GENOCID nad KRISTJANI

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Za Slovence, ki so bili 100 let nazaj kanonfuter za Habsburžane te pa boli qrac, ka li?

Verjetno zato ker so tega kurca beatificirali...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Njemu na splošno dol visi za vse ljudi. Edino to ga zanima, če je bil kdaj kje skrivljen kakšen las kakemu kristjanu.
Jebat ga, pač poden od človeka. Pravi kristjan
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.743
11.021
113
Pa to se res zamisliš ob branju, ker ne veš, če misli resno ali podjebava. Nisem mislil, da je danes v sloveniji možno srečat človeka v starosti 30-50 let, ki bi bil tak fanatik. To se mi zdi strašno v bistvu je isti kot so oni drugi. Ne vem, ne bi upal bit zraven, ko bi en tak človek vzel crystal meth in imel nož v roki
evil.gif

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Njemu na splošno dol visi za vse ljudi. Edino to ga zanima, če je bil kdaj kje skrivljen kakšen las kakemu kristjanu.
Jebat ga, pač poden od človeka. Pravi kristjan
evil.gif

467716-post_slo.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pa to se res zamisliš ob branju, ker ne veš, če misli resno ali podjebava. Nisem mislil, da je danes v sloveniji možno srečat človeka v starosti 30-50 let, ki bi bil tak fanatik. To se mi zdi strašno v bistvu je isti kot so oni drugi. Ne vem, ne bi upal bit zraven, ko bi en tak človek vzel crystal meth in imel nož v roki
evil.gif

Takole se pač lepo vidi, da je ves tisti bullshit o odpuščanju in miroljublju samo to.. bullshit. Bolj se delajo verne, bolj pokvarjeni so po mojem mnenju.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.006
6.232
113
blizu močvirne prestolnice
Zadnji štirje ste se lepo pokazali kot troli, samo da se tolče po kristjanih. Tako kot so delali pred 100 leti tako delajo mohamedanci tudi danes.Kar poglejte si sestavo prebivalstva v Iraku, Siriji, Libanonu, turčiji, palestini in Egiptu.Povsod se je v zadnjih letih nenormalno zmanjšalo število kristjanov, pa ne zaradi prestopov temveč izključno zaradi nasilja nad njimi. Poglejte kaj delajo v Indiji in Pakistanu, v Nigeriji in še in še se najde, ampak ne za to je kriv Zahod nikoli mohamedanci.
Ste zanimivi, v Srebrenici je fasalo večinoma vojakov tam okol 7000, v turčiji pa so moške poklali ali obesili, ženske posiljevali ženske in otroke pa predvsem shirali, ampak to je za vas vse OK in vredno odpuščanja.
Sem že 100X napisal, pa bom še enkrat, prav zaradi takih kot ste vi bo Evropa fasala, ne zaradi kristjanov in prvi boste vi na vrsti za suženjstvo oziroma pokol ali pa tako kot je že numy napisal se bo spreobrnil. Zanimivo, tukaj lahko piše proti kristjaom kar mu paše, pa nima posledic, takrat pa bo tiho kot cucek, no ja očitno prav to rabite!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pri muslimanih trikrat izjaviš, da je Alah bog in Mohamed njegov prerok, pa te pustijo pri miru.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Pri kristjanih ni potrebno nič reči in te pustijo pri miru.
Islam v sedanji obliki ni združljiv v 21 stoletjem in nič ne kaže, da se jim bliža kaka "reformacija".
Kot če bi se zraven tebe naselili neandertalci v lepi obleki, jim nič ne pomaga.

Tvoj point ?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Pri kristjanih ni potrebno nič reči in te pustijo pri miru.
Pri nas res. Marsikje pa ni glih tako. Ponekod(ja tudi predeli ZDA) moras biti jasno opredeljen glede vere, drugače te vsi po vrsti jebejo v mozak. Po J Ameriki in Afriki lahko pa tudi fašeš kaj svinca.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sem ja, naj bi mučila in ubila moža, kar pa je težko verjeti, saj njihova sodišča ne dajo kaj dosti na žensko besedo!

Se mi je zdelo, da ali nisi prebral, ali pa nisi razumel...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.006
6.232
113
blizu močvirne prestolnice
Ja površno sem prebral, ubila naj bi moževo 7 letno hčerko ampak zaradi tega se ne ubija na cesti, še vedno pa pravim da je vprašanje če je to res storila.