Google maps se slabša?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.267
7.418
113
Na AC so tudi pogosto omejitve, ki so bile enkrat v davnini postavljene verjetno zaradi del na cesti. Šibam na cruiz control proti LJ in tam nekje pri Sl. Bistrici začne avto sam bremzat, wtf, pogledam na števec evo omejitev 60. VW pa jemlje podatke iz googla. Potem pa človek vse te novotarije izklopi in si reče, "idite v tri krasne".

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Samo Svoj

krava

Majstr
5. sep 2007
3.722
371
83
www.kacnje.eu
So pa v fazi reorganizacije in zaradi nerodnosti povzročajo zmedo.
1. Brezplačni bivši AmiGO je sedaj TomTom - Maps & Traffic (nova verzija ima že nekaj sprememb, večinoma na slabše).
2. Plačljivi TomTom GO pa je sedaj TomTom GO Expert: Truck GPS (v trgovini ima celo sliko tovornjaka, nova verzija se sicer za sedaj ne razlikuje od stare).

Skratka - povzročili so veliko zmedo z imeni, pri brezplačni verziji so ukinili nekaj funkcionalnosti (overlay in prijava sta dva primera). V ozadju pa naj bi bila reorganizacija. Menda bodo poenotili tisti del, ki skrbi za podatke prometa v živo, spremembe zemljevidov, omenjali so tudi poenotenje zemljevidov, ampak ni videti ...

zakon

Guru
16. maj 2008
9.228
1.080
113
toti Maribor
Po novem Tomtom Amigo = Tomtom
Tomtom Go = Tomtom go expert na aplikaciji potem izbereš katero verzijo boš plačal Auto ali Truck.Kar se tiče zmede se popolnoma strinjam. Na spletu denimo je možno kupiti licenco zgolj za Truck. Sem pisal na podporo, kaj se grejo, pa čakam odgovor.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.722
371
83
www.kacnje.eu
Trenutno imajo res zmedeno. Zakaj za boga jim mora sedaj v imenu aplikacije pisati "Truck GPS" in ima celo sliko samo s tovornjakom? Vsaj v Google Play je tako, ko se aplikacija nalaga pa tega ni in je lepo TomTom GO Expert?
Res niso najbolj posrečeno tega izvedeli. Za nameček je Expert neka njihova namenska naprava za navigacijo.
Verjetno bodo sčasoma stvari uredili. So pa res nerodni.
In dobil sem tudi odgovor, da bodo v TomTom (bivši AmiGO, strela jasna sedaj moraš to vedno pisat, da si jasen) tudi dodali možnost prijave v TomTom račun.

No, zakaj ne upoštevajo pripomb v Mapshare, je pa tudi vprašanje.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.228
1.080
113
toti Maribor
Pa v TomTom več ne moreš po novem dodati postanka ali po svoje urediti ruto z vmesnimi točkami. Tako, da je za moje pojme sedaj totalno neuporabna glede na druge brezplačne app-e.