Kolikor sem pobrskal... tole velja samo za Kanado ... V UK je bila podobna akcija (za 10 GBP) ki pa se je zakljucila nekje sredi maja ... Kje si pa nasel to?
ima pa boon. podobno akcijo - 5€ cashback, ko 3x placas z boon. v trgovinah od 20-31.7
Kolikor sem pobrskal... tole velja samo za Kanado ... V UK je bila podobna akcija (za 10 GBP) ki pa se je zakljucila nekje sredi maja ... Kje si pa nasel to?
ima pa boon. podobno akcijo - 5€ cashback, ko 3x placas z boon. v trgovinah od 20-31.7
Zdaj malo gledam v settings in vidim da imam naslov v USA, mogoče je to razlog da je zavrnilo plačilo?
Kakšne naslove imate vi, slovenske?
Tudi moji naslovi so vsi slovenski in mi oboje plačevanje deluje (z uro in s telefonom).
Zadnja verzija Google Pay (ki se najde na apkmirror) je celo po več kot 24 urah ostala "vidna" na telefonu. Te "sreče" še nisem imel.
Vceraj sem prvic placal z uro (Huawei Watch 2) ... pa v Google Pay aplikaciji ne vidim transakcije... v Revolut aplikaciji pa je zabelezena... tudi placano je bilo uspesno. Prvic, ko sem prislonil uro je sicer napisalo, da je napacna kartica... potem sem se enkrat prilonil in je bilo OK ...
Kako pa zgleda 1.korak prej, da si prišel do teh nastavitev?
Imam pixla, pa mi nič takšnega ne ponudi kot tebi.
Očitno ima huawei drugače rešeno kot pixel, ker ko pritisnem na nfc se mi samo slider za vklop izklopi.