V sporocilu #592 vceraj ob 18:11 pises o 1 €, jaz sem ti odgovoril s sporocilom #593. Danes ob 6:00 pa spremenis vcerajsnje sporocilo #592 in 1€ nadomestis s 0,61€ .Alles klar Herr Kommissar.Ti si res tak glup ali se delaš? Po novem zaračunavajo dodatne stroške ... natančno preberi priponko ...
Koliko imaš dela pri petrolu s tem koriščenjem točk? Pri GEN-i me moti ta postopek podaljševanja akcij. Prej je bilo celo dovolj, da si mail napisal, da se želiš vključiti v novo akcijo, sedaj pošlješ mail, potem ti čez par dni pošljejo novo pogodbo, katero moraš potem elektronsko podpisati. Če seveda ne slediš redno zadevi in pozabiš podaljšati akcijo, pa te udarijo s tarifo, ki je dražja od vseh najdražjih ponudb. Za par mesecev "zaspiš" pa si jim ves prihranek nazaj dal.Pri rdečem Petrolu
Sicer se ne strinjam vedno z njihovo "politiko",ampak gorivo moram nekje kupiti, potem pa za pike imam raje cenejšo elektriko kot pa kozarce talarjev in kufre.
Letos januarja sklenil preko telefona akcijo ZIMA 2019. Uporabnik ze neprekinjeno 11 let. LpKoliko imaš dela pri petrolu s tem koriščenjem točk? Pri GEN-i me moti ta postopek podaljševanja akcij. Prej je bilo celo dovolj, da si mail napisal, da se želiš vključiti v novo akcijo, sedaj pošlješ mail, potem ti čez par dni pošljejo novo pogodbo, katero moraš potem elektronsko podpisati. Če seveda ne slediš redno zadevi in pozabiš podaljšati akcijo, pa te udarijo s tarifo, ki je dražja od vseh najdražjih ponudb. Za par mesecev "zaspiš" pa si jim ves prihranek nazaj dal.
Vse sem uredil po telefonu. Pošljejo ti mail, kjer samo klikneš za potrditev in to velja za podpis. Za obe akciji sem pa napravil izračun. Pri moji porabi imam pri akciji brez plus in upoštevanjem obračunskih stroškov, še vedno nekaj evrov prihranka.Za obveščanje o novih akcijah pa imamo Alter.Koliko imaš dela pri petrolu s tem koriščenjem točk? Pri GEN-i me moti ta postopek podaljševanja akcij. Prej je bilo celo dovolj, da si mail napisal, da se želiš vključiti v novo akcijo, sedaj pošlješ mail, potem ti čez par dni pošljejo novo pogodbo, katero moraš potem elektronsko podpisati. Če seveda ne slediš redno zadevi in pozabiš podaljšati akcijo, pa te udarijo s tarifo, ki je dražja od vseh najdražjih ponudb. Za par mesecev "zaspiš" pa si jim ves prihranek nazaj dal.
Kolikor vem to ni odvisno od ponudnika, ampak od distributerja.ali kdo od ponudnikov ponuja dostop do podatkov na obstoječem števcu, ali dodatni-svoj števec ?
Vem da elektro primorska kjer je možnost avtomatsko po porabi obračuna porabo. Tudi če je gen i dobavitelj
V okolici Ljubljane pa smo lahko hvaležni če smo nekaj mesecev zaporedoma brez prekinitev, ker še vse po luftu gre, navadni števci v hišah innic je kaže da bi prišli do kake posodobitve na njihove stroske. Če bi šel delat SE, so ta strošek (Jurja do dveh) prevalilo na mene