GoClever: 5066 FM BT

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
verjetno tako najbolje....GOSHELL 2.0 pa gasa...pa lepo 4GB micro sd + karte.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
aplauz.gif
,

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Spet jaz, kaj moram že narest za GOCLEVERja da dam IGO PRIMO 1.2 gor + ZDA karte? pa katere so dobre? hvala!

Nazadnje urejeno:

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Poskušam v gocleverja 500plus, winCE5,0 naložiti iGo 8.3.2.64029 in mi ne vspeva.

Izpišem mi Error: Program application database cannot be found, češ ni možno najti baze podatkov. Naj dodam še to, napaka je izpisana tako sitnim črkama, da jih komaj vidim, verjetno nimam prave resolucije izbrane.

Pa še to, na omenjeni navigaciji je igo8 izredno lepo špilo, po pomoti je izbrisan treba ga dat nazaj, da spet lepo teče.

Uspešno sem naložil igo na tablični računalnik in na Siemensov GSM, na navigacijo od goclevera mi ne uspeva.

Imam izbrano Navipot; \SDMMC\mobilenavigator\mobilenavigator.exe

Za pomoč se v naprej zahvaljujem.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
po mojem tebi ne špila sys! Če ni prava resolucija, ponavadi iGO to javi. Takle sys bi jaz uporabil na tvojem mestu:

[interface]
laneinfo_signpost_enabled=1
resolution_dir="480_272"

[rawdisplay]
highres=0
screen_x=480
screen_y=272

[power]
skip_suspend_process=1
skip_resume_process=1
skip_suspend_process_all=1
skip_resume_process_all=1

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Hvala Janch!!!!

Imaš prav, mislim, da nisem imel prav ''800x480.txt'' datoteko izpisano, ali je bila poškodovana, saj jo je treba spremeniti v sys datoteko.

Jaz sem problem rešil tako, da sem gor dal Primo in zadevca super špila.

Še enkrat hvala za trud in odgovor.

LP

vectra

Zelenc'
4. dec 2012
4
0
1
Ne vem, če sem v pravi temi. Ker imam že težave z vidom mi je kolega dal večjo navigacijo GOCLEVER 705 FE CAM in sem nanjo poiskusil naložiti IGO Primo pa mi javlja da ne najde povezave s to, čeprav sem jo poiskusil naložiti, kot je v enem od zgornjih postov opisl Janch. Prosim, če je kdo to že nalagal, da mi opiše kako naj grem
Hvala

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Jaz sem nalagal navigacijo Primo na gocleverja 500 plus.

Mogoče nisi pravilno izbral navigacijsko pot. Moja Navipot je; \SDMMC\mobilenavigator\mobilenavigator.exe

Kar pomeni, da sem ustvaril mapo na SD kartici mobilenavigator in v njo naložil tako kot je Janč razložil za iGO. Mislim da je vseeno kako ime daš mapi, pomembna je navipot,

Preveri če imaš navipo pravilno izbrano.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pri teh je najlažje in najmanj težav, če se pot ne spreminja.
Iz naprave odstraniš mapo mobilenavigator in jo daš na Pc za backup.
Potem naložiš iGO in ko imaš vse naloženo spremeniš ime mape iGO v mobilenavigator in ime igo.exe v mobilenavigator.exe.
Ko vse to narediš je še potrebno naredit reset in po ponovnem zagonu naprave ti deluje primo.

vectra

Zelenc'
4. dec 2012
4
0
1
Še zmeraj mi napiše da ne najde povezave na Primo. Ali mi lahko kdo da link, da ponovno snamem Primo 2.ker imam očtno nekaj zmešano.

Hvala
LP