiuser tam nekje v 9 inkarnaciji.

tisti ki imate novega in starega N7, kako je opazna razlika v hitrosti?

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Ali kdo ve, kdaj se bo dalo pri nas dobiti tv-ključek od googla ---- Chromecast ?

Zadeva se mi zdi super, če bo cena 35$ takoj vzamem.

Nekaj sem jih zasledil na ebayu vendar je cena še enkrat višja

Black

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
@dejk0, jaz sem naročil tega, je ravno danes prišel: http://www.amazon.com/gp/product/B009S40KWC/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 pa je tak tak, magnet on/off dobro deluje ni pa tako slim kot smart case za ipad, tako da ga bom verjetno prodal pa pogledal, če je še kak drug na voljo.

@Steve Za moje potrebe (net, igre, branje, teamviewer, glasba) ne bi rekel, da caplja ampak je celo boljši/hitrejši/zanesljivejši.

@pumaxx Mi smo kode našli na http://www.hotukdeals.com/. Ampak ne vem če bi ti priporočal nakup iz te strani, kerje pošiljanje trajalo 7 dni + tracking ni bil omogočen. Pač če dobiš tu najceneje potem vzami, drugače pa rajši kje drugje.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Jaz si bom verjetno naročil kar original Asus etui. Se bo se najlepše prilegal.. Res pa je da je precej dražji.