Vedno ko grem na pot daljšo od 30km vklopim navigiranje. Vsaj vidim kakšno je prometno stanje.Dela ja.
Ne razumem pa, zakaj ne prikazuje omejitev brez vključenega navigiranja.
Enako tudi Here maps.
A kdo ve zakaj je to tako?
Da Google točno ve kam greš, mogoče jim pomaga pri kalkulaciji prometa..Dela ja.
Ne razumem pa, zakaj ne prikazuje omejitev brez vključenega navigiranja.
Enako tudi Here maps.
A kdo ve zakaj je to tako?
Jah, super ne. No, jaz pa večinoma vem, kam grem in ne rabim navigacije, bi pa fajn prišle omejitve.Vedno ko grem na pot daljšo od 30km vklopim navigiranje. Vsaj vidim kakšno je prometno stanje.
Jah, super ne. No, jaz pa večinoma vem, kam grem in ne rabim navigacije, bi pa fajn prišle omejitve.
Res mi ni jasno, zakaj se to gredo.
Logično, če ves čas "čačkaš po telefonu".hoces rect, da prej opazis omejitev na telefonu kot znak ob cesti?
bom zlobno napisal....uporabljajte avto, ki prepoznava prometne znake tam ti pa hitro pokaže (in zapiska), če si prehiter.
Ne zazna križišča, katero razveljavi hitrost do križišča
hja, to je tudi res no, kot je že bilo omenjeno...skupaj z online navigacijo pa deluje. vseeno, če malce spremljaš armaturko...vidiš, da si prehiter. tudi če nisi (izven križiščaNe zazna križišča, katero razveljavi hitrost do križišča
Po defaultu je vključeno, hitrost in omejitve.Je treba prikaz hitrosti kje posebej vklopiti?
Zakaj bi sploh imel hitrost? Saj imaš števec, kjer prikazuje hitrost. Večina novejših ima pa tudi že v števcu omejitve.Meni kaže samo omejitve. Kako pridem do hitrosti in kje se prikaže?
Na tel. hitrost že dolgo kaže, govorim za AA.