In pametnjakovič Oktopusy se spet javlja kako da se dela norca od uporabnikov foruma.. Me prav zanima ker klump od telefona maš ti da si tko pameten ko lanski sneg..
Spet groziš, kot ves čas preko ZSCitat:
Uporabnik Deky_ pravi:
.. Jst srčno upam da boš naletel na še večjo budalo od tebe in da te bo nalomil ko staro kanto..
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Spet groziš, kot ves čas preko ZSCitat:
Uporabnik Deky_ pravi:
.. Jst srčno upam da boš naletel na še večjo budalo od tebe in da te bo nalomil ko staro kanto..
Upam da tudi to beležijo moderatorji.
p.s.
Če imaš pa jajca pa povej kdaj in kje da ne boš samo grozil.
Kot prvo sploh ne vem kaj se bašeš zraven ker sploh s tabo ne komuniciram pa se vedno zraven bašeš in izzivaš ter žališ. Potem pa tukaj jokcašCitat:
Uporabnik Deky_ pravi:
...in da te bo nalomil ko staro kanto..
lep dan butelj
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Kot prvo sploh ne vem kaj se bašeš zraven ker sploh s tabo ne komuniciram pa se vedno zraven bašeš in izzivaš ter žališ. Potem pa tukaj jokcašCitat:
Uporabnik Deky_ pravi:
...in da te bo nalomil ko staro kanto..
lep dan buteljkot mali otrok če ti kdo kaj reče.
Butelj,pametnjakovič,budalo to so zame žaljivke in grožnje. Pa me to sploh ne moti. Veliko težje žaljivke padajo v drugih temah od raznoraznih drugih uporabnikov. Jaz tudi povem vsakemu vse v "faco" JA težko je včasih sprejet resnico.
Problem je ker iste stvari dobivam od tebe preko ZS.
Daj povej mi če maš jajca enkrat to v oči pa da vidim če me boš ti nalomil ne pa da moliš in upaš da me bo kdo drug
Zato res upam da bo kdo od Moderatorjev ukrepal!
Pa ti lahko brišeš in popravljaš svoje poste(kot na prejšnih straneh) kakor hočeš je vse kopirano.
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Kaj ko bi vidva vso to energijo raje usmerila v iskanje problema velike porabe baterije, namest tega brezpredmetnega prepucavanja.