Mam od Aprila Geni.Ne grem več od njih.Od kar sem pri njih...imam položnico fuuul nižjo.In enako vse uporabljam, kot sem prej pr prejšnjem dobavitelju električne energije.Zelo zadovoljen z njimi@CLIO
Prav na Petrol sem šel/ostal.
Sem gledal ta Gen-I pa imajo neke pavšale pri obračunih, nejasen cenik, pa bahanje kolk ljudi so nasrali, ... Ne hvala.
Spet en kreten več...Sej ne morem vrjet...kaj ta zemlja nosi...Kozlam na prazn želodec...Js sem bral, da Miele aparati ful slabo delajo z GENi elektriko, ker je slabše kakovosti.
Kot bi kupil novega mercedesa in ga tankal s kurilcem.Js sem bral, da Miele aparati ful slabo delajo z GENi elektriko, ker je slabše kakovosti.
Kr orng se kresni po buči...in vsi ostali...Kot bi kupil novega mercedesa in ga tankal s kurilcem.
Kr orng se kresni po buči...in vsi ostali...
In da bog da...da vam ta moment...požge vse aparate doma od prvega do zadnjega.Sam zato vam privoščim,ker se norca delate...
In če vam bo crknu...boste vedl...zakaj vam ga je nesl...
Tema od štroma...vi pa Miele omenjate...Bolani ste vsi po vprek...u tri...p...ma.ene ...
Miele Lower ti že veš, ko Milkota preplačuješ krepko....... a uporabljaš vsaj zeleno energijo, ker sicer se Milkotu drastično skrajša življenska doba .....
To usr...o menjavo izvaja SODO. Zamerim jim, da te zvarnejo brez oblazložitve. Tudi po ponovnem izpolnjevanju se to ponavlja. Nihče ti nikoli ne pove kje si storil napako. Nato sledi klicarjenje najprej na npr. Geni, Petrol, ... oni ne vedo o tem nič. Šele nato kličeš na SODO, kjer sprva tudi nič ne vedo. Končno le izveš, da si si sam kriv, ker nisi pravilno izpolnil zahtevka (pa so vpisani vsi podatki in na pravilen način, ki so že praktično od vsega začetka njim znani) in končno si rečeš: ne bom prestopal.Podpora pri gen-jih pa je res slaba. Sem moral menjatati lastnika in placnika prikljucka. Traja ze 2 meseca in 6x sem poslal soglasje - na vsakem je bilo nekaj narobe, ceprav sem po njihovem navodilu poslal vse podatke na njihov mail in so vlogo dehansko izponjevali oni. Res nimam dobre besede za njih
tako je na črni premog iz porenja!!! to je potem to.E.ON Energy Infrastructure Solutions (EIS)
Z nami industrije in mesta postajajo podnebno nevtralnewww.e-on.si
Če je že nemec v Hiši še more Nemški štrom bit