Gejm ouvr ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
... again ... sam, tokrat, malce drugače. leta naredijo svoje, človek odraste, si nabere izkušnje, ne samo skozi ljubezen, temveč skozi celotno življenje, ki mu potem seveda pomagajo ...

ne zastopim žensk, pa da se ubiješ, da jih ne. karkoli narediš, ni okej. si preveč prijazen, te pokopljejo, si prasec, te pokopljejo, si goodguy ... the same. vse je narobe, če se jim premal posvečaš, vse narobe, če preveč ... še bolj narobe, če se jim posvečaš ravno prav - aha, zakaj si pa danes tok pozorn, a? kaj maš za bregom ... faaaaak ...

včasih se vprašam, zakaj se je treba tok ukvarjat s tem ženskam, pa nekak ne pridem do pametnega zaklučka. ampak se pa še kar ukvarjamo z njimi ...
bonk.gif

kar se tiče prebolevanj in ostalega sranja ... you just have to move on. pač te je dama nogirala. her loss. ampak butast se mi zdi zdej neki novega iskat, pa vse jovo na novo, pa na novo vse postavljat in podobno. trenutno se mi zdi, da bi bil še najbolj srečen, če bi bil cel lajf lepo sam ... vsaj ni treba skoz neki gledat, kva bo kdo kej komentiral, pa se prilagajat, pa gledat, da ni užaljenosti, pa prepiranja, ker je pač glih fuzbal, k je pa en res lep romantičen film na TV-ju ... kt da se ga ne da it z neta snet ...

skratka ... odpiram debato, kako žensko čimhitreje dejansko znogirat. ko ona znogira tebe. itak pričakuje, da jo boš klical, pa jo prosjačil, pa obljubljal, da se boš spremenil in podobno ... ampak - nope, not this time ... if it's over, it's over. sama se je tko odločla.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Dobrodošel v klubu......

Jaz si na začetku tudi lase pipal kaki te naj bom........ni jim pasalo če si badguy, pol če si bil preveč dober jih je tudi motlo.......ze pa me boli kita.....

Ni neke taktike....najbolše ignor zaj pa pol naprej živet, hobije si poiskat oz čimbol zapolnit in popestrit vsak dan posebaj.......

Samo kak si toti stavek zadni odločno pa trdilno pisal v stilu "nikol več nazaj, k njej saj je sama tak htela" al nekak v tem smislu......taki ponavadi najprej nazaj odjokajo
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

ne zastopim žensk, pa da se ubiješ, da jih ne. karkoli narediš, ni okej. si preveč prijazen, te pokopljejo, si prasec, te pokopljejo, si goodguy ... the same. vse je narobe, če se jim premal posvečaš, vse narobe, če preveč ... še bolj narobe, če se jim posvečaš ravno prav - aha, zakaj si pa danes tok pozorn, a? kaj maš za bregom ... faaaaak ...

Iz izkušenj ti povem ko se ti začnejo dogajat take stvari je čas da greš....no mather what will happen after!

Žal.......boš mogu postavljat na novo ( ko ti to pač bo ) pa če si to želiš al pa ne
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pha, glej ... trenutno je tako. kam te pripelje življenje, nikoli ne veš. poleg tega sem se naučil tudi, da nikoli ne reci nikoli. če samo pogledam svoj lajf, hotel sem iti na srednjo šolo na fotografijo, pa zaradi takrat res konkretnih zahtev in pomanjkanja volje nisem šel. in rekel, grem pa na veterino in po parih letih veterine rekel, da NIKOLI ne bom delal drugega. poglej me zdaj - fotograf, pa bog ne daj, da grem nazaj za kravjo rit.
grin1.gif

po prejšnji bivši sem tudi rekel, never ever blond again ... kaj sem naredil? blondino si ujel ...

jebica je to s tem ženskam ... problem je v tem, k si rečeš, dost jih mam in ravno pride ena in te obrne na glavo, tud z njo je bilo tako ... in pol spet, se navadiš na življenje v dvoje, bum, pa ti ga spet obrne na glavo ... pa jebo mast, si mislm, pa kaj mi je treba tega!? najbolj pustit na miru, pa je lajf miren in brez burnih pretresov.
grin1.gif

kar se tiče novih ... kva pa vem ... ne mika me, sploh ... mal se mi je zagraužal cel ta zveza stuff ... mam svoj job, marsikater bi ubijal za to, da dela nekaj, kar ga veseli - jaz vsako jutro grem na šiht in se mi sploh ne zdi, da grem na šiht ...

jebat ga ... tako je življenje ...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
... mam svoj job, marsikater bi ubijal za to, da dela nekaj, kar ga veseli - jaz vsako jutro grem na šiht in se mi sploh ne zdi, da grem na šiht ...

In zakaj potem med šihtom misliš na bedarije (Blondinko/ke)
sprasujem se.gif

Nismo ti krivi če zarad sufferja rineš v zveze zato da sam seb dokazuješ da lahko kako zapneš.....pol k pa ne rata je pa blem
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
heheh ... dober argument ... dejansko, sem zadnje tri bejbe, s katerimi sem imel opravka, spoznal med "šihtom". ampak, dejansko je to tud skor en in edini način ...
redface-1.gif

pa ne, da vmes da full mislm na njih ... pa sej veš, it just happens ...
tongue-1.gif

drgač pa nikamor ne rinem ... me kr potegne to vase ... bo treba bit zgleda bolj pazliv ...

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Jest bom sam tko reku: Join the madrfakin' club!
Itak sm ze navajen da na vsake 2-3 leta glih proti koncu leta res ni več k en mesec razlike se zveza konča...
pa vsakič do novega leta je bila nova...ampak zdej se mi pa ne da več!!! res ne, čist fajn mi zgleda tkole

ni treba € zapravljat za izletke pa za tja it pa za tist it pogledat..
ne-ne-1.gif

Je pa res da te vse mine k pomisliš da bo spet treba vse na novo enkrat: "...aja ta barva ti je ušeč....a taki filmi ti niso kul?...a res,jest pa ne maram koruze...kako to mislš ne maraš house-a?! itd...

Jest mam en tak originalen pregovor za zenske: Women, you can't live withouth them and they can't pee standin' up!!!
grin1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
@dizzyreed in sonick: ko bosta pogruntala, da je najboljše biti to kar si in ne neko pretvarjanje v badguye in goodguye..... točno takrat bosta izpolnjevala vse pogoje da srečata tisto tapravo punco, ki vaju bo spremljala do konca.
noben se ni sposoben pretvarjat celo življenje.... prej ali slej "padeš".

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
jah al pa zmeri take najdeš k ti sploh niso dejansko všeč po karakterjih ampak najbrž gledaš sam na zunajnost.
Jst se z mojo lepo razumem, gledava skupi fuzbal, romantične filme gleda sama,sicer mal ***** če sem predolg za kompom ampak že urihtamo da je pol prov
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
kako žensko čimhitreje dejansko znogirat. ko ona znogira tebe. itak pričakuje, da jo boš klical, pa jo prosjačil, pa obljubljal, da se boš spremenil in podobno ... ampak - nope, not this time ... if it's over, it's over. sama se je tko odločla.

20€ stavim, da jo boš poklical v naslednjih 4 tednih, 50€ da se bosta v naslednjih 8 tednih dala vsaj dvakrat dol.

sam si rekel, nikoli ne reci nikoli
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
kako žensko čimhitreje dejansko znogirat. ko ona znogira tebe. itak pričakuje, da jo boš klical, pa jo prosjačil, pa obljubljal, da se boš spremenil in podobno ... ampak - nope, not this time ... if it's over, it's over. sama se je tko odločla.

20€ stavim, da jo boš poklical v naslednjih 4 tednih, 50€ da se bosta v naslednjih 8 tednih dala vsaj dvakrat dol.

evil.gif

LOL ... dvomim, močno dvomim. prvič, ker ona ne bo za, drugič - ker je nisem klical že en teden ... in sem že čez to krizo, ko držiš telefon v roki in se zadnji trenutek ustaviš ... pač, moč navade in navezanosti ... lahko se greva stavit, bom bogatejši za 70€ ...
wink-1.gif

@novaa: ne gre se za to, da bi se pretvarjal, ampak, do ene ženske si tak, do neke drugačen. do ene bivše vem, da sem bil totalna copata ... priznam. do te zdaj ... če zdele pogledam nazaj, sem bil na trenutke prava barabica ... copata nikakor ne. pač, kako postaviš medsebojno razmerje. kakšna je ženska do tebe, to vse je pomembno. in s to, se mi zdi, da sem bil še najbolj pravi jaz ...
tongue-1.gif

dejstvo je, da je vsak konec težak predvsem zaradi ene stvari - navezanosti in navajenosti. ko leto, dve, tri, živiš po neki ustaljeni navadi oz.. shemi, ko si navajen, da imaš vedno nekoga za sabo, ki te ujame, kadar se slučajno spotakneš ob kakšno življenjsko oviro ... potem pa ta oseba kar čez noč izgine ... to je tisto, kar te strese ... kot bi kadilcu vzel cigarete ...

priznam, pogrešam jo. navezan sem na njo. ampak - to mine, prej ali slej ... če znaš živeti brez nje, preden jo spoznaš, ne vem, zakaj ne bi znal tudi potem ...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Če prav razumem sprašuješ za recept, ki ga ni. Trenutno sem v vezi, kjer čisto vse štima, ni se mi treba kregat z njo, ni jo treba prepričevat, da mi skuha, ni teženja in slabe volje, lahko počnem stvari, ki jih imam rad in čutim, da me spoštuje.

Vse to pa imam, ker me je pustila baba po 4 letih, pa sem mislil, da se bom sesul, da je ona tista prava. LOL, daleč od tega. Če je šla, pol že ni taprava, če nisi mogel biti to kar si, pa tudi ne. Če si bil copata al pa badguy, pol itak nisi imel lepe prihodnosti. Pozabit pa je najlažje, če na eno skočiš
smile-1.gif
Je pa to na začetku težko oz. nemogoče, samo pisat ji ne in ji dajat občutka, da je vredna še pet tvojih minut.

Pride boljša, ponavadi precej hitro. Pa nimaš se kaj spreminjat, si kdor si, taprava baba te bo takega mela rada, vsaka ki te hoče spremenit pa je takoj za zjagat. Sej je lahko rečt, samo tako je.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa spet bo jokanje..kaj je bilo s toto narobe? [censored] prevec v levo...aja ona te je pustla..spet..
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:

evil.gif

ona je njega znogirala..sicer mi je ze bilo sumljivo dolgo..., da nic ni napisal
hysterical-1.gif
v glavnem drugega ima, in to je to... tema se lahko zaklene.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
@dizzyreed in sonick: ko bosta pogruntala, da je najboljše biti to kar si in ne neko pretvarjanje v badguye in goodguye..... točno takrat bosta izpolnjevala vse pogoje da srečata tisto tapravo punco, ki vaju bo spremljala do konca.
noben se ni sposoben pretvarjat celo življenje.... prej ali slej "padeš".

aplauz.gif

pa eni bodo morali še malo odrasti in tudi izbirati med odraslimi

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
da srečata tisto tapravo punco, ki vaju bo spremljala do konca.

Jst pa v te zgodbe ne verjamem. Hvala za to, da me bo nekdo spremljal do konca.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.