...se strinjam, ker ob 50% popustu zelo naraste skupina, ki naenkrat postane kupno sposobna (beri prihranki in kredit) in s tem nisi naredil nič...Nič se ne bo veliko pocenilo. Malo že, dosti pa zagotovo ne. 50%? You wish...
...se strinjam, ker ob 50% popustu zelo naraste skupina, ki naenkrat postane kupno sposobna (beri prihranki in kredit) in s tem nisi naredil nič...Nič se ne bo veliko pocenilo. Malo že, dosti pa zagotovo ne. 50%? You wish...
Hotl so pa ?Sem bil na enem ogledu v Crikvenici. Nemec ponudil 3k€/m2. Lol.
V naših krajih se je tudi prodaja bistveno zmanjšala in prodajalci kličejo kupce. Vem za konkreten primer hiše, kjer je šla cena dol za 10% na začetno oglaševano izpred meseca dni, pa še vedno ni kupca. Par mesecev nazaj so se pa stanovanja prodala po višji ceni od oglaševane, ker so se kupci stepli za njih.Kdo že opaža kakšen padec cen?
Kolikor jaz spremljam so cene obstale in imam občutek, da jih agencije umetno držijo v višavah.
V naših krajih se je tudi prodaja bistveno zmanjšala in prodajalci kličejo kupce. Vem za konkreten primer hiše, kjer je šla cena dol za 10% na začetno oglaševano izpred meseca dni, pa še vedno ni kupca. Par mesecev nazaj so se pa stanovanja prodala po višji ceni od oglaševane, ker so se kupci stepli za njih.
Zavarovanje za avto stane vec kot za hiso. Pa se bihce ne pritozuje.Zato so nepremicnine obicajno zavarovane.
Ogromna večina ljudi se obnaša racionalno, ker se tega žal niso nikoli naučili. Nekaj jih je pustil na cedilu izobraževalni sistem, nekaj pa lastna lahkomiselnost ("pamet"). Šparaj živce, težko boš kaj spremenil...Jaz ne razumem da si ljudje ne zavarujejo hiše/stanovanja, glede na to da nam je nepremičnina večini največji del premoženja. Ja, nimam za zavarovanje. A za novo nepremičnino pa bo ko bo prišlo do pizdarije?