Gnojenje oči

asimina

Zelenc'
1. jun 2014
12
0
1
priporočam kamilični čaj. Deluje blago antiseptično in kar je najvažnejše nima stranskih učinkov

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Nova si na forumu in že zato bi lahko prebrala teh nekaj postov, kjer je že bilo govora, da tudi kamilice niso pomagale.
priden.gif

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.032
3.733
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Sem bil tudi pri njemu zaradi nekega specialnega pregleda. Kritiziral je terapijo moje veterinarke za preveč radikalno. Ta pa se je na to samo zasmejala in dejala, da potrebuje mož še nekaj let prakse.
smile-1.gif
Ta možakar je več let nabiral izkušnje iz tega področja v tujini. Me zanima kje vse je ta veterinarka delovalain katera je ta.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Katera je, sem napisal zgoraj in k njej hodijo iz cele Slovenije. Moj kuža pa po njeni zaslugi še vedno vidi.
smile-1.gif

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.400
113
Kamilični čaj ni primeren za izpiranje oči. V nobenem primeru za človeka, tako da je gotovo pri psih oz. živalih enako.
Za oči se v lekarni kupi smetliko se naredi "čaj" in potem se s tem večkrat dnevno očisti/izpere oči.
Sam smetliko uporabljam že x let po priporočilu osebnega oftamologa in zmeraj pomaga. In če pomaga človeku bo prav gotovo pomagala tudi pri živalih.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: