Google Chrome

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Uporabljaj normalen browser pa ne bo težav. Kot si ugotovil, je težava le s tvojim custom browserjem. Mogoče kakšen od njihovih dodanih ali odstranjenih featurejev povzroča težave.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Koji đavol si je v kromu izmislil, da je za prehajanje na prejšnjo stran ukinil backspace.
jezen.gif

Sedaj rabiš dve roki, da držiš ALT in pritisneš levo puščico?
stupid-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.523
113
[cenzura] samo res
bonk.gif

ves cajt uporablam back knof na mišu, da sploh nisem opazil te bedarije

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Ki ga ti veselo ignoriraš in klikaš next, next, next...?
smile-1.gif

Potrebno je ugotoviti, zakaj ti to javlja... velikokrat je kriv napačen čas na računalniku (kar pri tebi vidim, da ni razlog). Lahko se je res kaj browserju zabluzilo (probaj druge browserje). Lahko se ti je kaj z root certifikati na windowsih pokravilo. Konec konce pa lahko, da ti kdo izvaja MITM napad in veselo bere vse tvoje "šifrirane" podatke.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Mah sem samo updejtal chrome na ver.54 pa je težava izginila, če se bo pa še enkrat to pojavilo bom pa še to naložil.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
...ksz

Pred kratkim šaltal iz FF na Chrome.
Imam v Chromu (prijavljen na "uradni osebni" gmail) tudi shranjena gesla za razne spletne prijave, med drugimi tudi dva Google (gmail) računa - "uradni osebni" in "anonimni".
.
Do prekratkim vse OK, potem se pa nekaj naredil, ali pa tudi nič nisem naredil
confused-1.gif
, pa mi Chrome ne shrani več gesla za "uradni osebni" gmail in ga morem vsakič tipkati. Za "anonimni" Gmail je geslo normalno shranjeno.
Pod nastavitvami gesel pod rubriko za "strani kjer nikoli ne shrani gesla" ni ničesar. Med shranjenimi gesli pa samo moj "anonimni" Gmail.

OK, izbrišem še moj "anonimni" Gmail izmed shranjenih gesel. In se prijavim na "uradni osebni" Gmail - mi Chrome sploh ne ponudi možnosti shranitve gesla, se prijavim na "anonimni" Gmail, Chrom normalno ponudi možnost shranitve gesla.
.
Znoru bom
jezen.gif

.
Ima kdo kakšno idejo, kako "priti okoli", da mi bo Chrome tudi za Gmail račun (s katerim sem dejansko prijavljen v Chrome!), spet ponudil možnost shranitve gesla?
Pliiis help.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Ja zadnje čase google kar fajn ekspirementira, tako da je že malo moteče postalo.
Tiste stvari, katere so lepo delovale zamenjajo
tongue-1.gif