Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik J05 pravi:
FF mi stalno nagaja in je neverjetno počasen ampak brez stranske vrstice enostavno ne morem.
Sam sem zaradi tega dolgo odlašal s prehodom iz FF na Chrome, ampak sem potem nabavil 1920x1080 monitor in mi teh par pixlov, ki jih porabijo bookmarki na vrhu, ne pomeni takega problema. Bi pa še vedno z veseljem imel bookmarke ob strani, pa recimo v dveh stolpcih. Ne vem zakaj je Googlu to tak problem oz. da nihče ne naredi (ali ne more?) vtičnika za to. Sicer se da tab-e prestavit na levo, ampak to pa nebi imel.
Ni mi tudi jasno zakaj v Win 8 start vrstica ni po defaultu na levi ali desni, ne pa da še to po nepotrebnem zaseda vertikalni prostor.
Sam imam sedaj 24 inčni wide monitor in me sedaj vrstica zgoraj moti še toliko bolj.
Levo in desno je pa pol metra praznega prostora, vse bi pa nametali zgoraj in spodaj.
Enostavno ne razumem zakaj se večine stvari glede videza ne da enostavno prilagoditi svojim željam?
Možno je vse in res ne razumem zakaj so razvijalci tako butasti, da vsaj teh enostavnih stvari ne omogočijo???
Windowsovo vrstico kolikor vem lahko narediš tako, da se lahko samodejno skrije, vsaj v XPjih je tako.
Pri zaznamkih je pa mnogo večji problem v tem, da gre v stransko vrstico cca 50 zaznamkov(torej praktično vse strani, ki jih res vsak dan obiščem), v zgornjo vrstico pa še deset zaznamkov ne gre).
Pa tudi klikati mi je lažje ob strani kot pa zgoraj-najbolj bi mi pa ustrezalo ob desni strani.
Že par let čakam na razširitev, ki bo omogočila stransko vrstico(na levi ali desni strani) pa zgleda, da bom prej dočakal čisto vse druge neumnosti.
Ni mi pa tudi jasno zakaj je FF tako neverjetno počasen in še požrešen.
Tudi na novo naložen mi ne dela skoraj nič boljše, chrome mi pa dela kot bi prišel iz 1mega linije na 20 mega-ne omogoča pa par tako lepih in uporabnih stvari kot je stranska vrstica in odprti zavihki pod naslovno vrstico in ne čisto na vrhu-super bi bilo, da bi tudi zavihki se lahko prikazovali na levi ali desni strani in ne le zgoraj...