Žal ne, de.Župani nimajo omejitve števila mandatov ?
Žal ne, de.Župani nimajo omejitve števila mandatov ?
Tole me spominja na eno znanko, ki je pred osmimi leti veselo razlagala, kako ga je volila in ga še bo, ker on je najboljši župan, kar jih je imela Ljubljana in je edini nekaj naredil za Ljubljančane. Ji rečem, ampak on je mafiozo najhujše klase (takrat je bila aktualna tista afera s Stožicami, omenim to plus par drugih zadev).
Pa pribije nazaj: "Saj so vsi, ampak on je edini nekaj naredil za Ljubljano".
Ženska je drugače diplomirana psihologinja, tako, da sem jo imel za pametnejšo do takrat.
Če njega voli ves jug samo zato ker je njihov in taki moroni, kot je ona, ki ne znajo malo širše razmišljati pa bo ljubljanski šerif do smrti.
Vsak župan(ka) Ljubljane je bil(a) po svoje lopov...Tak lopov kot je on ne bi niti pod razno smel biti na čelu (glavnega) mesta.
Olepšal Ljubljano. Res je to naredil, gradil, obnavljal...Sicer kaj je pa naredil takega?
Jaz ne, Olimpija pa, tako da...A res rabimo tisti stadion, ki že 10 let ni dokončan?
Ja, a ti bi se pripeljal do ... Nauči se hodit...A rabimo tiste peš cone v centru, ki so med drugim še dodatno ohromile promet?
Bi bilo pametno, glede na število parkirnih mest v centru... Komu bi škodilo?Edino tisto parkirišče pod kongresnim trgom je uporabno, ostalo je po mojem mnenju prineslo več škode kot koristi.
To je bilo že prej...PS da ne govorim o tem, da je v Ljubljano navlekel toliko juga in Albanije/Kosova, da Slovenščine praktično ne slišiš.
Al pa koga drugega...Njega bi bilo potrebno zapreti v eno luknjo globoko pod zemljo in ključ vržti v vodo na sredi oceana.
Se pravi, opravičuješ šerifa. Če so ostali lahko je tudi on lahko. Ampak tu je OGROMNA razlika, tak lopov, kot je oni, niso bili vsi ostali skupaj od 1945 naprejVsak župan(ka) Ljubljane je bil(a) po svoje lopov...
Center poklekne, ko grejo ljudje iz službe, padejo 3 kapljice dežja ali pa je kakšna prometna nesreča.Olepšal Ljubljano. Res je to naredil, gradil, obnavljal...
Imajo že plečnikov stadion, tega bi se obnovilo pa je. Stadion, ki ga je šerif "zgradil" je za mesto z vsaj 1mio prebivalcev, ne 300kJaz ne, Olimpija pa, tako da...
Iz Rudnika v Šiško in obratno naj grem peš!?Ja, a ti bi se pripeljal do ... Nauči se hodit...
Še enkrat preberi, napisal sem, da je to dobro.Bi bilo pametno, glede na število parkirnih mest v centru... Komu bi škodilo?
Precej manj, v Ljubljani živim že 14 let in npr 5 let nazaj ni bilo tako grozno kot danes.To je bilo že prej...
Al pa koga drugega...
Stadion in dvorana sta sicer dokončana, trgovski del še ni.A res rabimo tisti stadion, ki že 10 let ni dokončan?
Ja, ampak tako stanje je že bilo vsaj 9 let nazaj.Stadion in dvorana sta sicer dokončana, trgovski del še ni.
Vsak se lahko pritoži Rastoderju, ki je lastnik trgovskega dela.Stadion in dvorana sta sicer dokončana, trgovski del še ni.
Očitno pred dvajsetimi leti nisi bil niti rojen, da ne vidiš sprememb. Sicer pa, katera lopovščina mu je bila dokazana?Tak lopov kot je on ne bi niti pod razno smel biti na čelu (glavnega) mesta.
Sicer kaj je pa naredil takega?
A res rabimo tisti stadion, ki že 10 let ni dokončan?
A rabimo tiste peš cone v centru, ki so med drugim še dodatno ohromile promet?
Edino tisto parkirišče pod kongresnim trgom je uporabno, ostalo je po mojem mnenju prineslo več škode kot koristi.
PS da ne govorim o tem, da je v Ljubljano navlekel toliko juga in Albanije/Kosova, da Slovenščine praktično ne slišiš.
Njega bi bilo potrebno zapreti v eno luknjo globoko pod zemljo in ključ vržti v vodo na sredi oceana.
Ja, ker pri nas sodstvo pošteno in deluje tako, kot mora a ne? Po tvoje je šerif nedolžen bolj kot dojenček.
Kako lepo se bizi spreneveda. Potem tudi JJ ni nič kriv, konec koncev je vse zastaralo.
Strele sekajo v vrhove.
In - kako potem, da ne morete teh okorelih mafijozov spraviti pod ključ? Ne gre in ne gre ?
Mala razlika je v tem, da je nekdo obsojen na vseh instancah in potem zadeva zastara in med tistim, ki še nikoli ni bil obsojen na nobeni instanci.Kako lepo se bizi spreneveda. Potem tudi JJ ni nič kriv, konec koncev je vse zastaralo.
Pa misliš da na to dejstvo ni bilo zunanjega vpliva?Mala razlika je v tem, da je nekdo obsojen na vseh instancah in potem zadeva zastara in med tistim, ki še nikoli ni bil obsojen na nobeni instanci.