Imaš vezavo? In kaj pomeni praktično enako?No ja, nevem če je to res. Nazadnje sem gledal cene konec aprila. Energetika Ljubljana je imela za ET ceno praktično enako kot GEN-I, s tem, da eneregetika ne zaračunava administrativnega dodatka, tako, da me položnica ob isti porabi mesečno pride 2,40€ ceneje.
Maš prov, ker imam pri njih še plin je razlika v ceni med geni in energetiko samo 0,00001€. Po rednem ceniku pa ta razlika naraste na 0,00201€, kar bi pri moji porabi na mesec naneslo nekje 40 centov razlike. Še vedno 2€ ceneje na račun tega, de pri energetiki ne plačujem fiksnega dodatka za administrativne stroške. Tudi če bi se pri geniju naročil na elektronski račun, bi bila razlika še vedno v prid energetiki za cca 80 centov. Ni veliko, neki pa je. Se pa slika obrne pri nekom, ki ima visoko porabo električne energije (večje družine,...)Imaš vezavo? In kaj pomeni praktično enako?
Proti akciji 10 let ni tako ugodno.imajo samo toplotne črpalke, za tiste, ki jim to kaj prav pride...
Evo,sm že dobil prvi račun od GENI,za mesec April.Obdobje od 1.4-30.4.Znesek 25,24 eur.Pr Involti imel vsak mesec od 50-57 eur.Tak,da mi ni nič jasno.A je to zato tak nizek račun.Ker imajo to akcijo -15%?
Spoštovani, naslednji mesec bo naokoli eno leto od pričetka vaših akcijskih cen za električno energijo. Ker se vaš cenik izteka, vas vabimo na spletno stran www.pocenielektrika.si, kjer lahko spremljate aktualne ponudbe in si tako zagotovite ugodne cene še naprej. Poceni elektrika letos praznuje svoje prvo desetletje, katero brez vas ne bi bilo tako uspešno. Od samega začetka stremimo k ponudbi najugodnejših cen električne energije v Sloveniji in trudili se bomo še naprej. Za naše zveste odjemalce smo v preteklem letu pripravili osem akcijskih ponudb, pripravljali jih bomo tudi v prihodnje. |