Glupača v Trenjih

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
pa vid se da ne poznate lihk fuuul naše polpretekle zgodovine
Spoznavamo počas. In cel svet počasi spoznava to našo zgodovino, ko gleda te prikrite svinjarije. Pa ti jo tud spoznavaš, čeprav ne rad.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
So morali mahat ja, samo to je zgodovino. Jaz se bolj čudim, da danes eni mahajo papežu in padajo v podobne transe kot je blo za časa Titeja.
A teb se zdi čudno, če ljudje papežu s zastavico mahajo?
Meni ni znano, da bi papež v kratkem ukazal kakšne zločine, poboje ali kar kol grdega. Kot vem, papež prosi in ukazuje, da naj bodo ljudje dobri, naj ljudje ne pobijajo, naj se imamo radi itd....
Tito pa je ukazal konkretne zločine in teb se zdi to kar logično da se zločincu s zastavco maha?

Papež vsakodnevno širi svojo ideologijo oziroma izrablja krščanstvo, laže in krade ljudem, katerim pravi verniki, od njih cuza denar, sam pa itak ne verjame v pravljico katero širi.
Papež je vodilni mož najuhujše ideologije/religije v zgodovini človeštva, odgovorne za grozljive zločine nad človeštvom, je vodja nedemokratičnega totalitarega sistema.

In takemu se res nima kaj mahati, takemu se sploh ne bi smelo mahati.

Sploh pa stardec: zakaj mi spet nekaj podtikaš? Nikjer nisem napisal, da je v redu če se je mahalo Titeju in da je bilo to logično.
Nič nisem imel in nimam s Titom, jaz mu mahal nisem in je tvoj problem če si mu ti mahal in mahaš danes tudi papežu,

Mahalo se je Adiju, Hitlerju itd. Ampak teh ni več. Danes se maha papežu in ta je še prisoten. In proti takšnim živim diktatorjem se je potrebno boriti in osveščati javnost o pravih zločinih te totalitarne ideologije/religije.

Ni zločin samo umor, likvidacija, ampak tudi goljufija, prevara, zavajanje itd... kar ves čas sistematično počenja ta ideologija.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Samo dva sta še na svetu taka.
grin1.gif

Prvi je Ratzinger, drugi pa Kim il jong al kaj je že...

Razlika je zanemarljiva.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Vsak dan nekaj novega.
Res, nisem vedel, da so v Vatikanu že izvedli nuklearno eksplozijo in da še naprej razvijajo atomsko bombo. Poleg tega prvič slišim, da v Vatikanu umirajo od lakote. Novo mi je tudi, da so v Vatikanu "prevzgojna" taborišča za neposlušne prebivalce. Tudi nisem vedel, da je Vatikan ograjen z bodečo žico in obdan z minskimi polji.

Res zanemarljiva razlika.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj si imel priložnost za "praznike" videti koliko živih žrtev je npr. sodelovalo pri namišljeni maškaradi križanja v Rimu.

Žive žrtve ideologije/religije, načrtno od malega vzgajane v laži, ki se jim govori kaj in kako morajo misliti ter delati in da ne smejo odstopati od cerkvenih zapovedi, ki so, to je vsakomur jasno, v današnjih časih izrazito nedemokratične in diskriminatorne.

To nima nobene zveze s človekom in njegovim verovanjem v Boga, ki je privatna zadeva.

Pri gornji zadevi gre za izrazito izkoriščanje krščanske vere za doseganje ideoloških ciljev.

Saj zato pa smo tudi Cerkev in njeno ideologijo ločili od države, a nam ločitev ni popolnoma uspela.

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
So morali mahat ja, samo to je zgodovino. Jaz se bolj čudim, da danes eni mahajo papežu in padajo v podobne transe kot je blo za časa Titeja.
A teb se zdi čudno, če ljudje papežu s zastavico mahajo?
Meni ni znano, da bi papež v kratkem ukazal kakšne zločine, poboje ali kar kol grdega. Kot vem, papež prosi in ukazuje, da naj bodo ljudje dobri, naj ljudje ne pobijajo, naj se imamo radi itd....
Tito pa je ukazal konkretne zločine in teb se zdi to kar logično da se zločincu s zastavco maha?

Papež že lahko "prosi", da bo mir in da naj bodo ljudje radi..ampak to govori, dela pa čisto nekaj drugega.
Že vrabčki čivkajo o njegovem sodelovanju z Nemci. Če pa imaš čas pa si preberi članek v sobotni prilogi:

http://www.delo.si/tiskano/html/20090411/Sobotna+priloga/0
Ælanek: Nisem lovec na zločince. Sem lovec na resnico

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nauči se brat, gre se za čaščenje kulta osebnosti.
priden.gif

pa vseeno:
... v rodnem kraju rimokatoliške vere imajo atomskE bombE že več desetletij. In če so sprobali vsaj eno, so jih več kot korejci.
bonk.gif

V Vatikanu nihče ne umira od lakote, saj v predsedniški palači Kim Jong Ila po moje tudi nihče.
rolleyes-1.gif
Lahko pa se pozanimaš kako dobro živijo prebivalci nekaterih krščanskih dežel.
Prevzgojna taborišča? Vrtci, OŠ, SŠ, faksi... niso prevzgojni? Aja, taborišče. Poglej si film Jesus camp!
Okoli Vatikana ni žic in minskih polj, ker je to zelo nepraktično. Na žalost je okoli Vatikana Italija.

ne morem verjet, prisilil si me, da posledično zagovarjam korejskega diktatorja...
jezen.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zdaj si imel priložnost za "praznike" videti koliko živih žrtev je npr. sodelovalo pri namišljeni maškaradi križanja v Rimu.

Žive žrtve ideologije/religije, načrtno od malega vzgajane v laži, ki se jim govori kaj in kako morajo misliti ter delati in da ne smejo odstopati od cerkvenih zapovedi, ki so, to je vsakomur jasno, v današnjih časih izrazito nedemokratične in diskriminatorne.

To nima nobene zveze s človekom in njegovim verovanjem v Boga, ki je privatna zadeva.

Pri gornji zadevi gre za izrazito izkoriščanje krščanske vere za doseganje ideoloških ciljev.

Saj zato pa smo tudi Cerkev in njeno ideologijo ločili od države, a nam ločitev ni popolnoma uspela.

Snecer, ti si pa presenetljivo nastrojen proti neki religiji in "ideologiji" za človeka, ki je kot ateist s sakralnim neobremenjen.
shocked-1.gif
Zelo nenavadno. Obnašaš se, kot bi te katoliški stric posilil. Si kdaj razmislil o psihoterapiji? Da te malo sprosti.

Ker, če si že tako antiklerikalno razpoložen, potem se bori proti vsem verstvom in sektam, pa tudi proti vse ideologijam. Da boš dosleden. Ker, če se boš ves čas repenčil proti eni, bo izgledalo, kot da imaš samo nek nepomemben "personal agenda".

Pa komunistov in NOBjevcev tudi ne zagovarjaj, ker je komunizem tudi vera kot vsaka druga, le da je božanstvo nadomestil Človek, pa še to ne za dolgo. Saj vemo, kako hitro so se razvili kulti osebnosti.

Kar se žrtev RKC tiče, ki so bili za praznike v cerkvi, naj te pa to čisto nič ne briga. Tja so šli zaradi lastne odločitve in po svoji vesti. Tudi ti počni tako, v tuje privatno življenje se pa ne vtikaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Povej mi še za drugo tako vplivno ideologijo/religijo pri nas. Pa ne kako zgodovinsko.
Janševizem je že ena takšnih.
Zakaj omenjaš ateista? Nikjer ni bil zanikan Bog, pogovarjamo se o ideologiji, dotična ga zgolj zlorablja v svoji izvirni ideji = religija.
Pošten državljan RS se bori za vrednote in pravice naše države, ki so zapisane v Ustavi, kakor tudi za samostojno Slovenijo.
Nikjer nisem zagovarjal ne komunistov, ne podtikaj, vse zločine sem obsodil, človek je človek.
Seveda pa 27.04. praznujem in razumem kot boj proti uvedbi nemškega jezika v Mariboru.
Ne drži, da so bili verniki tam po lastni volji. Gre za ljudi, ki jim je razmišljanje že od malega vcepljano in so pri takšnih ritualih zaradi omenjene ideološke vzgoje.
In to ni privatno življenje, ker se zadeva zelo dotika javnega življenja, družbene ureditve v naši državi in imam vso pravico da na to opozorim in danes ni več potrebno, da si tiho, ampak da naj si verniki kot prvo pogledajo vozni park duhovščine in poskusijo razmisliti kaj plačajo in kaj jim je obljubljeno.
Ekskluziva posmrtnega življenja je res velik magnet, a ljudje lahko upravičeno dvomijo, da gre za resnično ponudbo.
Preberi še enkrat svoj predzadnji stavek...in se vprašaj ali smo ustanovili RS ali Rodezijo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nauči se brat, gre se za čaščenje kulta osebnosti.
priden.gif

pa vseeno:
... v rodnem kraju rimokatoliške vere imajo atomskE bombE že več desetletij. In če so sprobali vsaj eno, so jih več kot korejci.
bonk.gif

V Vatikanu nihče ne umira od lakote, saj v predsedniški palači Kim Jong Ila po moje tudi nihče.
rolleyes-1.gif
Lahko pa se pozanimaš kako dobro živijo prebivalci nekaterih krščanskih dežel.
Prevzgojna taborišča? Vrtci, OŠ, SŠ, faksi... niso prevzgojni? Aja, taborišče. Poglej si film Jesus camp!
Okoli Vatikana ni žic in minskih polj, ker je to zelo nepraktično. Na žalost je okoli Vatikana Italija.

ne morem verjet, prisilil si me, da posledično zagovarjam korejskega diktatorja...
jezen.gif

Od kdaj je pa Izrael/Palestina katoliška država?
shocked-1.gif

Glede ostalega, nazadnje, ko sem nazadnje bral ustavo RS, je bila v njej zapisana pravica do svobodne izbire veroizpovedi, kamor sodi tudi vzgoja otrok. Ko otroci postanejo polnoletni, imajo polno pravico (če komu ni do vere, običajno začne to že v SŠ), da se odločijo za ali proti veri. Kje je tu problem? Tudi otroci, vzgojeni v duhu ateizma, imajo kot polnoletni pravico, da se odločijo za tisto veroizpoved, ki njim paše, če jim pa nobena ne paše, še vedno lahko izberejo gnosticizem ali ateizem. Jih morda kdo inštitucionalizirano sili, da morajo izbrati katero od konkretnih religij? NE, kajne?

Zanimivo, da je tebi in tebi podobnim vedno RKC trn v peti. Zakaj? A ste kaj konkretnega prisiljeni prispevati, da se vas to tiče? A morda razen zvonjenja ob nemogočih urah na določenih lokacijah dotična religija tako vpliva na vaše življenje, da se morate na to nujno odzivati s histerijo in besom?

Zanimivo je, da slabosti (ki jih kar nekaj) posplošujete na celo cerkev, dobrih lastnosti pa niste pripravljeni priznati. Temu neodvisen opazovalec težko reče kritično razmišljanje. Če niste sposobni pretehtati plusov in minusov, je za vas relevantna ena lepa beseda, indoktriniranje. Tako ste indoktrinirani, da niste sposobni videti dobrega od slabega.

Zanimivo je še, da se od vernikov nihče ne vtika v vas in vaš življenjski stil, pa vendar se vi čutite poklicani, da se vtaknete v vse in vsakogar okoli vas, k ne živi po vaši volji. Spet vse skupaj sumljivo smrdi po indoktrinaciji. Žal. Čeprav se imate za prosvetljene.
bonk.gif

Nekoč so bile takele debate zabavne. Danes niso nič drugega kot duhamorne (saj si imel ta pridevnik pripravljen na jeziku zame, kajne?). Vedno znova in znova pogrevate iste stare bedarije, spremenilo se ni pa nič. Če že je treba pogrevati debato, si vsaj omislite nove argumente.

Primerjava med papežem in Kim Džong Ilom je pa v slabotnem poskusu ironije samo
bonk.gif
.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Tudi pravica do izkazovanja veroizpovedi in do zbiranja enako mislečih je zapisana v ustavi. Če bi bila indoktrinacija tako močna, kot trdiš ti, potem ne bi bilo vedno znova govora o tem, kako je cerkev v krizi in kako ji primanjkuje vernikov. V čem je torej problem?

Ko je pa govora o ideologije, ki jo ti ločuješ od religije, bi bilo pa zelo lepo, če bi pojasnil temeljna načela te ideologije. Nikakor nisi obsodil vseh zločinov. Cerkev se je za svoje opravičila, čeprav nekateri ves čas gonite, da premalo eksplicitno. Kakor koli, opravičila se je. Zakaj se nihče iz strani storilcev ne opraviči za poboje? In zakaj ti in tebi podobni tega ne zahtevate?

Glede dvomov o resnični ponudbi, vso pravico imaš dvomiti. Nimaš pa nobene pravice svojega mnenja vsiljevati vsem ostalim, to pa je natanko to, kar počneš. Lahko se pogovarjamo in diskutiramo o tem in onem, nimaš pa nobene pravice vernikov imenovati žrtve in ovce. To ni diskurz dialoga, to je diskurz monologa in vzvišenosti iz tvoje strani, do česar pa nimaš ne moralne ne kakršne koli druge pravice. Ko se boš spustil na zemljo in se pogovarjal z ostalimi kot enakovrednimi sogovorniki, takrat se bomo pa imeli o čem za pogovarjat. Temo morda jaz ali kdo drug posiljuje s svojo religijo? Te kdo naganja v cerkev? Če ne, od kod tebi pravica, da nas prepričuješ o prevari?

Samo toliko, v razmislek.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zanimivo je še, da se od vernikov nihče ne vtika v vas in vaš življenjski stil, pa vendar se vi čutite poklicani, da se vtaknete v vse in vsakogar okoli vas, k ne živi po vaši volji. Spet vse skupaj sumljivo smrdi po indoktrinaciji. Žal. Čeprav se imate za prosvetljene.
bonk.gif

Kdo se v koga (ne) vtika???
13.gif

Glej TV, glej okolico, glej družbo... Koliko se vate vtikajo ateisti, koliko muslimani..., pa koliko npr. katoliki? Pa lepo te prosim, no. A zdaj pa še čez RKC ne smemo nič rečt. Pa vidim da se je v vas vseh res komunistična doktrina vsadila, saj ste verniki še vedno najbolj ogorčeni če kdo kaj čez Cerkev reče.

Če bi imela RKC moč kot komunisti, da še uradno prepove vsako njeno kritiziranje, bi ga z veseljem uporabila!

Aja, saj res, saj to moč je pa imela, in to vse do leta 45´.
priden.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Daj no, kje pa se kdo vate vtika? Razen če si ti in tebi podobni mnenja, da verniki kot interesna skupnost nimajo pravice do uveljavljanja svojih interesov. Sori, pozabil si, da živimo v demokraciji.

Nikoli ti ne bom nič rekel, ko boš kritiziral cerkev z argumenti. Debata na ravni pavšalnih ocen in diskreditacij pa ni nobena debata, ker nasprotniku odvzema pravico do argumentov. Kako naj midva debatirava, če si v katerem koli trenutku pripravljen izstreliti oceno o verniku kot ovci? S tem mu avtomatično odvzameš enakovredni nivo v debati in ga ponižaš na nivo nebogljenčka. No, nekateri se s takim diskurzom ne strinjamo. In vsakič, ko bo potekala debata v taki obliki, bomo na to pač opozarjali, dokler ti in tebi podobni ne boste dojeli, da se na tak način z nami ne boste pogovarjali. Ker tudi mi vas, ki drgače mislite, ne ponižujemo.

To je vse. Ti kar imej svoje mnenje, pa povej ga tudi. Ampak, ko ga boš povedal, ga še argumentiraj in za argumenti stoj. Zmerjati in poniževati se pač ne pustimo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Pa še to: vidim, da večini ljudi tu gor koncept ločitve vere od države ni najbolj jasen. Ta ločitev NE pomeni, da cerkev ali katera koli religija v družbi nima pravice do besede. Ravno obratno, vsaka interesna skupina ima pravico do izražanja svojega mnenja, na ravni dialoga. Nobena skupina nima pravice vsiljevati svojega mnenja drugim skupinam.

Ločitev dejansko pomeni, da SE DRŽAVA NE SME VTIKATI V RELIGIJO, dokler poteka vse v skladu z državnimi zakoni. Torej, država nima pravice do izražanja svojega mnenja ob imenovanju škofov, patriarhov, rabinov itd.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Po moje si enemu drugemu hotel odgovorit.
Jaz nikogar ne zmerjam, ne žalim, vsak ima pravico do izbire. Meni je smešno samo to, da so vedno najbolj proti zagovorniki druge strani, ki je povsem ista. Zmerja drugo stran, sam je pa isti.
Tu imam v mislih vse zagovornike komunistov, katolikov, muslimanov, honda fahrerje, BMW driverje...

In jaz tudi nisem zagovornik komunistov kot me radi popredalčkate. Trenutno se samo kregam s pripadniki ki v njem vidijo največje zlo in se čutijo opeharjene ker so Tita včasih častili, pa vendar danes niso nič drugačni. Ti so ovce. Vedno rabijo nekoga da se mu klanjajo in mu mahajo. Danes so popularni papež, kraljica, bush, sedaj obama...
Jaz danes v komunizmu ne vidim več nobene nevarnosti, ker ga ni več, vidim pa nevarnost v raznih gospodarskih neoliberalcih al kaj so že, kapitalizmu in tudi RKC, ki ima najstarejše izkušnje v obladovanju oblasti. In njen vpliv zopet postaja vedno močnejši. Res da je manj vernikov, se pa da vplivat dandanes na razne možne načine.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:

Ne vem no, v svetem pismu, kot se imenuje za katolike edina prava knjiga, drugih lokacij sploh ni omenjenih.
confused-1.gif

Čak no, jo bom še enkrat prebral, morda pa piše noter kaj od Vatikana al pa vsaj Italije...

Zanimivo, da je Vatikan, ki se nikamor ne vtika, ravno danes močno obsodil izjavo Ahmadinedžada, ker je ta izjavil, da je Izrael zločinska in rasistična država.
confused-1.gif
Kolikor te poznam, tej izjavi tudi ti ne oporekaš. Res da ni najbolj diplomatska, pa saj tudi ni diplomatsko da označiš Iran, Korejo... za osi zla. Dvojna merila?

Se opravičujem za malo OFF.
redface-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Kot sem že prej omenil, meni je debata v obliki dialoga, ki nasprotniku dopušča lastno mnenje, čeprav se s tem mnenjem ne strinjamo nujno, prava stvar. Zmerjanja ne maram na nobeni strani, ne pri titoljubcih ne pri titomržcih. Je pa dejstvo, da je nekoliko bebavo, da smo nekoč odstranili njegovo ime iz ljubljanskih ulic, danes ga pa tja vračamo. Ne razumem te titonostalgije, ker takrat razen nekakšne družbene kohezije (vsi smo se čutili povezani v občutku disidentstva ob pljuvanju oblasti
evil.gif
) ni bilo veliko pozitivnega. Zdravstvo je bilo na nivoju, ampak je ob gospodarskem crkovanju od začetka 80. začelo tudi to crkovati.

Komunizem bo nenevaren le toliko časa, dokler se bomo spomnili naukov iz prvega komunističnega obdobja. Ko bomo na to pozabili, bo tako kot pri nacionalsocializmu hitro spet kdo prišel do ideje obujanja starih vzorcev in idealov. Zato je potrebno, da se tega ves čas zavedamo, da na zgodovino ne pozabimo. Seveda isto velja za cerkev in ostale cerkve vseh oblik. Ker je Evropa obdobje fanatične cerkve dala čez v 13. stoletju, vemo, kako ta način razmišljanja funkcionira, zato tudi vemo, kaj lahko pričakujemo od islamskega radikalizma, ki je razvojno ravno v taki fazi kot katolištvo oz. krščanstvo 700-800 let nazaj.

RKC se pomoje danes ni treba bati zaradi ene stvari, in to je civilne družbe. Ker ji civilna družba intenzivno in aktivno gleda pod prste, nikoli več ne bo imela takega vpliva kot nekoč. Ker pač ni več dežurna moralna inštanca nad vsemi ostalimi, ampak je le še enakovreden del družbe.

Realno nevarnost jaz vidim drugje: v vzponu partijskega kapitalizma Kitajske in kastnega kapitalizma Indije. Ker so tam družbena razmerja tako (s strani oblasti) genialno vzdrževana, da bojo človekove pravice še dolgo časa omejevane. Dokler pa bojo slednje omejevane, bo mogoč nezadržni razcvet kapitalizma brez družbene odgovornosti, posledično bojo tudi velike posledice na naravnih virih. In to bo spet nekoč vodilo v preobrazbo družbenega sistema.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:

Ne vem no, v svetem pismu, kot se imenuje za katolike edina prava knjiga, drugih lokacij sploh ni omenjenih.
confused-1.gif

Čak no, jo bom še enkrat prebral, morda pa piše noter kaj od Vatikana al pa vsaj Italije...

Zanimivo, da je Vatikan, ki se nikamor ne vtika, ravno danes močno obsodil izjavo Ahmadinedžada, ker je ta izjavil, da je Izrael zločinska in rasistična država.
confused-1.gif
Kolikor te poznam, tej izjavi tudi ti ne oporekaš. Res da ni najbolj diplomatska, pa saj tudi ni diplomatsko da označiš Iran, Korejo... za osi zla. Dvojna merila?

Se opravičujem za malo OFF.
redface-1.gif

Ne razumem, čemu ne oporekam. Če je Vatikan nekaj rekel, ne pomeni, da se z njim nujno strinjam. Saj imam svojo glavo. Seveda pa Vatikan kot suverena država ima pravico do izražanja svojega mnenja.

Izrael še vedno ni katoliška država. Čeprav je tam zibelka krščanstva.

Res sem mnenja, da je Izrael močno rasistična in zločinska država. S tem, kar so počeli v Gazi, se nikakor ne morem strinjati. Po drugi strani pa so za stanje v Palestini močno odgovorni tudi sosednji arabski narodi. Prav tako je ne vidim razloga za etiketiranje Irana z osjo zla. Svetovna politika ima res dvojna merila, ker po eni strani dovoljujejo ZDA neomajno podporo Izraelu v vseh možnih oblikah, Iranu pa ne razvoja jedrske tehnologije, ki bi jo lahko uporabljali za miroljubne namene. Res pa je tudi, da Iran kot verska država ni ravno stabilen. Ampak do neke mere bi isti argument lahko uporabili tudi za Izrael.
rolleyes-1.gif

Kot kaže, me vseeno slabo poznaš.
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Se kar strinjam.
Tudi jaz vem, da je islam ponekod na stopnji srednjega veka.

Pa še nekaj v razmislek:
Zamisli si, da bi imel islam tak vpliv danes v sloveniji kot ga ima RKC in ti ne bi bil musliman, se ti mogoče vendarle ne bi bal, da bi se zgodil kak slab scenarij??? Bi še vedno dejal da ne čutiš vpliva nase in da te nihče nikamor ne sili? Nekateri so šli pokonci z mislijo na šeriatsko pravo že samo zaradi ene džamije.
17758-icon_confused.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne, te kar v redu poznam. Samo zadnjič sem te zamešal z nekim rajkotom000 al kaj je že.

Kar se tiče oporekanja. Rekel sem, da verjetno ne oporekaš izjavi Iranca. Sem tako zakompliciral stavek, da si me napačno razumel.
grin1.gif