Google Play review

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Latitude so integrirali v Google+, ki pa je kar nekaj in za enkrat pač prek zemljevida ne bom spremljal, kje se potikajo moji...
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Dela normalno na Android tablici, kakor tudi na telefonu
smile-1.gif

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Če prav razumem, samo povabiš osebo in ko potrdi, jo že lahko spremljaš na zemljevidu appja locationof. In to je v lite varijanti brezplačno?

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz zadevo vklopim na telefonu, da pošlje položaj, nakar izklopim, sicer pošilja po defaultu mislim da na 15s po kakšen kb v omrežje.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Kar ne pomeni nič dobrega...

Pa seveda to posljevanje z google+. Začelo se je nedolžno z googlovim mailom, zaj pa bi radi kar vse. Latitude, google+, myspace je bil vmes... Latitude je tak že ukinjen kot še nekatere neumne googlove poteze.

Google+ je do sedaj najslabši izdelek, kar so ga naredili.

Nisem bil na tekočem, a včeraj vidim ukinjeno Latitude..... ja zakaj pa je to dobro?

Google+ je totalno nepregleden in zajedljiv, prijavljen sem po sili.

Uporablja kdo sploh to redno namesto FB?
izmed vseh socialnih omrežij je Google+ najbolj preglednejši. Na Facebooku je vse nametano, tukaj je pa Pure

Jaz za svojo spletno stran uporabljam samo Google+:
https://plus.google.com/108530267231985573221/posts

Na spletni strani pa uporabljam Google+ komentarje:
http://www.mobilna-telefonija.com/paketi/
Če da kdo komentar naj ga da z imenom in priimkom.

Glede Latitute. Google ima najboljšo bazo za pridobivanje tvoje lokacije.

I

Izbrisan uporabnik #488

A to je tebi pregledno? Ko maš v dveh stolpcih pa ne veš v katerega bi gledal.
smile-1.gif

Pol pa vidiš, da so na desni še neke druge zadeve (krogi in tralala), se pomakneš malo bolj pa vidiš, da so tam tudi objave. Cik cak nametano.

Strel v koleno tale google+, da ne govorim o fotografijah in o picasi, k s reči se še vedno pojavi okno, če želiš staro web picaso, ki je pregledan, razumljiva itd.

Zmazek od zmazka google+
smile-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
KSZ
Meni (in vsem mojim sodelavcem) se Google+ kar gabi. Res nerodno zasnovan, še najhuje pa je, da ga prav neverjetno posiljujejo.
Ne moreš narediti ocene na marketu, ne moreš narediti tega in onega ... skratka sranje.
Če že gledam socialna omrežja, mi je FB najljubši.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Facebook ima pa 3 ali 4 stolpcih vse? Da ne govorim o majhnih črkah. Zasebnost s krogi je mnogo bolje narejena kot pri Facebooku, ko skoraj ne veš v katerih podkategorijah si prijatelje razvrstil kaj lahko gleda in vidi.

Google mi je ravno zaradi tega všeč, ker vse njegove storitve integrira v 1 storitev. Vse podstoritve imajo enak design, enake menije, ...

Pred 5 leti je imel Microsoft najboljše integrirane storitve. Ravno zaradi integriranih storitev pri Googlu sem šel iz Microsoftovih storitev na Google.

Enako je z nastavitvami v Windowsih: med starimi ikonami in novim menijem. Tisti, ki nočejo sprememb bo še vedno trdil da so ikone boljše, medtem če se poglobiš v nove menije pa vidiš da so boljši od ikon.

Meni je Google+ všeč prav zaradi tega, da komentiraš, daš oceno s tvojim imenom in priimkom. Če nimaš zlobnih namenov to ni problem. Sem tudi pristaš, da bi na forumih morali uporabljati namesto vzdevkov ime in priimek. Zakaj bi konkurenca na Google Playu namerno pljuvala po aplikacijah z vzdevki.

I

Izbrisan uporabnik #488

Hočemo spremembe na boljše in za windows 8 je zelo težko reči, da je novi sistem boljši in bolj pregleden.

Brez namizja se praktično ne da normalno delati in tega se zavedajo tudi pri MSju.

Zakaj bi se moral poglabljati v neko novost, ki je nepregledna in ne prinaša prav nobene prednosti pri delu s tipkovnico in miško.

Tisti vmesnik je za tablice ne za PCje.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Nisem govoril za Windows 8. Ampak za spremembo, ki se je dogodila že pri Windows XPjih.

Če ne bi bilo sprememb, bi trenutno s kamnom delal ogenj ... Lahko bi že vedel, da brez sprememb ni napredka.

Brez napredka bi windowsi še sedaj zgledali tako:
nt31.gif

Tudi novi PCji imajo sedaj zaslon na dotik. Gremo v času, ko bodo PCje zamenjali tablice. Na tablice pa bomo lahko priključili tipkovnico.

I

Izbrisan uporabnik #488

Praktično ni nekih hudih sprememb, ker je input še vedno isti, torej miš in tipkovnica.
Zdaj pa, lahko se potrudijo pa naredijo simpl in pregledno ali nekje skrito in nestitematsko.

S tablico pa se resno preko toucscreena ne da tipkati, tudi če imaš kvalitetno multitouch. Preveliko napak.

Saj google+ se zaveda poraznega izdelka in se trudi nekako zadevo popraviti, prilagoditi, morda pa kdaj pa bo.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj google+ se zaveda poraznega izdelka in se trudi nekako zadevo popraviti, prilagoditi, morda pa kdaj pa bo.

Jaz imam pa občutek da se je googlu odpelo in jim je prav malo mar kaj folk hoče. Drugače ne bi posiljevali s polizdelki in namerno kvarili nekdaj odlične produkte.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz zdaj tole uporabljam.

http://www.locationof.com/

Sem ta servis uporabljal kar nekaj let na Symbianu, potem pa pozabil nanj. Hvala za opomnik, že nalagam na Androida.

Še sedaj ga uporabljam na Symbianu
smile-1.gif
(E71), čeprav tam pišeš Nexus 7.

Lahko maš na več napravah isti account pa dela.

Prej sem uporabljal nekaj drugega pa je ugasnilo.