Google Drive je tu

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
kako ga pa dobiš ??

tole men piše .. Your Google Drive is not ready yet

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113
Kdaj si naredil Gmail račun? Ali ti Gmail kaže 7,6 ali 10 GB prostora?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.607
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Mam use dokumente not iz gugl doks
zmaga.gif

Sedaj pa sam še na androidu poštimat ,pa bo
pozdrav.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Meni isto kaže "not ready yet".

Na gmail imam za dlako manj kot 8 GB prostora.

Nazadnje urejeno:

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
@ericson .. tudi jst imam okoli 8G placa na gmailu ..

.. zej mi je pa ratalo narest, preko linka od Odl Skula

tnx

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Skoraj sigurno se vse indexira...Nema đabe, ni kod stare babe. Prav tako se skoraj sigurno indexa tudi DropBox.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
wtf? Kaj pa če dam gor svoje privat fotke? Lahko jh gledajo in operirajo z njimi?

Kaj pa poslovne dokumente?

A je enako pri ostalih ponudnikih?

Ja itak da ti lahko vsi ponudniki vidijo tvoje podatke. To je isto kot da bi ti meni dal en CD/DVD/HDD v hrambo in bi od mene pričakoval da ti ne bom natikal po podatkih. Če imam možnost, zakaj pa ne. Ni prav, ampak se dogaja. Je tudi dosti primerov, ko morajo ponudniki te podatke izročiti organom pregona.

Zato pa moraš vedno sam poskrbeti za šifriranje svojih podatkov. Samo tako lahko preprečiš da neželene osebe dostopajo do njih.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Eno je imeti možnost, drugo pa imeti dovoljenje.

No ampak tega pa res nisem vedel, da jim z uporabo daš dovoljenje za UPORABO in RAZPEČEVANE teh datotek.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Eno je imeti možnost, drugo pa imeti dovoljenje.

No ampak tega pa res nisem vedel, da jim z uporabo daš dovoljenje za UPORABO in RAZPEČEVANE teh datotek.

Jaz sem napisal samo o možnosti. Glede razpečevanja pa sem napisal zgolj posredovanje organom pregona, kjer itak nimajo izbire. Zakon je namreč nad vsemi dogovori, ki jih skleneš s ponudnikom gostovanja.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.092
113
Eno je, da google jasno pove, da bo te podatke obdeloval. To je razen gledanja reklam eno plačilo za storitev. Drugo dejstvo je, da google ne pove, kje vse se bodo podatki hranili. To pomeni, da so kopije lahko v državah, kjer je zakonodaja bistveno drugačna glede zasebnosti in avtorskih pravic. Če imamo podatke, ki bi lahko bili tudi javni, jih hranimo pri googlu. Npr. backup diplome med delom. Konec koncev bo nekoč javno dostopna. Ali slike, ki jih želimo pokazati še dvema prijateljema. Ta dva jih bosta mogoče dala naprej... Če hočemo nekaj imeti res zasebno (ali poslovne skrivnosti podjetja), pa po mojem ni primerno. Tudi če je kriptirano, bo mogoče google ravno na naših podatkih testiral, v kolikem času pride do zaščitene vsebine...

I

Izbrisan uporabnik #488

Je to zamenjava za dropbox?

Vidim, da so nekaj plac povečali:

Imam 0 GB (0 %) od 29.1 GB (prej sem imel pa 27GB fraj) - sproti brišem nesnago, razen picase.