Gel/vosek/krema/whatever za lase

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Tudi jaz sem danes narocil s te spletne strani Joico spikerja, da probam to čudo
wink-1.gif

Btw, kako dolgo si čakal nanj?

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Tudi jaz sem danes narocil s te spletne strani Joico spikerja, da probam to čudo
wink-1.gif

Btw, kako dolgo si čakal nanj?
4-6 delovnih dni, skoraj vse pošiljke iz UK pridejo v tem času.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Jst pa uporabljam Joico I-C-E Erratic, do sedaj sem ga kupoval pri frizerju, nazadnje sem ga naročil na eBayu za manj kot pol naše cene. Se mi zdi, da je original (zgleda vse isto, funkcionira isto,...), edino naročit je potrebno mal prej preden zmanjka, ker včasih traja da dobiš.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Potem pa Molder od Joico-ta. Ali pa tistega rdečega Erratic.

Ice Spiker najmočnejši, Molder bolj švoh, Erratic še bolj švoh. Meni je bil Erratic najboljši za mojo frizuro.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
A vama erratic ni nič mastil las? Sem probal že vse živo od voskov tudi najbolj hvaljeni Fiber American Crew, pa mi vse zdrži največ od jutra do popoldneva, zvečer je že treba obvezno prat... Zaenkrat nisem našel boljšega kot Mohawk in Spiker, ki je uporaben kot wet look ali dry look, upogljivi lasje.
Tigi Mohawk gel, še kar naraven videz las, nič ne masti, 2-3 dni drži frizura, zabetonira pa tako da bi lahko z lasmi spucal ostanke zapečene hrane :D

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Potem pa Molder od Joico-ta. Ali pa tistega rdečega Erratic.

Ice Spiker najmočnejši, Molder bolj švoh, Erratic še bolj švoh. Meni je bil Erratic najboljši za mojo frizuro.

Tale Molder, kaj naredi iz glave? So lasje trdi? Iščem nekaj, da mi drži normalno pa da se ne porežem na lastni glavi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Las ne naredi trdih, naredi jih take zdrave, "sijoče"...lase pa lahko upravljaš po želji. Natreš med prsti malo molderja, dobro razmažeš po rokah, pa potem čez celo lasišče.

Meni je bil Erratic kul, ker je naredil lase bolj goste. Pa ni prešvoh za klasične frizure.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem nabavljal v frizerskem salonu Joico Center v BTC Hala A.

(tud zelo priporočam ta frizerski salon. Ponudijo kavo, masažni stol pri pranju las, masaža lasišča v ceni, odlično strižejo itd... Moško striženje cca 17 EUR).

Cena tega Molderja ipd... pozabil, cca 13-17 EUR?

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ko sem ga prvič uporabil, ga nisem nehal uporabljat kakih 6 let, dokler se nisem zabril. Najprej Molder, potem prešaltal na Erratic, ker naredi lase gostejše.

Glede na to, da sem imel študentski proračun in sem vseeno kupoval to, se je zgleda splačalo.
grin1.gif
Pa dost dolgo sem ga imel.

Prvič sem ga pa dobil pri frizerju, po striženju mi je dal to gor in sem bil tok navdušen, da sem šel drug dan nazaj in kupil zadevo.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Aj važi, grem v v PTC Diamant, vidim, da ga imajo tudi tam. Grem nabavt. Če ni dober, ga boš na svoji zabriti glavi uporabljal.
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
k*rbe jedne vete za to že 10 let pa nikol noben nič omeno, jaz pa sprobal tisoč različnih, od problemov s prhljajem pa do tega da mi niso pomagali ker mam res goste lase nisem odkril nič pametnega
tongue-1.gif

fuj mate!
grin1.gif