Google calendar

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni
V Google calendar želim uvoziti dva ics fila (dva različna urnika).
Kako že pred uvozom nastavim barvo dogodka? En urnik naj bo npr. modre barve, drugi pa rdeče?
Kako izbrišem vse odgodke naenkrat?

Hvala

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
657
113
Uvoziš ics in mu naknadno nastaviš barvo... Ne vem zakaj bi jo hotel v naprej nastavit.
Vse dogodke izbrišeš tako, da na uvoženem urniku nastaviš da ga naj ne prikazuje?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:

Uvoziš ics in mu naknadno nastaviš barvo... Ne vem zakaj bi jo hotel v naprej nastavit
Zato ker če po uvozu nastavljam, potem se barva spremeni za vse dogodke. jaz bi pa imel en dogodek ene barve, drugi dogodek pa druge barve.
Citat:
Vse dogodke izbrišeš tako, da na uvoženem urniku nastaviš da ga naj ne prikazuje?
Jaz želim ta urnik prikazovati. Pomotoma sem uvozil napačen urnik in sedaj ga želim izbrisati.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
657
113
Res ni jasno kaj poskušaš doseči...

>>Kako že pred uvozom nastavim barvo dogodka? En urnik naj bo npr. modre barve, drugi pa rdeče?
Če uvoziš dva različna fajla, ki predstavljata dva različna urnika, potem zlahkoto naknadno nastaviš enega na modro in enega na rdeče.
Če bi pa rad, da je posamezni dogodek v nekem urniku druge barve ga boš pa moral na roke pobarvati.

Če si uvozil napačen urnik, ga zlahkoto odstraniš: Moji koledarji->Nastavitve: in odstraniš tisti koledar...

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Res ni jasno kaj poskušaš doseči..
ne vem kaj ni jasno?? Uvažam dva urnika z dogodki za celo leto. Ko uvozim en urnik in s tem posledično 100 dogodkov so vsi obarvani rdeče. Potem uvažam drugi urnik z dogodki za celo leto. In ko uvozim te dogodke so tudi obarvani rdeče. To da lahko vsak dogodek posebej barvam mi je znano, samo ni mi cca. 300 dogodkov ročno barvati.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
657
113
Pa saj lahko celotnem uvoženem koledarju spremeniš barvo:
2078539-koledar.jpg

Priponke

• 2078539-koledar.jpg
    2078539-koledar.jpg
    72,4 KB · Ogledi: 180

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Aha zdaj vidim kaj misliš. Naredim dva različna koledarja in jima nastavim barvo. Jaz sem pa dva ics fila uvažal v isti koledar.
Hvala