Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Evo, včeraj dobil Spikerja, ki sem ga naročil preko spleta.
Prvi vtis je ta, da je meni identičen kot od Schwarzkopfa got2be - glue (rumeni). Mogoče je boljši le v tem, ker ne zlepi tako fejst las kot got2be. Je pa res, da ne vem če je vreden 7 eur več.
Priporočam Hair gel Spiker kot ostali, naročil sem ga preko e-baya. Poštnino imaš zastonj do slovenske carine pol morš pa neki se za carino dat drgac pa top gel za use stare mlade, goste tanke lase use res supr gel priporočam usem + dolgo časa zdrži na tebi in tudi v tubi
Če iščeš res nekaj posebnega za svoje lase, potem priporočam http://www.senti.si/izdelek-kategorija/oblikovanje-las/
Znamka je AFFINAGE in so novi na našem tržišču. V tujini so pa ful znani, ploh na fashion week-ih pa teh scenah. Jst uporabljam njihovo Control Freak kremo za lase in je top shyet
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.