Glasba za poroko

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
evil.gif

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Jej fantje, ne ženim se jaz. Ne še! Opa. Samo rabim pa res musko, ker se prijateljica ženi in za takrat ko ansambel ne bo igral bi dali en lep cd gor. Kako lepo plesno glasbo. Pa slovensko domačo. Malo predlogov...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz
Ko se bom jaz ženla, bo itaq Mile Kitiæ pel.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Rammstein - Du hast

https://www.youtube.com/watch?v=Mm2eT-sTVys

Du
du hast
du hast mich
du hast mich gefragt
du hast mich gefragt, und ich hab nichts gesagt
Willst du bis der Tod euch scheidet
treu ihr sein für alle Tage
NEIN
Willst du bis zum Tod, der scheide
sie lieben auch in schlechten Tagen
NEIN

To bo na moji ohceti igralo.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Hazler pravi:
Jej fantje, ne ženim se jaz. Ne še! Opa. Samo rabim pa res musko, ker se prijateljica ženi in za takrat ko ansambel ne bo igral bi dali en lep cd gor. Kako lepo plesno glasbo. Pa slovensko domačo. Malo predlogov...

Mislim, saj sto ljudi sto čudi, ampak pleše se na puno, ko ansamber igra.
Ko ne igra, razen mularije ponavadi ni ravno orto plesalcev (tudi svatje rabijo wc, alko, hrano, si malo ušesa spočit...).
Za mularijo pa kaka Romana Kranjčan rula.
cheer.gif

(prevod - malo razloži, kako ste si to "vmes" zamislili, ker drugače res težko pomagamo...
wink-1.gif
)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sestra je pri poroki ''zahtevala'', da se vmes vrti to, kar onadva rada poslušata: U2, INXS, Siddharta, Aerosmith... Sej ko ansambel ne igra tak ne rabi bit neka plesna glasba, ker takrat ljudje jejo, pijejo, se pogovarjajo itd.

Mimogrede - ansambel pa je dobil ukaz, da lahko zaigrajo 3 narodnozabavne v celi noči, ostalo razne zabavne, rokerske... Itak noben od sorodnikov ne posluša narodnozabavne, še pijani ne
tongue-1.gif

nix

Pripravnik
8. maj 2008
40
0
6
evo en posnetek iz poroke...

drugace pa priporocam ta band, za to zabavo

lustni fantje, sploh ne zgledajo tak, ko da bi igrali tako kvaliteto
evil.gif

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
ksz

pa sej to ne morš vrjet...
uf-1.gif

pridm po dolgm času na forum in najdm temo k sm jo mislna sama odpret...
in kaj najdm?
niti enga pametnega odg.
tko da vsaj vem, da tle ne bom nič koristnega zvedla
bonk.gif

Tok da še jst vprašam (čeprav najbrš nima smisla): Pozna kdo kak dobr (vsebinsko in plesno) komad za na poroko? Rada bi namreč nardila en mp3 CD.

Hvala...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja kaj pa pričakuješ, da bomo napisali
confused-1.gif
Glasba za poroko ne obstaja (razen onega komada, ko stopata k oltarju). Vse je odvisno od tega, kaj svatje poslušajo (kot sem napisal prej na sestrini poroki ni bilo narodnozabavne, ker je nihče ne posluša), v kakšnem stilu je poroka - ''domača'', v kakšnem bolj finem ambientu, kakšna je tema poroke... Ali igra ansambel in bi vrteli CD samo v pavzi, ali ansambla sploh ne bo, kaj bo ansambel igral (da posnameš na CD tisto, kar ansambel ne igra)... Ali so svatje mlajši, starejši, so za čago ali bodo večinoma sedeli...

Ti vprašaj svate (predvsem pa mladoporočenca) kaj bi radi poslušali, ne pa da se vrti goveja župca zato ker je takšna tradicija
tongue-1.gif

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
Hvala za odg.
Sej vsekakor je važnih velik meril po katerih zbirat glasbo
wink-1.gif

želela sem pač dobit kak predlog, če pač veste naslove in izvajalce pesmi, ki se jih navadno vrti na porokah... kar se da v recmo radijske čestitke, kaj se vrti na porokah, katere pesmi ansambli igrajo... tradicionalne npr. narodnozabavne in zabavne, slovenske in tuje...

sej velik pesmi poznam, sam bi rada da me še kdo na kako spomne...
npr ena takšna je Pepel in kri- Dan ljubezni al pa recmo Natalija Verboten- Dva zlata prstana, al pa Simona Weiss- S srečo posujte pot, Don Juan- zdaj pa pojdem po dekle,...

Sej nekej jih poznam, velik je takih k recmo ne poznam izvajalca al pa se ga ne spomnem, zato bi rabla vašo pomoč

brez zamere
roza.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ajaaa, rada bi skladbe s poročnim besedilom. Tega ti lahko dam še in še več. Danes sem vrtel poročne čestitke in so bili tile komadi:

zreska pomlad - porocni zvonovi
ptujskih 5 - porocni valcek
simona weiss - tisoc zelja
natalija verboten - dva zlata prtana
mladi dolenjci - nevesta, le jemlji slovo
ansambel stopar - beli pajcolan

Pač komadi za domači folk...