Google Pay - Wikipedia
en.wikipedia.org
Je mogoče to razlog da se večina slovenskih bank odloča za svoje alternative nfc plačevanja kot sta NLB Pay in mDenarnic@ ( slednja sicer dela čist okej) ?Glede na datume bi rekel, da v Sloveniji uradno ne bo še vsaj do marca 2021.Google Pay - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ne del brez appa, sprobano.Bo delalo brez aplikacije.
Je bilo tako nastavljeno in se ni nič zgodilo. Sprobam še kje drugje.Dela, samo privzeto NFC aplikacijo moraš imeti Google Pay.
Ja, ampak meni deluje. Je pa iz tiste miror strani.Google Pay aplikacija se povezuje na nastavitve Androida. Aplikacijo so spremenili samo za upravljanje in prikaz kartic. Transakcija se izvede direktno na Androidu (mimo aplikacije).
Sprobano še drugje in ne dela. Je pa razlika, če si prav zbrisal app ali je samo izginila in je navidezno še gor. Jaz sem jo izbrisal ko se je pojavila in ne gre.Meni se je aplikacija Gpay izbrisala kar sama, prejšnji teden, pa še vedno delujejo plačila. Ni pa seznama transakcij. Zgolj v nastavitvah lahko izberem privzeto kartico.
Verjetno izbrisana aplikacija deluje v ozadju.
ali je samo izginila in je navidezno še gor.
Meni je danes normalno delovalo. Ravno tako nemški naslov.še komu prenehal delovati gpay preko revolut kartice? Mel sem virtualno izdano na naslov v nemčiji, sedaj mi je pa napisalo: card suspended...lepo je bilo dokler je trajalo. Škoda, lepo bilo dokler je trajalo