Facebook ima pa 3 ali 4 stolpcih vse? Da ne govorim o majhnih črkah. Zasebnost s krogi je mnogo bolje narejena kot pri Facebooku, ko skoraj ne veš v katerih podkategorijah si prijatelje razvrstil kaj lahko gleda in vidi.
Google mi je ravno zaradi tega všeč, ker vse njegove storitve integrira v 1 storitev. Vse podstoritve imajo enak design, enake menije, ...
Pred 5 leti je imel Microsoft najboljše integrirane storitve. Ravno zaradi integriranih storitev pri Googlu sem šel iz Microsoftovih storitev na Google.
Enako je z nastavitvami v Windowsih: med starimi ikonami in novim menijem. Tisti, ki nočejo sprememb bo še vedno trdil da so ikone boljše, medtem če se poglobiš v nove menije pa vidiš da so boljši od ikon.
Meni je Google+ všeč prav zaradi tega, da komentiraš, daš oceno s tvojim imenom in priimkom. Če nimaš zlobnih namenov to ni problem. Sem tudi pristaš, da bi na forumih morali uporabljati namesto vzdevkov ime in priimek. Zakaj bi konkurenca na Google Playu namerno pljuvala po aplikacijah z vzdevki.