Js bi rabu rad bi zrihtal sestri GPay, pa opažam da curve ne deluje več. Deluje Vivid podobno kot curve, da ti samo trga določen znesek iz N26, ali si moraš prenakazovati?Vivid te reši (če rabiš referral javi).
Js bi rabu rad bi zrihtal sestri GPay, pa opažam da curve ne deluje več. Deluje Vivid podobno kot curve, da ti samo trga določen znesek iz N26, ali si moraš prenakazovati?Vivid te reši (če rabiš referral javi).
Vivid je svoja banka (kot N26), tako da je potrebno prenakazovati. Referral: https://vivid.money/r/amadej1L5?lt=super_dealsJs bi rabu rad bi zrihtal sestri GPay, pa opažam da curve ne deluje več. Deluje Vivid podobno kot curve, da ti samo trga določen znesek iz N26, ali si moraš prenakazovati?
Ja, ravno za ženo hočem to uredit pa curve ni več ok. Ne vem mogoče sem se zajebal, in bi pri registraciji curve moral izbrat slovakia, tam mislim da je podprto brezstično plačevanje za gpay.Js bi rabu rad bi zrihtal sestri GPay, pa opažam da curve ne deluje več. Deluje Vivid podobno kot curve, da ti samo trga določen znesek iz N26, ali si moraš prenakazovati?
Iz tega sklepam, da bo nova Google Pay aplikacija na koncu leta na voljo tudi v Sloveniji oziroma v 200 državah.By the end of the year, we expect that U.S. Google Pay users will be able to send money to people in more than 200 countries and territories through Western Union and to more than 80 countries through Wise.
Ne bo šlo. Sem jim tudi sam pisal, če je možno, pa bojda ni šans. Dobil slovensko.Jaz tudi, do aprila 2022, potem bom pa že prej prosil, če se da dobiti novo kartico z angleškim binom, ker s slovenskim contactless ne deluje. Če bo šlo, če pa ne pa ... alternative
Hvala za odgovore! Sem pravkar stestiral s Curve, pa mi ne deluje...slo BIN, kot ste ze pisali. Google pay javi po dodajanju kartice "cannot complete for contactless payment".
Kaj bi priporocili: Vivid ali Wise? Je kaksen trik, da dobis tuji BIN pri registraciji?
Sem odprl bančni račun na Vivid Money, dobil nemški IBAN, si prenesel nanj denar in vnesel številko kartice v Google Pay...in DELUJE!Meni Vivid Money deluje tako preko Curve kot direkt preko Gpay.
Evo, še koda za 5 EUR dobroimetja, Cash back v vseh gostilnah po dveh plačilih s kartico in v nekaterih trgovinah.
https://vivid.money/r/erihLHG?lt=super_deals
Če ima kdo težave z aplikacijo Gpay naj jo naloži od tule:
com.google.android.apps.gpay_apkmirror.com.apk
drive.google.com
Jaz sem si nekje Aprila naredil Revolout račun pol pa naredil uni trik kjer si spremeniš naslov nekje iz Nemčije pa so mi dodelili nemško virtualno kartico in potem spremeniš naslov nazaj na svojega. Z to virtualno kartico plačujem prek GPay skoraj vsak dan pa mi še do zdaj niso nič skenslali ali pa kaj rekli tako da metoda očitno še itak deluje. Probaš lahko...Potem bi moralo delovati tudi preko Revoluta?